Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč nás vlády pořád okrádají? – zmapování souvislostí (1/3)

Dnes už je velmi patrné, že žijeme ve výjimečných časech. Ve světě se stupňuje chaos a s každým dnem přicházejí nové a nové informace, které naznačují, že stupňovat se bude pravděpodobně i nadále. Ovšem kdo je za to nejvíce zodpovědný? Vlády. Většina vlád světa má totiž jedno společné – nejde jim o obyvatelstvo, ale o jejich vlastní zisky. S vládou, která korumpuje, tuneluje a hledí jen na sebe, nemůže nikdo čekat rozkvět společnosti. Taková vláda totiž nemá se svým obyvatelstvem žádný vztah, hledí jen na sebe, takže je jim více méně jedno, kolik škody (a)nebo chaosu způsobí ve společnosti. Hlavně aby si namastily kapsy. Pokud korumpuje řada vlád v celém světě, dokážete si představit ten chaos, který společně dokážou způsobit?

U nás každá z vlád minimálně za posledních 60 let vesměs tvrdila to stejné. Sice nám svá vyjádření poskytovala v různých obalech, ale jejich náplní a základním slibem vždycky bylo „s námi vám bude lépe“ – poručíme větru dešti, se SSSR na věčné časy, demokracii zdar, zajistíme vám lepší budoucnost, pak s USA na věčné časy, myslíme to upřímně. Ovšem pak... pak jsme se po desetiletích nadějných slibů dočkali rčení „reformy a zvyšování daní jsou nutné“. A je nám stejně hůř a hůř.
Zdražování jídla, vody, elektřiny, plynu, benzinu, zvyšování daní, ..., ..., ..., atd... Na druhé straně pomalu rostoucí, stagnující, či někde dokonce klesající mzdy – a kdo se s tím má finančně vyrovnat, aniž by se nezruinoval? Leckdo má dnes problémy, aby našel dostatek peněz na nutnou vlastní obživu, ale to nikoho ve vládě nezajímá. Nejdřív nám politici naslibují ráj, pak nám vytvářejí peklo a chytře kecají, že máme spořit. Docela věřím, že to všechno dělají vědomě a schválně, aby nás provokovali, a za oponou pracují na objednávku někoho dalšího, vlivnějšího.

Dnes jsme už v situaci, kdy vcelku velká většina lidí má svůj vlastní opodstatněný důvod, proč být s vládou slušně řečeno nespokojený. Většina si něco najde, protože lidí, kteří si žijí spokojeně, je jen menšina, což však platí jak o naší republice, tak o celém světě. Nejsme v problému s vládou jen my, Češi, ale celý svět. Miliardy lidí dřou bídu pro pár vyžírků a za odměnu přicházejí krize, války, hlad, chaos a další utrpení. Samozřejmě ve jménu dalšího zisku a posílení moci těch vyžírků. Těmhle lidem o blaho lidí nejde.

Média nás neustále masírují novými a novými kauzami mezi politiky napříč celým politickým spektrem. Zkoušel někdo spočítat, kolik (jen těch prozrazených) skandálů se už jen v naší malé zemi nastřádalo řekněme od roku 1989? A kolik peněz nás občanů zmizelo v nenávratnu někde v černé díře? A co ostatní svět? Jsou jinde politici jiní, nebo ještě horší? Do jaké budoucnosti nás naši vládci ženou? Kdo ve skutečnosti tahá za nitky? Spolupracují spolu vlády světa víc než si myslíme, nebo jen to, co se říká a píše v oficiálním zpravodajství, je vždycky pravda? Kolik skandálů zatím zůstává pod pokličkou? Jaké jsou skutečné souvislosti toho, co se teď v celém světě i u nás děje? Zajímá vás to?

Kde je příčina toho, že na korupci a další skandály politiků si stěžují i obyvatelé tolika dalších zemí? Do jaké budoucnosti můžeme kráčet, pokud máme ve vládách armády lhářů posedlých vlastním ziskem?

