Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč nás vlády pořád okrádají? – zmapování souvislostí (3/3)

V souvislosti s čipováním lidí, jak jsme o tom pojednávali o pár odstavců výše, se pak kupodivu hodí jedna citace z Bible:

Zjevení Janovo, 13:16-17: „A nutí (pozn. autora: rozumějte „šelma“, „ďábel“) všechny, malé i velké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohli kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.“
Část Bible Zjevení Janovo popisuje průběh apokalypsy, jak má v budoucnosti (?) nastat podle křesťanské víry. (více o Zjevení zde) Mám velký dojem, že výše uvedená citace přesně odkazuje na RFID čipy, díky kterým skutečně ztratíte kontrolu nad vlastními penězi. No nejsou ti naši opravdoví pánové vlastně „ďáblové“?

Co dál?

Myslím, že se sama nabízí alternativa skončit s prodlužováním svého pohodlí a teď a tady se hlasitě ozvat v ulicích. Už jsem v jiném článku psal slova „K čemu nám bude prodlužování svého nynějšího pohodlí, když za čas nám pro naši nečinnost a nezájem o svět kolem sebe nezbyde absolutně žádné?“. Zamyslete se nad těmi slovy, prosím. Ale jsou i jiné alternativy, jak se ozvat. Některé alternativy boje lze i zkombinovat.
Když jdete do nějakého boje, je moudré hledat proti nepříteli něco, co je opakem jeho síly, znalostí, schopností, propagandy – protože pokud použijete opačnou sílu než soupeř, máte největší šanci, že vyhrajete. Když si rekapitulujeme, čeho jsou plné oficiální zprávy jakožto propaganda, co vidíme? Nejčastěji samé hrozby, nákazy, krize, nejistoty, vraždy, loupeže, ničení a strach. Je to jako za II. světové války, kdy podle řečníka Charlese Lindbergha také propukla „rozsáhlá kampaň strachu a propaganda v plné síle“. Myslíte, že pěkné věci se už na světě nedějí nebo je jen pro někoho nevhodné, aby o tom lidé věděli? Permanentní strach v našich srdcích a nejistoty, to je to hlavní, na co elitáři spoléhají, protože s člověkem, který je pod vlivem podobných emocí a je kvůli tomu slabý, se velmi snadno manipuluje. Podrobněji jsem o tom psal v článku Materiální krize, 2012 a světové elity – co nás zachrání? Odstraňme tedy ze svých hlav všechny strachy, uvolněme se, osvoboďme své mysli a duše a začněme žít nový život, jako bychom se právě znovu narodili, ale do jiného světa. Bez předsudků, bez nálepek, bez nenávisti, ale s láskou ke všemu živému a s odvahou a silou hájit sami sebe!

Kdysi dávno, ještě než Columbus objevil Ameriku, a než vyvstaly první plány pro Nový světový řád, byl svět plný indiánských kmenů a duchovně pokročilých lidí. Dnes se učíme, že to byli zaostalci a barbaři. Pravda - sice měli málo hmotného bohatství, neměli supermarkety, televize ani počítače, ale tyto okolnosti je nutily vyvíjet vztah mezi sebou samými i s přírodou, z které každý z nás pochází. Snažili se pochopit její zákony, pravidla a smysl a hledali cestu k Bohu, který přírodu stvořil. Snažili se pochopit a co nejvíce realizovat lásku. Potraviny si pěstovali sami, a tak byli soběstační.
Dnes neznáme přírodu, ani svoji duši, jsme závislí na supermarketech a snad ani nevíme, že všechna příroda pod nadvládou šílenců trpí. A i když víme, že pod nimi trpíme my, tak se proti tomu jen slabě ozýváme. Buď to sami chceme nebo jsme k tomu nuceni konzumním systémem, řada z nás se zkrátka žene celý život jen za ziskem a kariérou. Na rozdíl od Indiánů se ve většině případů nezajímáme o svět kolem sebe, o divy světa, neumíme si vážit krásy a neznáme ani o svoji vlastní podstatu a původ. Co je důležitější? Mít spoustu peněz nebo být bohatý na duši? Nevíme, jaký máme ve skutečnosti potenciál - co můžeme žít za život a jak strašně se to odlišuje od toho, co za hnus teď žijeme. Nemáme ponětí, kolik síly se v nás skrývá, když ji dokážeme probudit. To vládám vyhovuje, protože tak jsme pořád v jejich rukách a otroctví si tak sami rozvíjíme. - Žijeme, ale neznáme pravou podstatu a posvátnost života. Jenom prachy. Ale není to jen naše chyba: škola a celý systém nám to celoživotně vtěsnává do hlavy. Ale já neviděl nic, co by se narodilo z peněz!

