Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vědecké rozbory v USA (Carnicom Institute) potvrzují chemtrails

Dr. Ilya Sandra Perlingieri z Carnicom Institute v USA provedla rozbory, které potvrdily, že ve vzduchu v Arizoně se nachází toxické látky, přičemž některé z nich převyšují toxický limit i několik set krát. Je to zřejmě skutečný důkaz chemtrails, na který všichni úhlavní odpůrci této teorie čekali. Americká média na toto reagují celosvětovou výzvou, aby lidé do jejich redakcí posílali fotografie chemtrails. Možná jsme těsně před provalením této causy...

Toto stojí v článku s názvem "Chemtrails: An Updated Look at Aerosol Toxins, Part 1" od výše zmíněné vědkyně:

"Tyto údaje ukazují, kolikrát převyšují látky toxický limit:
Hliník: 15,8
Antimon: 63,3 [To není překlep]
Arsen: 418 [To není překlep]
Baryum: 5,3
Kadmium: 6
Chrom: 6,4
Měď: 9
Železo: 43,5 [To není překlep]
Olovo: 15,7
Mangan: 513,8 [To není překlep]
Nikl: 10,7
Zinek: 7,5"

Údaje jsou z Arizony. Zdroj: Chemtrails: An Updated Look at Aerosol Toxins, Part 1

Je vidět, že se na toxicitu vůbec nehledí. Vláda USA na své vlastní občany pouští jedy včetně arsenu a zcela jistě toto provádí (možná jen v poněkud menší míře) i ve zbytku světa. Jaký je záměr těchto neuvěřitelných a neskutečně drahých projektů?

Americká média na výše uvedený rozbor reagovala výzvou pro všechny lidi na planetě. Žádají nás, abychom jim posílali fotografie chemtrails: ABC, CBS, CNN, FOX, NBC All Want Your Chemtrail Photos

Ve výzvě mimo jiné stojí:

"Je vysoce důležité, abychom zaplavili americká média důkazy toho, že ve vzdušném prostoru kolem celé zeměkoule je páchán ohavný zločin proti lidstvu a proti naší planetě. Domníváme se, že USA násilím donutily celý svět, aby se účastnil jejich chemtrailsových a geoinženýrských aktivit. ... Pokud USA zastaví sprejování, zbytek světa bude rychle následovat. Proto žádáme všechny, kdo čtou tento vzkaz, aby ihned provedli to, co jim říká jednoduchý návod uvedený níže (a aby požádali další o totéž)."

A můj předchozí článek ukazuje, že chemtrails opatrně připouští i MŽP ČR tím, že přiznává, že látky, které se mají používat v rámci chemtrails, byly zaznamenány v mechu na území ČR. Více o tom v článku Ministerstvo životního prostředí ČR opatrně připouští chemtrails.

Není načase proti tomu začít bojovat? Podívejte se na výše uvedený rozbor, jaké hnusy na nás pouští! Absolutně nás i celý život na planetě ničí jedy a my? Mlčíme a smějeme se tomu, jaká je ta teorie chemtrails nesmyslná. Je načase to zastavit než bude pozdě.

Ještě citace na závěr z Chemtrails - Stará písnička, nové poznatky!

"Proč by někdo potřeboval hliníku odolná semena? To je otázka, která by měla být položena Monsantu (Monsanto - článek Wikipedie), kde se právě taková semena vyvíjejí! Tuto informaci se přidejte ke skutečnosti, že vlády zakazují a omezují naši schopnost pěstování vlastního jídla a okamžitě si musíte udělat jasný obrázek toho, o co tady jde. (Pozn. J. Krejčí: V USA prosadily zákon o zákazu drobného pěstování potravin a chtějí absolutně zavést GMO - to je demokracie jak otroctví! - zdroj tvrzení zde).
Současné testy dešťové vody a sněhu nám poskytují další velkou nápovědu. Testy odhalují přítomnost masivního množství aluminia, baria a stroncia. Kombinace, která mění kyselost půdy a zabíjí svět rostlin a živočichů kvůli kontaminované vodě a zemi. Vše co k růstu potřebuje kyselou půdu začíná umírat. Pokud dovolíme, aby taková kontaminace pokračovala, budeme stát tváří v tvář smrti všech volně žijících a rostoucích organismů. To znamená, žádné bio jídlo, bylinná léčiva a smrt mnoha druhů se kterými sdílíme tuto planetu. Svět ve kterém žijeme se navždy změní."

Dělají z nás blbce. Říkají, že mají demokracii a za oponou nás hubí. Co vlastně mají za lubem? Jak funguje náš supersystém - vážně pracujeme pro lepší zítřky nebo je všechno jinak? (článek)

Lidi, proberte se a dívejte se na svět kolem sebe než bude vážně pozdě.

Prosím, rozesílejte tento článek.