Tato série článků se pokusí zmapovat souvislosti, které jsou v konečném důsledku příčinou, proč žijeme ve světě takovém, v jakém žijeme. Dostaneme se i za hranice ČR, protože špatné vlády zužují bok po boku mnoho jiných států, a navíc tu máme mezinárodní organizace typu Evropská unie...

Pokud tedy máme hledat příčinu, proč jsou dnes vlády takové, jaké jsou, musíme nejdříve přiznat, že vše souvisí se vším (to si zapamatujte, protože především na tom je založena i tato série článků). Že lháři nejsou jenom v české vládě, ale v řadě zahraničních. Že se tyhle vlády lhářů propojují a spolupracují spolu. A že všichni žijeme na jednom světě a tak k nám (k lidstvu jako celku) ziskuchtivé vlády přistupují.

Také je logické, že vládám a oficiálním institucím nemůžeme všechno tak úplně věřit, pokud je v nich spousta lhářů. Není-liž pravda? A proto bychom měli všichni bít na poplach, pokud si tihle vládní lháři organizují mezinárodní schůze a za zavřenými dveřmi diskutují o naší společné budoucnosti! (Obama přijme v Bílém domě Nečase) Co z toho totiž může vzejít, když jeden lhář u moci v zahraničí diskutuje s druhými lháři?

