Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Celý svět se bouří, média mlčí

Poslední dobou se nestačím divit, jaké nové informace se z různých zdrojů dozvídám. Nejdřív se mi poštěstilo a splnil se mi "konspirátorský sen", neboť jsem našel zásadní argumenty pro podporu některých konspiračních teorií - převážně jde o oficiální zdroje. Včera jsem ke svému velkému údivu zjistil, že už asi rok (přinejmenším) po internetu koluje nová teorie o Mayském kalendáři, která říká, že Mayský kalendář možná nekončí 21.12.2012, ale už 28.10.2011. No a do třetice, dnes (15.10.) jsem si přes Facebook, s kterým jsem měl během týdne problémy a stěžoval si na něj ve Vzkazníku na stránkách svého Fenoménu 2012, povídal s jednou nejmenovanou přítelkyní, jež žije v Německu. Překvapila mě tím, co mi začala dávat za odkazy. Nestačil jsem se divit. Jde o to, že na četných místech ve světě probíhají mohutné demonstrace, ale média o tom informují tak okrajově, že by z toho jeden brečel. Například v Německu je naplánováno na nejbližší dny snad několik desítek demonstrací napříč celou zemí. Ví o tom někdo z Vás? Já o tom taky nevěděl. Šlo o tyto odkazy:

Facebooková skupina "Echte Demokratie jetzt"Aktuální termíny a místa německých demonstrací, které svolává skupina "Echte Demokratie jetzt" (navnadím: v sobotu 15.10. byly demonstrace plánované v těchto německých městech: Augsburg, Aurich, Bad Wildungen, Berlin, Braunschweig, Bremen, Darmstadt, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Essen, Frankfurt a.M., Gießen, Göttingen, Greifswald, Hamburg, Hannover, Heilbronn, Herne, Itzehoe, Kassel, Konstanz, Köln, Leipzig, Lörrach, Lübeck, Magdeburg, Marburg, München, Norden, Nürnberg, Offenbach, Paderborn, Potsdam, Ravensburg, Rüsselsheim, Reutlingen, Schwerin, Stuttgart, Ulm, Wetzlar, Wiesbaden, Würzburg...

15oct events all over the world - v tomto odkazu jsou jmenované země, kde se 15. října 2011 demonstrovalo: Albánie, Andorra, Argentina, Austrálie, Rakousko, Belgie, Bolívie, Bosna a Hercegovina, Brazílie, Bulharsko, Kanada, Česká republika, Chile, Kolumbie, Kostarika, Chorvatsko, Kypr, Dánsko, Dominikánská republika, Ekvádor, Egypt, Estonsko, Finsko, Francie, Francouzská Polynésie, Německo, Řecko, Guatemala, Hawaii, Honduras, Hong Kong, Maďarsko, Island, Indie, Indonésie, Irsko, Izrael, Itálie, Japonsko, Jordánsko, Kenia, Korea, Kosovo, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Makedonie, Malajsie, Mali, Mauritius, Mexiko, Maroko, Nizozemsko, Nový Zéland, Nikaragua, Severní Mariany, Norsko, Palestina, Panama, Paraguay, Peru, Filipíny, Polsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rusko, Saúdská Arábie, Senegal , Srbsko, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Jižní Afrika, Španělsko, Srí Lanka, Švédsko, Švýcarsko, Tchaj-wan, Thajsko, Tunisko, Turecko, Velká Británie, Ukrajina, Uruguay, USA a Venezuela.