Autor: Jaroslav Krejčí | neděle 13.2.2011 1:23 | karma článku: 32,11 | přečteno: 4871x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Odříkání krále a Pána Rsabhadeva

Dnes vybírám další malou část textu ze spisu Šrímad Bhágavatam. Tentokrát jde o kapitolu, kde je mimo jiné popsáno, jak Rsabhadeva, král, který je považovaný také za inkarnaci Nejvyššího Boha, po skončení éry svého vládnutí odešel do lesa podstupovat odříkání, čili askezi. Zamyslím-li se nad tím, musím říci, že mne až fascinuje, jak Rsabhadeva bez reptání a bez toho, aby sám sebe musel nutit, v klidu opustil všechen hmotný přepych a další bohatství, které mu náleželo ze svého královského postavení. Od trůnu a královského bohatství ze dne na den skončil v lese, obklopen skromností, špínou a se vzezřením jako šílenec, které si způsobil sám a dobrovolně.

5.4.2014 v 12:48 | Karma: 4,22 | Přečteno: 139x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Projev krále Maháráje Prthua

Ve svém předchozím článku jsem uvedl několik citací ze Šrímad Bhágavatamu, které popisovaly hříšné jednání a nedokonalosti krále Veny, nad kterými se on ani nezamýšlel. Dnes mohu navázat další podobnou citací, která tentokrát popisuje, jak syn Veny, Mahárája Prthu, promlouval ke svým občanům. Jde vlastně o projev podobný těm, které známe od dnešních státníků. Je pravda, že podobná slova, která pronesl Mahárája Prthu, sice dnes od politiků zpravidla neslyšíme, nicméně kdyby se stalo, že by politici sloužili při svém vládnutí Nejvyššímu Bohu a řídili se pokyny náboženských písem (alespoň v některých případech), mohli by takoví králové usměrnit společnost správným směrem. Protože tam, kde je bezbožnost, nemůže být skutečné štěstí - a je-li ve společnosti více víry v Boha, vzniká nepříznivá situace pro zloděje a podobné "darebáky".

31.3.2014 v 21:52 | Karma: 6,20 | Přečteno: 188x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Příběh o králi Venovi

Šrímad Bhágavatam je skutečně cenná součást védské literatury, v které se lze dočíst o nespočtu mystických příběhů, jejichž děj je pestrý, naplněný a někdy i zcela nepochopitelný. Jenže Védy učí, že sám Nejvyšší Bůh je nepochopitelný, protože se může například i skrývat těm, kteří v Něj nevěří, takže i sám Bůh je nepochopitelný. Není to však jen Šrímad Bhágavatam, který tvoří Védy. Moudré rady k duchovnímu rozvoji můžeme najít i v jiných částech Véd jako například v "Mahábháratě".

23.3.2014 v 19:44 | Karma: 5,96 | Přečteno: 321x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Někteří lidé opět "brečí", že prší

Prší, protože někdy prstě má pršet. Prší proto, aby byla voda a aby lidé i příroda mohli přežít. Stejně je však často pravda, že lidé si zachovávají k deštivému počasí až příliš velký odpor a nejsou za déšť rádi, ani když přijde po extrémně suché a teplé zimě.

22.3.2014 v 21:19 | Karma: 20,52 | Přečteno: 689x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Nejvyšší ničitel vesmíru není krutý

To tvrdí Šrímad Bhágavatam. Podle védské moudrosti není třeba se vůbec bát ani nejvyššího ničitele ve vesmíru, protože je láskyplný podobně jako nejvyšší udržovatel vesmíru. Šiva je vládcem hmotné energie a pokud je to v plánu Nejvyšší Osobnosti Božství (tak se říká Božstvu, které je v hinduistické filozofii Nejvyšší a nic dalšího nad ním není), tak teprve potom využije svých ničitelských vlastností. Nevyužívá jich tedy proto, že by Ho to snad prostě jen bavilo a/nebo nevěděl, co s nimi. Višnu, Brahmá a Šiva je trojice nejvyšších bohů hinduismu, každý má své vlastní charakteristiky a povahu, a jim slouží nespočet polobohů, oddaných jogínů, andělů, ale i démonů. Protože vše je obsaženo v Nejvyšším a nic bez Něj nemůže existovat. Boží milosti, zázraky, stejně jako tresty, se tedy dějí na pokyn Nejvyššího Boha. Častěji však Nejvyšší Bůh při udílení milostí i trestů využívá prostředníky, kterými jsou Jemu podřízení polobozi. Jeho vůle je nejvyšší, ale polobozi jsou popisováni jako Jeho služebníci.

15.3.2014 v 23:18 | Karma: 6,53 | Přečteno: 445x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Riziko požárů platí až do čtvrtka. Pálení čarodějnic zkomplikuje i vítr

30. dubna 2024  9:49,  aktualizováno  10:36

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) prodloužil výstrahu varující před nebezpečím vzniku požárů...

Kandidát na ministra za TOP 09 Tuleja vedl univerzitu, dohlíží i na OKD

30. dubna 2024  10:24

Novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace se má stát Pavel Tuleja, který ve vládě nahradí Helenu...

Rusové při smrtícím útoku na Oděsu zničili i „zámek Harryho Pottera“

30. dubna 2024  10:15

Sledujeme online Na pět vzrostl počet obětí pondělního ruského útoku na jihoukrajinskou Oděsu, jeden ze 32 zraněných...

Předsednictvo TOP 09 podpořilo Tuleju. Pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  10:15

Novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace se má stát prorektor Slezské univerzity v Opavě pro...

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.