Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Belisana

9. 12. 2010 2:10
autorovi je 20 let

na jistou davku naivity, jakoz i na nadseni ma plne pravo. bez toho se neda zacit NIC. tady bych vubec neslovickarila a podivala se na jeho zamer. zamer je naprosto v poradku. fandim mu.

0 0
možnosti

Tryskomys Muf

7. 12. 2010 20:57
Krasne naivni clanek

Krasne naivni clanek. Pripomina mi to me vyplody pred cca 15 lety .;-D "Zmena kolektivniho mysleni" mne pobavila asi nejvic. Skutecnost je takova, ze vsichni lide sleduji pouze svuj vnimany prospech. A pokouset se to zmenit sice muzete, ale je to asi jako se snazit zmenit smer otaceni zeme tim, ze budete do zeme vrazet hlavou. K zadne revoluci ci zmene mysleni samozrejme nedojde. Je docela mozne, ze v budoucich desetiletich par miliard lidi vychcipa na nemoci, nebo se pozabiji biologickymi zbranemi. Zaroven ale diky rozvoji technologii a biologie clovek postupne bude ztracet soucasnou zavislost na zivotnim prostredi (v podobe jak jej zname), a diky biotechnologiim cca do 100, max. 200 let jiz pozbude smysl definice cloveka jako zivocisneho druhu v dnesnim pojeti. :-)

0 0
možnosti

Tryskomys Muf

7. 12. 2010 21:01
Re: Krasne naivni clanek

Mozna nevabna vyhlidka, ale celkem logicka.

0 0
možnosti

holkazhane

7. 12. 2010 20:42
Karma!

V hodnocení dnešního světa máte pravdu, jen si nemyslím, že se situace dá změnit. Taky věřím, že se přírodní katastrofy budou stupňovat co do počtu i síly. Netroufám si odhadnout časový horizont, lidstvo není schopné prozřít, nechá se zdecimovat a co bude dál nelze předvídat. V jednom se totiž mýlíte - příroda není bezmocná, ale pro čas má jiné měřítko než jeden lidský věk.

0 0
možnosti

popocatepetl

8. 12. 2010 6:51
Re: Karma!

jo discovery  chanel biblioteka    nuda  hlavne ten jednorozec tam   a   moc youtub nic originalniho ,kazdy patnactilety  anarchista by to napsal lepe

0 0
možnosti

paul369

7. 12. 2010 19:21
Dal jsem vám karmu.

Ne za apokalyptickou předpověď 2012, ani za vaši naivitu, ale za váši správnou analýzu dnešního stavu světa...jdeme prostě do srač.k.  

0 0
možnosti

Dispute

7. 12. 2010 19:18
Země si stěžuje Marsu. Na povrchu se mi vyrazili lidi :-(

Mars ji utěšuje : "To nic - to přejde". V televizi byl na stanici Z1 seriál jak by Země vypadala bez lidí po několika dnech, týdnech, letech i staletích. Celkem bylo 10 dílů.

0 0
možnosti

Lobo - obchodník s mozky

7. 12. 2010 19:15
Konec světa nadešel!!!

Z lesa vyletěl dudek, strašlivý opovrženíhodný pták vyletěl, aby nahnal hříšnému lidu strach. Opásejte se žíněnou suknicí,vyholte sobě lysinu, padněte na kolena, posypejte se popelem na znamení pokání a naříkejte, neboť neodvrátil se od vás Jehovův hněv!!;-O;-O

0 0
možnosti

tomasz.

7. 12. 2010 21:54
Re: Konec světa nadešel!!!

8-o Ted jsem zcela zdesen a vystrasen. Proc mate neustalou tendenci sve sektarske (nabozenske) vylevy neustale prezentovat a cpat lidem v ruznych diskuzich? Timto se lide strasi uz staleti a porad nic, ale pokud to zabere a naverbujete ho k sobe - jehovistum, jeho chyba.

0 0
možnosti

martin5.33

7. 12. 2010 19:12
Prosba na autora

Můžete mi, interně na mail - xmartv@seznam.cz napsat kde bydlíte, popřípadě mě kontaktovat. Rád bych vám a i vašemu okolí pomohl od majetku - počítač, vybavení domácnosti a převod hotovosti + šperky do mého vlastnictví. Stejně to za chvilku nebudete potřebovat....

0 0
možnosti

Kolumbo

7. 12. 2010 18:23
největší ptákovinou

je t.zv. humanismus. Různí exoti slzí a skládají se na "humaqnitární pomoc" aby zachránili ohrožené lidské životy kdesi v tramtárii jakoby byl lidský život nejvyšší hodnotou a Dobrem. Přitom  pro hodnotu lidského života platí totéž co pro ostatní hodnoty - záleží na množství a dostupnosti. Nikdo nedokáže "vyrobit" mouchu - narozdíl od katedrály či hudebního díla. Jacísi  polárníci se znenáviděli na smrt, když jeden z nich omylem zasedl oblíbenou mouchu toho druhého. Holt, moucha na polárnické stanici, to už je nějaká hodnota. Kde se na vás vrhnou stovky much a když neutečete sežerou vás nebudete spekulovat o dokonalosti stavby jejich těl. Ať jsou sebedokonalejší, jejich hodnota je pro vás záporná a budete je ničit hlava nehlava. Úplně stačí, že se množí samy od sebe. Že to nedokážete vy není argumentem pro hodnotu mouchy. S lidmi je to stejné. Když  je jich moc a jsou otravní, jejich hodnota klesá k nule. Proč vlastně preference lidské rasy není odsuzována stejně, jako rasismus?

0 0
možnosti

bolo-ontario

7. 12. 2010 18:45
Re: největší ptákovinou

Kdyby se vaším dojmem, že humanismus je ptákovina, striktně řídili už lidé před stovkami a tisíci lety (a tak hodně jako velká část populace dnes), dneska už byste tu nebyl ani Vy ani nikdo z nás, protože bychom se navzájem pozabíjeli. To je to, co hrozí dneska.

0 0
možnosti

Johny_S

7. 12. 2010 18:09
Docela jsem se pobavil.

Zezačátku to vypadalo jako ekologistická agitka, proč ne, názor jako názor. Zbytek o "2012" je ale blábol. Mayové jsou možná přesní, jenže nikdo s určitostí ještě nedokázal převést jejich letopočet na náš, těch převodů existuje rovnou několik verzí. Takže je docela možné, že ten mayský cyklus už skončil a nikdo si toho nevšiml. Nebo skončí později. Každopádně žádná znamení věštící "konec" nepřicházejí. Autor pouze podlehl častému bludu, kdy se člověk žijící v přítomnosti domnívá, že jeho věk je důležitější než ty minulé. Jenže když se podíváme do historie, konec světa očekává pomalu každá generace, občas silněji, to když se blíží nějaké pěkně kulaté datum, občas slaběji. A ono furt nic.

0 0
možnosti

Paveljan

7. 12. 2010 18:06
Přelidnění

je jediný problém této planety. Od něho se odvíjejí všechny ostatní. Protože právo na reprodukci se považuje za nedotknutelné, je to problém lidmi neřešitelný. Takře to musí řešit příroda a ta si poradí - to si buďte jistí.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.