Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zastrašují mě kvůli článkům, psali mi o Praze před výbuchem

Během dubna 2013 jsem se po roční pauze zase dal do psaní a psal jsem tentokrát hlavně o počasí. Budete divit, ale dneska, když píšete o počasí, měli byste se připravit na to, že možná budete muset čelit různým druhům zastrašování. V tomto článku jen shrnu některé případy z internetových diskusí, kde je určitá míra zastrašování zřejmá. Nebudu řešit ulici...

„Věra“ z Gnosis9.net mi vysvětluje, že jsem brouček proti lidem v pozadí

Z diskuse pod tímto článkem. Uvádím i s předešlými příspěvky, aby byla zřejmá posloupnost reakcí. Kdo si chce vyhledat hned to nejdůležitější, ať si níže najde první příspěvek od "Věra":

Autor: Pardal

Márty, už je to tady, Dnes mi nízko nad hlavou na zahrádce přeletěly postupně 3 Grippeny. Předpokládám, že sypaly chemtrails.
STOP GRIPPENIŽENÝRING!!! (Pozn. autora článku: To je blábol, co... Pán si to záměrně plete se slovem „geoinženýring- vlastně vědní obor, zabývající se řízenými úpravami počasí.)
Budu se muset obrátit na pana Krejčího, kde mi udělají chemický rozbor salátu, až doroste. A večer mě bolela hlava, což dlouho nepamatuju. Prostě bordel v počasí a ještě k tomu extrémy počasí v Evropě, nějaký modrý pruh na mapě. Dřív se tomu říkalo aprílový počasí, a když bylo zima bral se na práci venku kabát. Dnes je jiná doba, když už jít ven, tak rovnou na manifestaci třeba proti počasí.

Autor: Jaroslav Krejčí

Pane Pardale, proč jste nijak neodpověděl na tento příspěvek: http://hledani.gnosis9.net/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2013040013#kom31994Neberete vážně, když si někdo pamatuje, jak rád chodíte do lesů (podle vašich vlastních slov v komentářích) a pomyslí na vás, když zveřejňuje něco o stromech? Nikdy jste v životě neslyšel nic o důležitosti LÁSKY nebo SOUZNĚNÍ, nikdy jste to nezkusil?
Umíte jenom v jiných příspěvcích "chytře kecat" o Bohu i Lásce a sám s Tím žádný vztah nemáte?
Umíte jen kritizovat všechny tak zvaně "nevhodné" články, které jdou zpochybňovat čím dál míň; a to i v případech, kdy nemáte argumenty?
"Mnou všechny věci počínají a ke Mně se všechny věci vracejí. Moudří lidé Mě oslavují a uctívají celým srdcem, neboť věří, že jsem zdrojem všech věcí a že všechny věci žijí ve Mně."
Bg. 10:8

Autor: Pardal

Pane Krejčí, myslíte že bych mohl bych smysluplně odpovědět, když píšete ne mně ale panu Liborovi: "Libore, prosím, tu 2. část zveřejni ihned, jak to bude možné. I kvůli panu Pardalovi, který tak rád chodí do lesů..."
2. část, to je poslední článek o počasí nijak neraguje na Vaše fotografie srkovývh vrcholků ani moje pocházení v lesích, takže není na co reagovat. Jak jsem psal, lesy byly chemicky emisemi poškozeny ¨daleko víc v 70. a 80.letech a i přes Vaše varování před chemtrails je to nyní lepší. Klidně si myslete, že je to tím, že >doma< meditujete Hare Krišna.
Píšete úlety: "Nikdy jste v životě neslyšel nic o důležitosti LÁSKY nebo SOUZNĚNÍ, nikdy jste to nezkusil? Umíte jenom v jiných příspěvcích "chytře kecat" o Bohu i Lásce a sám s Tím žádný vztah nemáte? Umíte jen kritizovat všechny tak zvaně "nevhodné" články, které jdou zpochybňovat čím dál míň; a to i v případech, kdy nemáte argumenty?"
Takže argumenty Vám definitivně došly. Jak jste přišel na to, že nemám vztah k Bohu, to jste asi mé příspěvky nečetl. Kritizuji ty, kteří šíří neomalené bludy. Kritizoval jsem Vaše superstránky k roku 2012, za každým rohem Transformace. Sám se k tomu už neznáte, abyste napsal- byly to nesmysly, stejně jako chemtrails.
Píšete ." Bylo by na místě se nějak ozvat, když už existuje tolik dalších důvodů, proč být nespokojený se současnou vládou (nebo vládami). "
Myslíte se ozvat proti údajné manipulaci s počasím. Ozvěte se a neřešte to se mnou, ale s vládou nebo třeba s NOAA, kteří místo aby varovali před chemtrails si píšou články o počasí a klimatu, které tady pak vykládáte. Zavrtěla se oblačnost = bordel s počasím , to vydá na 1.+2. díl.

