Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Belisana

9. 12. 2010 1:59
treba jen dnes

objevilo se jako !bomba! ze Clintonova administrativa chtela pouzit jako navnadu jednoho pilota, aby mohli vtrhnout do Iraku. No hruza! Je to hruza, ale tohle, rekla bych, delala kazda vlada, co svet svetem stoji, ze cloveka ve svem zajmu obetovala - a tahle jen chtela. Neudelali to. Co udelal krovak, to je zjevne v pohode. to je klasicky pripad katastrofy takoveho rozsahu, ze si to clovek jen tezko predstavi, a tak to odsune :)

0 0
možnosti

Belisana

9. 12. 2010 1:47
vidite sam

je fuk, kolik lidi rika, co videlo. je fuk, co rikaji odbornici. je fuk, kolik je videi. je fuk, ze je uplne jasne, ze zadni teroristi nebyli. co neni fuk je to, ze lidi jsou jak ovce. vidi to, slysi to a NIC! v Americe, tady, vsude. jsme presne ty ovce, co z nas chteli mit a to byl test. ted uz vedi, ze jim projde vsechno.

i rusicky na mobily do aut. nekdo potrebuje vydelat, tak se to udela. je fuk, ze je to nonsens.

nevim jak vy, ale ja nevidim NIC, co by se dalo delat. i kdyby u vsech dveri vsech domacnosti celeho sveta lezely vsechny dukazy, 90 % lidi rekne - blbi konspiratori. at neotravujou.

pred pouhymi 100 lety by si to divne dablju krovi podal soudce lynch. dnes ten pan prosperuje, ackoli je masovy vrah.

0 0
možnosti

to.no

6. 12. 2010 10:34
životní podmínky

takový krátký dotazník (cca na 1 min.) o životních podmínkách v čr, samozřejmě anonymní:

http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/zivotni-podminky/

0 0
možnosti

Gašpo

6. 12. 2010 9:38
A čo ak je to všetko ďaleko prozaickejšie

Nemožem sa zbaviť pocitu, že konšpirátori sú tak trochu zblbnutí hollywoodskou virtuálnou realitou, kde americkí superagenti so superzbraňami robia superoperácie. Lenže skutočnosť je tomu "super" na hony vzdialená.

Čo keď sú CIA, FBI... len "klasické" inštitúcie, kde osobné záujmy, kariéra, politikárčenie, známosti... majú hodne navrch nad odbornými schopnosťami ?

Čo keď budovy dvojčat boli postavené tak, ako je to obvyklé u stavebných spoločností, t.j. že sa šetrilo a podvádzalo, kde sa dalo aby sa tie peniaze nasypali do patričných kapies ?

0 0
možnosti

Gamehoror

6. 12. 2010 8:30
Divný, už proto že přesně to samý

jsem si myslel v podstatě od začátku co byl odvísílán rozhovor s našimi sportovci kteří snad měli ten den a čas být ve dvojčatech na kukandu a nevim už jaký uváděli důvod že z toho sešlo.

Tehdy mne napadlo to samé, že si ty dvojčata Amíci zestřelili bezpilotními letadly sami aby měli důvod napadnout vojensky pro ně zajímavé ůzemí.

Tušim že zároveň proběhlo, že různých cizích státních příslušníků kteří měli podobné štěstí bylo neobvykle moc co se vyhnuli této katastrofě z podobných důvodů.

Tedy jsem ochotný zde shlédnutých dokumentům klidně věřit když to tak něak popisuje co jsem si sám dávno myslel.

0 0
možnosti

Gašpo

6. 12. 2010 8:46
Re: Divný, už proto že přesně to samý

Tak to asi nie, keď sú záznamy komunikácie cestujúcich mobilnými telefónmi.

0 0
možnosti

moudrá Jana

6. 12. 2010 8:10
Pro většinu negramotných amíků,

pohádka o teroristech je to nejpřijatelnější, co jejich mozečky mohou chápat. Podíváte-li se na Jirku Křoví, tak si představíte opici ve vývojovém stádiu a je vám vše jasné.;-D

0 0
možnosti

Gašpo

6. 12. 2010 8:01
Ten dokument som videl niekoľkokrát

Moc ma oslovil a doporučujem ho každému. Pretože som už ale starší pán, snažím sa na takéto veci dívať s odstupom. Radím každému aby si ten odstup pri sledovaní zachoval. V dokumente ma najviac zaujala 1.časť o finančnom systéme, ktorá je urobená fakt perfektne.

Ostatné veci majú bohužiaľ trochu ideologický nádych a hoc stoja na logických úvahách i faktoch, trošku to smrdí manipuláciou a málinko i konšpiráciou. Osobne si myslím, že pravda je ako vždy niekde uprostred.

Konkrétne projekt "Venus" je krásna myšlienka, ale bohužiaľ utopistická. Svet v ktorom by chcel určite žiť každý slušný človek je postavený na myšlienke, že v ideálnej spoločnosti sa budú všetci ľudia chovať ideálne.

Ale znova opakujem, ten dokument mnohím aspoň pootvorí oči. Ak mu úplne nepodľahnete, určite Vás obohatí. Na január 2011 sa chystá pokračovanie.

Ešte pridám linky, kde je možné ho stiahnuť v plnej kvalite: http://www.uloz.to/hledej/?q=zeitgeist+cz

0 0
možnosti

Gašpo

6. 12. 2010 8:15
Re: Ten dokument som videl niekoľkokrát

Aha, teraz som zistil, že videá ktoré autor uvádza nie sú dokumentom Zeitgeist Addendum na ktorý som uviedol link.

No, tie videá smrdia konšpiráciou až príliš. Hovorí sa "Niet dymu bez ohňa" a pochybnosti sú asi na mieste, ale toto je už príliš samoúčelné na moj vkus.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.