Pořád nechápete, proč jsem tučně zvýraznil a podtrhl text výše „všechno souvisí se vším“? Když chcete hledat důvody většiny podvodů českých vlád, nemůžete zůstat jen v české vládě, protože dnes se zákony pro ČR tvoří také třeba v Bruselu a státníci ve světě rádi diskutují s vlivnějšími státníky. Všechno souvisí se vším, protože vlády světa spolu dnes v drtivé většině případů spolupracují:
Jsme v EU, jsme v NATO. NATO i EU si podrobují další státy. NATO násilím, EU do nedávna spíše demokraticky, teď už taky násilím (Libye). České zemědělství, sklářství, strojírenství a další odvětví skoro zanikla. Jsme závislí na dovozu. Jsme závislí na nadnárodních organizacích, korporacích a supermarketech, které stále více zasahují do naší ekonomiky, našich zákonů i našeho jídelníčku. (Osobní poznámka: Moje oblíbené jídlo jsou těstoviny s makem. Asi se s tím budu muset brzy rozloučit, protože Evropské unii se nelíbí, že lidé jedí mák. - zdroj Místo toho budeme v blízké budoucnosti zřejmě žrát kobylky a chrousty, jak si Brusel přeje. Demokratická EU nám totalitářsky cpe hmyz k žrádlu a nedává nám ani na výběr? - EU chce, aby Evropané začali jíst hmyz. Čím dříve, tím lépe) – Proč? Co jsme jim udělali? Že by místo demokratů byly v EU totalitářské zrůdy? Dává smysl, že skutečnou ideologií EU je demokracie, pokud lidem chtějí přikazovat, aby jedli brouky? Dává smysl, že nemůžeme být obětí žádného mezinárodního podvodu, pokud dnes a denně slýcháme nejen o skandálech českých, ale také evropských a amerických politiků?
Náš stát není samostatný, není suverénní. Je rozkradený jeho vlastními vládami a ovlivňovaný příkazy a zákony ze zahraničí. I jiné státy ztrácejí suverenitu. Všechna moc se pomalu, nenápadně, ale jistě, přesouvá k nadnárodním organizacím, které spolu vzájemně spolupracují jako by byly Jedno. (Mluví o tom i Václav Klaus, Petr Hájek a Ladislav Jakl z Pražského hradu, a jejich výroky jsou v médiích opomíjené nebo diskreditované a na ně samotné novináři vyloženě vytváří špínu.) Můžeme už říci, že nám ve skutečnosti vládnou více nadnárodní korporace a organizace než národní vláda? Proč EU chce, abychom žrali hmyz? O co jim jde? Jaké souvislosti nám tají? Kde hledat možné pravdy?
Všichni víme, že politikům v našem Parlamentu jde jen o vlastní zisk. Všichni víme, že tahle „nemoc“ postihla řadu vlád i jinde ve světě. Víme, že nás všichni podvádí. Že podvádí národy. Víme, že nám lžou. Je to skandál za skandálem. U nás i v zahraničí. A pořád věříme, že skandály, které prosáknou do médií, jsou všechny, které existují, a další již neexistují? Pořád věříme, že ti lidé tam nahoře nejsou tak proti lidem, jak se zdá? Může být za takových vlád oficiální zpravodajství vždycky korektní, nebo může být pravda, že většina hlavních médií pouští na veřejnost jen to, co chce vláda, aby ovlivnila naše názory a úsudky? Není naší povinností, abychom se sami pídili po pravdě a nepodléhli žádné propagandě, pokud chceme prokouknout dál do sktruktury vládních podvodů a korupcí, a zjistit, co že to stojí ve skutečnosti za všemi těmi podvody?
Na masmédia při hledání pravdy raději nespoléhejte. Jsou totiž prostředkem, přes který je možné (na pokyn vládních činitelů) široké veřejnosti snadno šířit místo pravdy propagandu. A indicií, že se toto děje, je poměrně dost. Ostatně - často si můžete sami všimnout, že novináři místo toho, aby lidem korektně představili danou věc a zmínili více pohledů na danou problematiku, zásobují je neustále argumenty, které podporují jeden pohled na věc. Druhému pohledu se nevěnují, ačkoliv prokazatelně existuje, a to někdy i v případě, kdy argumentů a indicií podporujících tento druhý, nepublikovaný pohled na věc, je více. Proč? Není úkolem seriózního novináře zmínit celá fakta ze všech názorových pólů, aby si divák/čtenář/posluchač mohl udělat svobodný, demokratický názor?