World Revolution for Real Democracy - Facebooková skupina, která o sobě uvádí: Musíme šířit myšlenku světové revoluce v každé části svět. Obnovit svobodu volby a začít stavět nové skutečné demokracie pro lidi. Každá lidská bytost by měla mít stejná politická práva.
Democracia Real YA - hnutí, které vzniklo ve Španělsku, ale rychle se rozšířilo do světa. (Hnutí má "pobočku" i v ČR: Praga Democracia real YA, ale zatím se setkává s minimální účastí a stránky nejsou aktualizovány...) Cílem tohoto mezinárodního hnutí je protestovat proti současné podobě světa a za změnou sociálních, politických i ekologických podmínek na Zemi. Demonstranté mezi sebou někdy společně diskutují o problémech a snaží se sami najít východisko ze stávajících světových problémů. Hnutí organizovalo i níže zmíněnou demonstraci ve Španělsku.

Demonstrace ve Španělsku (z května)

A že se o tom davu 10 000 v médiích vůbec nemluvilo, že?

Demonstrace 1 500 000 v Libyi proti NATO!!!

Média nám tvrdí, že Kaddáfího v Libyi skoro nikdo nechce. Ale už je to několik měsíců (video bylo nahrané na Youtube 1.7.2011), co se na jednom z libyjských náměstí sešlo 1 500 000 lidí proti NATO! Podle některých zdrojů se tyto masivní protesty stále opakují.

Lidi, nepropadejte v žádném případě beznaději, jak jsem ji chvílemi málem propadal i já. Svět se mění. K lepšímu. Už teď. Připojte se k téhle revoluci, která se bude určitě dál šířit! Ničeho se nebojte, protože já bych spíš řekl, že takových davů, které už teď jsou v ulicích, se spíše už bojí ti, proti kterým se tito lidé staví! Braňme se, braňme národy, braňme své životy, životy potomků, braňme přírodu. NWO je možná před rozkladem. Jenom se ještě trochu víc snažit... Jenom o trošku víc! :-)))))

Manipulátoři v demonstracích?

Abychom byli korektní, musíme ale zmínit, že některé demonstrace mohou vést "manipulátoři", tj. lidé, kteří se na první pohled tváří jako revolucionáři, kteří bojují proti korporacím, ale jejich skutečným cílem je něco poněkud jiného...
Posuďte sami: není podezřelé, že akci Occupy Wall street, která se staví proti vlivu korporací, financují korporace? Kdo financuje Occupy Wall Street?
Další související odkazy:
Operation Occupy Fake StreetOccupy Wall Street is COINTELPRO - co je Cointelpro?
Dále existují pochybnosti o některých lidech, kteří se tváří jako "informátoři":
Disinfo agent: David IckeDisinfo agent: Alex JonesNení pochyb o tom, že tato doba je plná změn a lidé se bouří. Sami bychom měli o nějakou změnu usilovat, protože celý svět se mění. Jak (a především) změnu vnitřní, duchovní (měli bychom pracovat na nalezení skutečné lásky, jež ve světě chybí), tak i vnější, která se týká světa kolem nás. Ovšem pokud chcete jít do ulic, měli byste mít na paměti, že elity vědí, že lidé chtějí změnu a revoluci - že podle toho mohou vyvolávat vlastní "revoluce", v kterých mohou být podplacení organizátoři, vedoucí lidi nenápadně na scestí, k Novému světovému řádu... Ta možnost tu je. Proto bychom si měli preventivně dávat pozor na to, kdo a jak do nás řeční. Zkoumat jeho projevy, pokoušet se uvažovat v souvislostech, jestli jeden jeho výrok souhlasí s dalším, nebo jsou tam podezřelé rozpory, případně i zkoumat, kdo akce financuje atd. Duchovní pokrok i v tomto případě může pomoci - pokud totiž dokážete ustálit svou mysl, a tak se opřete o Boha, zvýší se vám schopnost vnitřní intuice a s tou pak lépe poznáte, zda ten před vámi není podvodník... Často se ostatně říká - chceš-li změnit svět, změň nejdřív sebe (nalezni v sobě lásku)...

Vydáno také na http://fenomen2012.net/ dne 15.10.2011.

Autor: Jaroslav Krejčí | středa 19.10.2011 7:56 | karma článku: 24,33 | přečteno: 1947x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.