Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Boje v Koreji - hrozí III. světová válka?

Na svých stránkách Fenomén 2012 jsem už několik měsíců upozorňoval na podezřelou shodu mezi Nostradamem a teorií Time Wave Zero (někdy se zmiňuje i Baba Vanga), které shodně a nezávisle na sobě ukazovali na listopad 2010 jako na kritické období, jež má znamenat jakýsi začátek dalších intenzivnějších změn před údajně apokalyptickým rokem 2012. Vypadalo to na válku. Celý listopad jsem čekal, jestli se proroctví vyplní a nějaká riziková válka, jež by mohla přerůst v předpovězený světový konflikt, vznikne nebo nevznikne. No a už jsem pomalu začínal slavit, že to je mýlka, když v tom přišlo úterý 23. listopadu a veškeré naděje spadly.

Jen stručně, jak se během toho úterý postupně vyvíjely zprávy:

KLDR zaútočila na Jižní Koreu, jeden mrtvý voják, tisíce vyděšených lidí se evakuuje, spousta zničených domů

Jihokorejský prezident varoval před eskalací bojů

Jihokorejský prezident zvažuje bombardování severu

USA slibuje pomoc a vysílá své vojáky na cvičení do Koreje

A tak se ptám - co přijde zítra? Evidentně nelze věřit nikomu nic. Nejdřív jeden člověk varuje před eskalací útoků a o chvíli později ten samý člověk div že nestřílí další rakety a obratem přijímá pomoc velmoci s nejvyšším počtem všech zbraní vůbec. Teď už stačí, aby se to rozhořelo mezi USA a Čínou a bude to...

Pěstujeme si záhubu. S klidem a dobrovolně.

Nechci malovat čerta na zeď, ale řekl bych, že s nynějšími vládami a bláznivou civilizací je otázka už poměrně brzkého času, kdy se čas naplní a III. světová válka se stane realitou. My na druhé straně jsme se moc dlouho nezajímali o to, jakou hrůzu si sami sobě chystáme - a to je naše chyba.

Jedna jaderná bomba dokáže vyhladit město během okamžiku, svět jich dnes má desetitisíce. V dubnu byl humbuk kolem podpisu protijaderné smlouvy, ale že USA i Rusko ty bomby jen přesouvají do rezervy s tím, že je stejně půjde kdykoliv z těch "sklepů" vytáhnout a beztak použít jako by nic, o tom se moc nemluvilo a dodnes nemluví - a masy jsou stále ovládány zmanipulovanými médii, od kterých nikdo nemůže čekat skutečně seriózní zpravodajství.

Přidávám citaci části svého článku o III. světové válce, který je součástí mého pojednání "Rok 2012: Stane se tentokrát apokalypsa realitou?". Citovaná část článku popisuje, jak by to také mohlo se světem dopadnout, kdyby III. světová válka propukla v plné síle. Fiktivní scénář jsem sestavil na základě předpokladů vědců.

Předpokládané důsledky globální jaderné války

Jeden jaderný výbuch dokáže během mžiku sekundy vyhladit a zničit město, okolí zamořit pronikavou radioaktivitou a desetitisíce dalších nevinných lidí odsoudit k bolestivé pomalé záhubě. Jaké důsledky by přinesla jaderná válka, ve které by tyto nejsilnější zbraně všech dob byly běžně využity? Ukažme si to názorně na fiktivním scénáři.