Dnes mají masmédia hlavní centrum v USA a většina světa (zejména svět západní) zprávy z prestižních amerických médií už jen přebírá. Často ostatně i z českého zpravodajství můžete slyšet zdrojování typu: „CNN zveřejnila šokující záběry...“, „BBC informovala, že...“, „podle agentury Reuters...“. (Pro zajímavost: Reuters má své centrum od roku 1851 v Londýně, ale v roce 2008 začala blízce spolupracovat s „Thomson Reuters“ v New Yorku... Viz. Wikipedie) Pokud by se ale stalo, že by o světových událostech lhala americká média, nebo je překrucovala, znamenalo by to, že jejich lži hltá většina světa. A kdo nám zaručí, že nejen v těch českých, ale i v těch amerických médiích, je nepřekonatelná pravda? Kdo nám zaručí, že ve skutečnosti ve hlavních zprávách nevysílají propagandu, která přijde vhod českým nebo světovým politikům, aby ovlivnili naše mínění?
Pravdu hledejte u lidí, kteřím se jiní smějí...
Extrémně nás frustrovaly ty falešné výpovědi, které nám podávali.“ - řekl člen oficiální Vyšetřovací komise k 11. září Timothy Roemer. „Tohle je národní skandál“ a „Toto vyšetřování je už teď kompromitováno“ - prohlásil další z členů Vyšetřovací komise k 11. září Max Cleland. Kongresman Ron Paul uvádí: „Víme, že vyšetřování 11.9 bylo až dosud provedeno víceméně jako krytí a nikoliv jako skutečné vysvětlení toho, co se dělo.“ (Další výpovědí v článku Vysoce postavení činitelé lační po možnosti vyzvonit, co se 11.9. doopravdy stalo... Ale nikdo ve Washingtonu či médiích o tom nechce slyšet).
Může být konspirace o 11. září holým nesmyslem, pokud jsou její příznivci i členové oficiální Vyšetřovací komise a další vysoce postavení lidé v USA?
11. září bylo spouštěčem válek v Afghánistánu, Iráku a dnes nakonec i v Libyi. Ve světě byla prolita spousta krve ve jménu boje, který tak, jak nás léta učí média, nikdy NEEXISTOVAL (ještě jednou připomínám – neexistoval i podle výše uvedených oficiálních zpráv z vyšetřovací komise k 11.září). Na základě těchto mediálně šířených nesmyslů jsme ovšem vstoupili do éry nechutně kontrolované společnosti. To bylo také to, čeho lidé stojící v pozadí tohoto hrozného činu chtěli dosáhnout: Vystrašit veřejnost světovou hrozbou, která vypadá reálně, protože s vystrašeným davem se snadněji manipuluje, a potom - pod záminkou boje proti teroristům – donutit lidi přijmout nová, omezující pravidla. S „terorismem“ tak získávají záminky pro to, aby nám pomalu vzali naše svobody, a oni se utopili v ziscích. A tihle lidé nás ubezpečují, že pracují jen pro naše dobro... Lháři.
Možná to tak na první pohled nevypadá, ale všechno souvisí se vším, a tak 11. září ovlivnilo i život v Česku. Ať jsou to třeba zvýšené kontroly na letištích a víza (dnes už v zahraničí fungují i skenery nahého těla a jejich počet se množí), strašení terorismem v českých médiích, nebo zahraniční mise českých vojáků v Iráku a Afghánistánu, po 11. září jsme nějakou újmu utrpěli všichni. Česká vláda tomu samozřejmě svým potenciálem ještě pomohla, protože jsme spojenci USA. (Do NATO jsme vstoupit museli, protože tak rozhodla „demokratická“ vláda ČR. Na demokratické referendum ale zapomněla...)
V USA je po 11. září omezování svobod mnohem tvrdší – začalo to tzv. Vlasteneckým zákonem (Patriot Act), díky němuž dnes nálepku „terorista“ může snadno dostat každý, kdo se v Americe odváží příliš promluvit proti vládě, a skončilo to zatím tímhle: USA: Za drobné pěstitelství do vězení, za přechovávání semen těžké tresty Skutečná pravda není příjemná - demokracie v Americe v takové podobě, jak jsme ji znali ještě v 90. letech minulého století, už neexistuje. Největší a nejuznávanější vláda světa jim tuto demokracii ničí, zatímco lidem tvrdí, že všechno se děje v rámci boje proti terorismu... Propagují se korporace a sledovací RFID čipy. Američané, tak jako do jisté míry i my v Evropě, padají do pasti nadnárodních korporací - zpravidla dotovaných zkorumpovanými vládami -, které určují jejich život, ať se jim to líbí nebo ne. A vliv těchto korporací se stupňuje na celém světě. To, čeho jsme dnes svědky v Americe, můžeme být vrzy svědky i v Evropě i jinde ve světě, pokud se proti tomu lidé nepostaví, protože Americe vlády lezou vy-víte-kam.