Autor: Jaroslav Krejčí

Jste zábavný hlupáček...

Pozn. autora článku: Nyní se to teprve vyhrotí do zajímavých rozměrů...

Autor: Věra

Pane Krejčí, hlupáček jste Vy....a nikoliv zábavný.

Autor: Jaroslav Krejčí

Kdybych nebyl hlupáček "zábavný", tak mi to přece žádný provokatér do žádné diskuse na iDnes.cz ani Gnosis9.net nepíše!
Nemůžu už psát ani o počasí? Vždyť tenhle měsíc rozebírám víceméně jenom počasí. Nic víc. Před tím jsem rok nic nenapsal. Všechny ostatní "zvrácenosti" letos neřeším. Těch "citlivých", "nevhodných" témat, o kterých by se dalo psát, je nekonečné množství. Jenže mě od malička bavilo počasí, a tak teď píšu o počasí. Jde to pochopit?
Můžu si zajít pro zeminu?

Autor: Věra

Pane Krejčí,
....vzdělaný zralý muž, který zde diskutuje pod nickem "Pardal" je jedním z těch, kteří to mají v hlavě dobře srovnané a ví /na rozdíl od mnohých/ o čem mluví.
Jestliže takového člověka nazve dvacetiletý CUCÁK "zábavným hlupáčkem", pak si ten cucák zaprvé nevidí do huby, a zadruhé by se měl vrátit do základky a začít znovu, od "kašičky".
O počasí pište klidně dál, nenechte se rušit, a pro ten humus si zajít můžete samozřejmě taky, jen ho prosím vás netruste pod nohy lidem, kterým nesaháte /zatím/ ani po kotníky.

Autor: Jaroslav Krejčí

Já si tu nepotřebuji zvyšovat ego a útočit na Pardala kvůli tomu, že mě mrzí, že nejsem starý. Ego je překážka; čím je větší, tím je to horší. Já jen píšu, co ostatní mě i jinde, a píšu to Pardalovi, protože - on ví, co si o něm myslím. Nejen o něm.
Přece, ta tučně zvýrazněná poznámka o zemině, která se na první pohled jeví jako úplně zcestná a pitomá, něco znamená...

Na iDnes.cz (den před výbuchem plynu v Praze) nevíte, jestli diskutér píše o prahu u dveří nebo o hlavním městě Praze

Následující reakce je z diskuse pod článkem, který má název „Bordel v počasí (2): Příroda už zřejmě reaguje...“ Příspěvek se zdá být zcestný a nesouvisející od začátku do konce, ale některé části jsou vyloženě překvapivé:

Autor: Mojmír Roden

Zde jde o tzv. fenomén prahu, což je určitý předěl a poznávání určitých skutečností a jevu. Zde tento práh má jméno a to konspirační. Jinak řečeno v člověku se začne projevovat tento tah a potřeba a tím podvědomě k sobě přitahuje podobné skutečnosti až do momentu, kdy pozná že něco nehraje a je "nucen" poznat hlouběji celý ekosystém až do doby prohlédnutí. Těch prahu je mnoha vedle konspiračního, je zde práh samaritánství a spasení, atd. Proti těmto nastavením pak nemá cenu "bojovat" neboť zde zatím proces není ukončen a prohlédnut.Vždy se po nějaký čas ve společnosti vzedme vlna těchto lidiček a vzniká třeba fenomén roku 2012.