Abych předchozí odstavec shrnul: je to věc každého z nás, ale zamýšlejte se nad věcmi, o kterých dnes není v módě přemýšlet. Zamýšlejte se nad svojí existencí. Proč tu jsem, na tomto naprosto zmanipulovaném světě a vím to teprve nyní? Jakto, že mám vědomí? Jakto, že žiju? Vytvořila člověka mrtvá hmota nebo Bůh? Proč lidé, kteří prošli klinickou smrtí, mluví takřka shodně o nějakém „světlu na konci tunelu“? Až umřu, budu „žít“ temnou prázdnotu nebo věčný život v oceánu lásky, radosti a štěstí – a s Bohem nablízku? Pokud je pravda ta druhá možnost, jak se do toho království dostat? Jsou schopnosti a síly, které ovládám teď, navždy jediné, kterými můžu disponovat, nebo když transformuji své vnímání světa už tady a teď, změním se jak zvenku, tak zevnitř? Elity o tom možná něco vědí, protože i na půdě OSN se probírají věci ohledně existence Boha: OSN a New Age Kdyby ale někdy mělo dojít k tomu, že by nám „oficiální“ místa začala doporučovat, kterému Bohu máme věřit a jakých doktrín se držet, nebral bych je vážně a šel bych si vlastní cestou, za svým Bohem.
Co je Bůh? Bůh je Láska, Láska je služba Bohu a Bůh se za službu rád odměňuje. Láska spojuje lidi a lásku elitáři nemají. Chcete-li znát Absolutní pravdu a nepodléhat tomu, co se říká v dezinformačních médiích, vypněte ty propagátory hloupostí a najděte skutečnou, nefalšovanou mystickou lásku, šiřte ji mezi lidi, které máte rádi, spojujte se s nimi, diskutujte s nimi o našich společných problémech a pak se uvidí, co dál. Může se stát, že až se nám podaří tu skutečnou lásku probudit, začneme žít úplně jiný život. S úplně jiným pohledem na svět. V jiné realitě. S novými schopnostmi. S probuzenou vnitřní intuicí. Sílu mystické lásky dnes člověk totiž nezná, protože kvůli odcizení lidstva od Boha tato mystická láska ze světa takřka vymizela. Hledejte lásku, pak najdete Boha, pak najdete sílu i pro boj. Zvažme, zda bychom uprostřed tohoto globálního chaosu neměli věřit v Boha a milovat Ho jako našeho Pána, neboť nutně potřebujeme něco duchovního, o co se opřeme v době největší materiální krize. (Já osobně jsem většinu svého života prožil v ateismu, ale poslední 1,5 roku toho trpce lituji a dávám prudkou zpátečku - mohu říct, že víra, láska a oddanost Bohu mi dává nejenom novou lásku, ale také novou sílu a nové zkušenosti. Bez Boha bych tohle nenapsal, protože bych prostě neměl odvahu to zveřejnit.) A indikátorů, že svět je jiný než si myslíme, je víc než dost. Paralelní světy: Existuje vedle naší přítomnosti několik dalších realit? – Einstein byl jeden z prvních, který se k této teorii přiblížil svým objevem „ekvivalence energie a hmotnosti“ / Záhadná houpačka: Houpe se sama jako perpetuum mobile
Nalezněme skutečnou lásku nejen k lidem, ale ke všemu živému obecně. I když z vlastních zkušeností vím, že je to nesmírně těžké, snažme se být radostní, s vnitřním klidem a s láskou za každé situace. Odpočívejme a meditujme v přírodě a naučme se zachovávat neustálý klid ve své mysli, protože s klidnou myslí se klidně žije. Mrtvé peníze zkazily svět i drtivou většinu z nás, zatímco od živé přírody, ze které pocházíme, jsme se odcizili. Zamysleme se, zda nenadešel čas změnit nejen svět, ale zpočátku a především sami sebe - probudit své nedotknutelné nitro, změnit svůj žebříček hodnot, vrátit se vnímáním k přírodě a odevzdat se Lásce a všemu krásnému, co kolem nás ještě zbývá. Dříve než bude pozdě cokoliv změnit.