Kam myslíte, že to může vést, když se nadnárodní koncerny, které mimochodem většinou rády spolupracují s vládami (tak jako třeba Monsanto), pořád roztahují přes kontinenty? Na jedné straně nesmírně bohaté a stále bohatnoucí nadnárodní korporace – a na straně druhé krachující státní ekonomiky, kterým nabízí „pomoc“ nadnárodní Evropská unie... Národní ekonomiky padají, korporace a unie bohatnou a rozšiřují svůj už tak dost velký mezinárodní vliv... Jak se za takové situace může zdát absolutně směšná konspirační teorie o globální vládě, jak před ní varuje i náš prezident, pokud vidíme, že jsou k tomu věci evidentně nakloněné? Pokud někdo usiluje o globální moc, měli bychom se o to zajímat, protože pak by ten dotyčný získal neomezenou moc a my – všichni na planetě – bychom už neměli možnosti, jak to zastavit. Vnímejme svět kolem sebe a ozývejme se proti věcem, s kterými nesouhlasíme – ve vlastním zájmu...
Konspirace jsou součást našeho dnešního světa, a tedy i našich životů. Některé mohou být nesmyslné samy o sobě (teorie o Elvisovi zářným příkladem). Ale výše, když jsme citovali členy oficiální komise k 11. září, jsme se názorně přesvědčili, že konspirace založené na reálných základech jsou reálné skandály. Tutlané národní, nebo i celosvětové skandály, které ovlivňují životy nás všech stejně jako třeba reformy dnešní české vlády. Jediný rozdíl je, že jedním jsme z hlavních médií masírováni denně a druhým vůbec... Takové konspirace nemají s nesmyslnou teorií o zesnulé hvězdě Rock'n Rollu nic společného. (Ve středověku byla konspirace, že Země je kulatá.) Reálné konspirace jsou podvody, které ovlivňují naše životy, stejně jako podvody, které se denně publikují v masmédiích.
Já sám se o některé konspirační teorie zajímám. Když mám dobrou náladu, tak někdy brouzdám po webu a náladu si kazím objevováním dalších a dalších souvislostí, které nejsou široké veřejnosti publikovány. Hledám skutečnou pravdu a pak v tom, co jsem se dozvěděl, hledám další propojení souvislostí. Prostě se snažím informace vstřebávat a pak o nich dál přemýšlet. Sám, bez propagandy z hlavních médií. Nakonec, z pocitu povinnosti (a často to přichází spontánně, jaksi automaticky), o tom píšu vlastní texty. Mám totiž za to, že pokud se něco děje za mými zády, tak se mě to stejně týká a neuteču od toho tím, že zavřu oči a budu jen prostě věřit, že je svět růžový nebo ještě růžovější. Některými lidmi v diskusích pod články jsem pak za tento alternativní, „konspirativní“ pohled na svět zesměšňovaný, stejně jako ostatní s podobným „koníčkem“ - i když, vždyť tak to má podle oficiální propagandy být, tak čemu se vlastně divím? (Konspirační teorie. Kdo je tady prostoduchý?) Já ovšem nemohu přestat v tomto „koníčku“. Pořád mě něco naopak nutí jít kupředu. Pokud totiž existují konspirace založené na reálných základech, znamená to, že jsem obětí dalších podvodů, leč zatím veřejně nepublikovaných. A pokud jsem obětí dalších podvodů, měl bych o těchto podvodech vědět víc a hledat skutečnou pravdu – ve vlastním zájmu, protože je to moje vláda a dělá věci, které jsou proti mně i proti všem lidem...
A teď – po přečtení celé řady článků a objevení souvislostí mohu konstatovat, že se mi splnil konspirátorský sen. A nemyslím tím jen potvrzení konspirační teorie o 11. září. Konspirace mě štvaly tak dlouho, že jsem hledal pravdu každou chvíli, a výsledkem je, že i pro své další teorie jsem našel oporu v oficiálních zprávách, které pronikly přes „praskliny v cenzuře“; v projevech těch hrdinů, kteří už ve 20. i 21. století nemlčeli, nebo v mezinárodní smlouvě z roku 1977... Jsou totiž i jiné konspirace, ke kterým při troše hlubšího hledání přeci jen najdeme podporu u oficiálních zdrojů, nebo zjistíme, že před nebezpečím varovali už hrdinové z poměrně dávné doby... Věřím, že pokud čtenáři umí samostatně myslet, dojdou nakonec ke stejným závěrům jako já.
Pamatujte, všechno souvisí se vším a konspirace založené na reálných základech jsou reálné skandály, které ovlivňují nás všechny. Dále myslete sami. Jde o nás. Kdyžtak si projděte i odkazy v článku, myslím, že všechny stojí za to. Všechny jsou funkční, dal jsem si na to pozor. Pokud už něco nefunguje, je to divné, chyba není na mé straně a opět myslete sami...