Tyto PRAHY se vytváří v procesu lidské duševní puberty, jež není celoplošná, je to osvobozování se od vlivu společnosti a jejich dogmat a zjišťuje se jak je mnohdy až DESTRUKTIVNÍ, COŽ MÁ I SVŮJ ÚČEL …

Pozn. autora článku: Příspěvek byl vložený 28.3.2013 v 8:37 hodin. O více než 24 hodin později zažila PRAHA DESTRUKTIVNÍ výbuch, který možná opravdu měl svůj účel...

Na mém Facebooku se pro změnu píše o plynu – ani ne hodinu před výbuchem v Praze

Autor: Jaroslav Krejčí

To je krásné ránko. Slyším zpívat ptáčka, vklídku si zpívá, krásně se kouká. Všichni mu jsou ukradení, jede si svoji notu a zlepšuje sobě i všem ostatním bytostem náladu. Jsou to inteligentní tvorové, ta zvířátka. Ale copak to dýchají?

Autor: Marek Příložný

i mě sem tam připadá že jsme v obrovský plynový komoře

Autor: Jaroslav Krejčí

To jen vám, já o plynu nic nepsal. Maximálně náznakem o chemii ve vzduchu, ale slovo "chemie" taky nepadlo. Napsal jste to chvíli před výbuchem v Praze. Na iDnes zase nějaký trotl den nebo dva před tím výbuchem do diskuse pod mým článkem psal něco Caps Lockem o "PRAZÍCH" (něco jako u dveří dole), ale dohromady byly ty výrazy snadno zaměnitelné za "Praha". Tak nevím, jestli vy vidíte do budoucna, protože na to máte intuici - nebo proto, že jste ten bordel udělali VY. Jsem zvyklý přemýšlet a vím, že někdy se podobné schválně vyvolané incidenty politikům hodí, aby prosadili svoje plány nebo očernili kecající poddané... Já v Praze nebyl, nemůžu soudit... Ale všiml jsem si, že tam taky jezdí devítka. Zatímco já brzy vydám další článek a jdu si vesele pro diskreditaci a očerňování od provokatérů... Ach to zastrašování, člověk nemůže už psát ani o počasí...

Vlákno facebookové diskuse je tady.

Pozn. autora článku: V Děčíně jezdím nejčastěji autobusem č.9, pod článkem na iDnes.cz mám PRAHY a kameraman TV Prima na místě neštěstí krátce zabral tranvaj č.9 – cíl „Spojovací“...

Tak nevím. Něco se na mě chystá? Mediální pomlouvačná kampaň? Bude ze mě zničehonic terorista? Vždyť je jedno, že já ve svých článcích i v nejbližším okolí vždy vystupoval proti násilí...

TENTO ČLÁNEK NENÍ POSLEDNÍ.

Autor: Jaroslav Krejčí | středa 1.5.2013 17:55 | karma článku: 8,29 | přečteno: 1067x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

"Byl 1. máj - lásky čas"

Tak tu máme květen, "lásky čas". Všechno kvete, atmosféra je pro lásku příznivá. Potřebujeme ale vůbec květen k tomu, abychom se měli rádi? Rok má 12 měsíců, ovšem mně se zdá, že lidé si projevují málo lásky nejen v květnu, ale pořád. O čem je dnes 1. květen? O násilí. Alespoň tak to už mnoho let za sebou vypadá... Člověk a jeho duše ovšem lásku NUTNĚ potřebuje. Bez ní se totiž jednou může celé lidstvo vyvraždit navzájem...