Hledejte a šiřte neprodleně skutečné informace všemi možnými způsoby. Facebook, Twitter, internetové diskuse, email, Česká pošta, telefon, tiskárna, bla, bla, fň, fň. Používejme svobodný internet, dokud je svobodným. Zákon o ochraně IP dává vládě pravomoc z rozmaru zabavovat webové stránky Vytiskněte některé články, které vás zaujmou a dejte je přečíst těm, kteří nemají internet, protože oni jsou odkázaní pouze na oficiální zprávy. Nechte je kolovat. Čím víc lidí se připojí, tím těžší bude udržet věci za oponou! Přestává existovat důvod, proč se bát! Máte strach, že když se ozvete, o Váš život pak bude někdo usilovat? Zakladatel CNN Ted Turner, jak jsme si psali v druhé části pojednání, otevřeně v televizi přiznal, že je zastáncem redukce populace o 95%. Přiznal to i zakladatel Microsoftu Bill Gates, i když ten navrhuje zavraždit méně lidí. Když teď zůstaneme pasivní a nijak se neozveme, čeho dosáhneme? Sami přiznávají, že nás chtějí skoro všechny vyvraždit a zbytek zotročit. Usilují o nás všechny, to je fakt. Takže nevím jak vy, ale já cítím potřebu se nějak ozvat! Prostě se nesmíme bát zachránit svoji vlastní svobodu a své životy, musíme něco dělat. Je to myslím dokonce naše povinnost. Pokud nás bude dost, máme velkou šanci je porazit. Elitářů je jen pár stovek, lidí pod nimi skoro 7 miliard. Kdo má větší potenciál k vítězství? Musí nás jenom být dost...
Lidé už teď demonstrují po celém světě, nátlak na vlády se stupňuje. Je toho mnohem víc než se v médiích publikuje. Stačí hledat na alternativních webech a nebudete se stačit divit, co všechno uniká naší pozornosti! Jako by se svítalo na lepší časy. Problémem je, že lidé neznají důvod, proč se ty věci dějí a tak ani neví, proti čemu se vlastně mají společně postavit. Neznají Bilderberg, nevědí, že jsme v rukou vznikající celosvětové vlády a že skutečný svět, ve kterém žijeme, je ve stavu vrcholných příprav na otroctví! Jde o naše životy, životy našich potomků. Jde o národy, jejich kultury i o samotnou Matku přírodu, která je škaredě poznamenaná – bez přírody neexistujeme tak jako tak!!! Máme zodpovědnost za tuto planetu. Zbraň z vietnamské války tajně používána k mýcení amazonských deštných pralesů Další masakr... (delfínů) Buďme doopravdy šťastní a svobodní a nikdy nedovolme, aby nám kdokoliv naši svobodu nenávratně vzal.

A nezapomeňte na ty odvážné lidi, kteří o tom všem moc píšou. :-*** V davu je síla!!!
Na konec něco „trochu souvisejícího“ k poslechu:

CHINASKI: ZADARMO

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Krejčí | čtvrtek 20.10.2011 21:40 | karma článku: 12,60 | přečteno: 883x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ve Vatikánu zadrželi českého faráře s pistolí, noži a šroubovákem

6. května 2024  9:51,  aktualizováno  11:25

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v...

Začátek týdne bude oblačný s bouřkami. Slunce se vrátí ve středu

6. května 2024  6:23,  aktualizováno  11:22

Zataženo až oblačno vydrží na většině míst v Česku až do poloviny týdne. Česku se nevyhne ani déšť,...

Divočáci v lese hledali potravu, ze země vyhrabali nevybuchlou munici

6. května 2024  11:14

Neobvyklé nálezce měla munice z druhé světové války, která desítky let zůstávala pod zemí v lese u...

Motorkáři adorující Putina míří k hrobům sovětských vojáků v Praze

6. května 2024,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Motorkáři z Night MC Europe, odnože ruského motorkářského klubu Noční vlci, míří na pražské...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.