V roce 1977 byla vládami světa podepsána mezinárodní smlouva, která zakazovala použití zbraní umělé (člověkem prováděné) úpravy nejen počasí – už tehdy. (zdroj)
Citace článku 2 z výše uvedené smlouvy:
„Použitím termínu "modifikace životního prostředí" v článku 1 se rozumí jakýkoli zásah techniky pro změnu - formou úmyslného zasahování do přírodních procesů - dynamiky, kompozice nebo struktury na Zemi, včetně biosféry, litosféry, hydrosféry a atmosféry, nebo vesmíru.“ - připomínám, je to text mezinárodní smlouvy z 70. let 20. století.
Tento další článek potvrzuje, že se problematice umělých zásahů do počasí (tedy tzv. geoinženýringu) dnes věnuje i OSN: Stop geoinženýrství, žádají ochranáři OSN Dnes je již téměř jisté, že první pokusy s počasím proběhly ve světě už v 50. letech minulého století, přičemž nikdy asi nebude jisté, zda k prvním tajným pokusům nedošlo dřív. Naši komunisté rčení „poručíme větru dešti“ neříkali nadarmo. Dnes tu máme elektromagnetickou zbraň HAARP na Aljašce (odkaz na oficiální web projektu – takže evidentně existuje) a možná nejen tam, protože podle nejnovějších informací z alternativních webů se zdá, že podobné zbraně jsou rozmístěny i jinde ve světě, na jiných kontinentech. Neustále také přibývá argumentů, že i teorie chemtrails má reálný základ. (Rozhovor s leteckým inženýrem nejen o chemtrails; Známý pilot exklusivně pro freeGlobe: Dělají se nám na obloze takové dlouhé bílé šmouhy).
Může být ovládání počasí člověkem nesmyslnou konspirační teorií, pokud už v roce 1977 tuto věc braly vlády světa velmi vážně, HAARP má dnes oficiální web, teorie chemtrails má zastánce i u profesionálního pilota a leteckého inženýra, a ovládáním počasí se zabývá i OSN, i když bez valné účasti médií? (Moje osobní poznámka: Moje dlouholeté největší hobby byla meteorologie, protože jsem obdivoval tu svobodnou, krásnou a obdivuhodnou přírodní sílu. Ovšem dnes už počasí není svobodné, přirozené a není to už ani dílo přírody, je vězněm člověka a takové počasí neberu – po těstovinách s mákem mi elitáři vzali i hobby, takže ranili i moji duši. A to už je moc.)
Lidé v nejchudších částech světa masivně umírají hlady (média nás o tom nezapomínají pečlivě informovat), ale vlády utrácejí peníze za zbrojení, ovládání počasí, vybíjení zvířat, tedy devastaci Země, za války a další vraždění lidí, přičemž se za našimi zády dlouhá léta spojují v jednu absolutistickou, globální vládu - ale o tom už se jaksi mluví míň a oficiálně je to zvrácená konspirace. Ale už jsme i z hlavních médií slyšeli, že Sarkozy a Merkelová chtějí sjednotit státy EU pod jednu vládu – rušení národů a jejich kultur, vývoj superstátů a propaganda našeho nového otroctví začíná? Bok po boku s nimi: Vláda připravuje rozsáhlé omezení práv českých občanů.

 

Pokud vás první část této série zaujala, určitě se podívejte na obě následující. V nich si prozradíme další důležité souvislosti a řekneme si i o pár hrdinech z 20. století, co moc mluvili a málo se o nich ví... Pokračujte zde: Proč nás vlády pořád okrádají? – zmapování souvislostí (2/3)

Dále Vás zvu na svoje stránky http://fenomen2012.net , kde vše kolem plánů globální vlády, i "předpovídaného konce světa", podrobně probírám.

Autor: Jaroslav Krejčí | sobota 15.10.2011 20:10 | karma článku: 24,07 | přečteno: 2194x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Příměří v nedohlednu. Jednání Izraele s Hamásem v Káhiře ztroskotala

5. května 2024  18:31,  aktualizováno  22:26

V Káhiře v neděli skončila jednání o příměří mezi radikálním palestinským hnutím Hamás a Izraelem,...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  20:49

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Strach z migrace i rebelie proti levici. Mladí Němci se přiklánějí k AfD

5. května 2024  20:15

Čekali byste, že mladí Němci volí hlavně Zelené nebo jiné levicové strany? Omyl Roste podíl těch,...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.