3.5.2013 v 22:20 | Karma: 7,49 | Přečteno: 311x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Doba plná strachu – má smysl pořád se bát?

Vyjdete na ulici a při dnešním stavu společnosti byste se mohli bát i nenápadného kolemjdoucího, že vás zabije kvůli drobným. Můžete se bát, i když přecházíte přes přechod na zelenou, protože nikdy nemůžete vědět, kdy ze zatáčky vyjede magor s 200 km/h na tachometru. Strach. Strach. Všude samý strach. Zapnete televizi a hned je jasné, co tam neustále převažuje. Vraždy, násilí, nenávist, války, dohromady tedy atmosféra plná STRACHU. Filmy i zprávy jsou převážně o strachu a jeho šíření mezi lidi. Podíváte se na oblohu – a i tam dneska můžete vidět věci, z kterých může jít strach. Zkrátka – kamkoliv se dneska podíváte, uvidíte podněty, které by vás mohly snadno dohnat ke strachu. Strach ale dokáže znepříjemňovat život, způsobuje stres (někdy i stress), a co se může stát s celou společností, pokud se většina lidí zásobuje strachem a napětím? A to i skrze pořad, který má informovat? Podívejte se na mainstreamové zprávy, o čem jsou – STRACH, STRACH, STRACH... Co to je za informace, když se tam všechno účelově překrucuje, a reportéři a moderátoři záměrně vybírají ty výrazy, které vyvolávají v lidech ještě větší strach?

1.5.2013 v 3:40 | Karma: 16,61 | Přečteno: 820x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Bordel v počasí (2): Příroda už zřejmě reaguje...

Víte, že kvůli loňskému extrémnímu počasí na celém světě je na trhu málo obilí a kvůli tomu se jeho cena zvedá? Díváte se někdy na stromy, jak chaoticky a podivně už některé rostou?

28.4.2013 v 2:32 | Karma: 20,27 | Přečteno: 1480x | Diskuse| Věda

Jaroslav Krejčí

Bordel v počasí (1): Mraky jako ožralé, oblačnost se točí opačně

Otevřete knihu o počasí, podívejte se na mapy proudění nad kontinentem, nebo se podívejte na celý archiv synoptických map (od roku 1871!) na stránkách Wetterzentrale.de. Všude uvidíte, že tlakové níže na severní polokouli se mají vždy otáčet v protisměru hodinových ručiček. Tohle vám potvrdí každá synoptická mapa, každá kniha o počasí, každý normální meteorolog. Tlakové níže a pochopitelně i oblačnost, kterou "nesou", se na sever od rovníku točí v protisměru, na jih od rovníku po směru ručiček. Tak to vždycky bylo a nenajdete v minulosti případ, kdy by se čistě od přírody toto proudění "přehodilo" do opačného směru. Tak jako je jasné, že ve dne bude světlo a v noci tma, bylo to vždy pravidlem.

27.4.2013 v 15:43 | Karma: 24,47 | Přečteno: 1874x | Diskuse| Věda

Jaroslav Krejčí

Vladimír Seifert: Vliv počasí na člověka je velký

Držím v ruce knihu „Rozumíme počasí?“ od známého meteorologa Vladimíra Seiferta, který se proslavil svým někdejším působením v Československé televizi. Hned v úvodu této knihy je krátká kapitola, jež popisuje, jak velký vliv na člověka a jeho každodenní činnosti má počasí. Kapitola je krátká, takže nemůže ve skutečnosti vyjmenovat všechny vlivy. Nicméně přesto bude možná pro někoho z vás, čtenářů, překvapení, kde všude kolem nás najdeme vlivy počasí...

22.4.2013 v 15:24 | Karma: 14,37 | Přečteno: 2485x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.