Došlo k zásadní neshodě mezi dvěma jadernými mocnostmi a vyhlašují si válku. Obě země najednou proti sobě vysílají jaderné bombardéry. Přidávají se spojenci těchto mocností a válku již nelze zastavit. Lidstvo si dobrovolně rozpoutalo peklo na Zemi. Bomby jsou vrženy na hustě obydlená velkoměsta (taková vždy bývá vojenská strategie ve válkách). Už během prvních desítek minut boje jdou ztráty na životech globálně až nad 100 milionů. Rozsáhlá krajina vhodná pro život se okamžitě změnila v radioaktivní zónu, kde umírají nejen lidé, ale také živočišstvo a rostlinstvo a radioaktivitou je zamořena i dříve úrodná půda. Pěstování obilovin a jiné hospodářství v místě zasažení - minulost.
Lidé, kteří přežili, nemohou sehnat obživu ani pitnou vodu a nesmírně trpí následky ozáření. Armády jsou ovšem nepoučitelné a pokračují v bojích. Radioaktivních zón a mrtvých přibývá. Ze zasažených velkoměst zbyla měsíční krajina, ale armády ukazují své síly dál. Radioaktivní částice jsou výbuchy vynášeny vysoko do troposféry. Po obloze plující oblaka je vstřebávají do sebe a s kontaminovanými kapičkami vody se s přispěním větru stěhují do oblastí, kde se zatím nebojovalo. Zde z těchto mraků spadne pár kapek kontaminovaného deště, a tak se nákaza rozšiřuje dál - další úroda i půda je prakticky nepoužitelná, aniž by byla oblast zatažena do boje přímo. Propuká globální hladomor. Celý ekosystém se kompletně rozpadá. I klimatický systém už začíná kolabovat. Velké množství částic v atmosféře, které sem byly vyvrženy masivními výbuchy, cloní slunci a narušují ozonovou vrstvu. Příkon energie ze slunce se snižuje - začíná se globálně prudce ochlazovat. Vzduch na mnohých místech na Zemi je radioaktivní, stejně jako všechno kolem. Světová rozmanitost živočišných i rostlinných druhů klesla na minimum, výrazně klesá i počet přeživších lidí. Již se pomalu přestává bojovat, protože i vojáků ubývá. V atmosféře je ovšem stále usazena radioaktivní clona, která nadále snižuje množství paprsků dopadajících na zemský povrch. Stále se proto ochlazuje.
Dobojovalo se. Země je tichá. Ptáci nezpívají, krávy nikde nebučí, listí stromů ve větru nešumí, nikdo se s nikým nebaví, protože není zvířete, rostliny ani člověka, který by ty zvuky vydával. Není tu skoro nic živého. Vše bylo zahubeno jedy, radiací a hladem. Pokud někdo měl "štěstí" a přežil nejhorší válku v historii Země, musí čelit jejím následkům - půda je stále kontaminovaná, pěstování čehokoliv k snědku nepřipadá v úvahu, hladomor pokračuje. Všude je vidět smrt a absolutní zkáza. Do toho se kvůli radioaktivní cloně v atmosféře přidává pravá jaderná zima. Průměrné teploty klesají několik desítek stupňů pod bod mrazu. Nakonec nepřežil nikdo. Vše je zničeno. Je tu naprosto pusto a prázdno. Život na Zemi se vrací zpět na začátek...
Po několika letech se konečně začíná oteplovat a jako by se vše začíná vracet do normálu, jenže radioaktivní mrak narušil ozon a Země ztratila obranu proti nebezpečným paprskům ze Slunce. Život se nemůže začít znovu vyvíjet. Nejdříve se musí stabilizovat a obnovit ozonová vrstva, aby se vrátily podmínky vhodné pro život - a není jasné, zda k tomu vůbec někdy dojde...
Na začátku to byly slovní přestřelky mezi tzv. Západem a Východem. Lidé se nedokázali na ničem shodnout. Stále se hádali o tom, kdo je kapitalista, kdo komunista, kdo křesťan nebo muslim. Šlo jim jen o zisk a mysleli jen na sebe. Rádi zapomínali na to, jak důležitá je pro ně rovnováha na Zemi. Jenom si vzájemně vyhrožovali a plodili násilí. Zemi drancovali. Místo toho, aby si pomohli uprostřed času světových změn, přestali myslet na nenávist a přišli na to, že vlastně tvoří jeden celek, který by měl držet při sobě, rozpoutali proti sobě 3. světovou válku - nejhorší možnou pohromu. Každý chtěl vyhrát. Násilně bojoval za svou pravdu, zabíjel pro ni své "bratry a sestry" a bezcitně druhým a nevinným způsoboval těžké utrpení. Nakonec nevyhrál vůbec nikdo. Zbyla jen zničená Země, ztracený život, který se zde vyvíjel dlouho před nimi, třeskutý mráz, ozonová vrstva plná děr - a jen poražení. Lidé se báli asteroidů z vesmíru, měli strach z přírodních katastrof, ale vlastními silami, kterými přesáhli dokonce i účinky dopadu asteroidu, se kvůli své touze po moci a krátkozrakosti zahubili sami, a to včetně veškerého krásného života na Zemi. To dokázal člověk rozumný...

Bavíte se všichni pořád dobře?

Uvědomujete si, že zatímco my řešíme hlouposti a ze všech vážných témat si většinou děláme legraci, svět už je doslova na hraně? My chodíme do práce, odevzdáváme daně a z daní si vyvíjíme bomby, abychom se jednou dobrovolně zahubili. A jedeme pořád dál. No není to skvělé? O nic se nestaráme - leda tak o to, jestli jsou hnusní komunisti nebo kapitalisti. Ale že jsme všichni na jedné planetě, což znamená, že když se to vymkne někde kontrole, bude to zlé i s námi, to je v pohodě... Proč se o to starat, vždyť jde jenom o život nás všech, práci a peníze ještě mám...

Tohle nám napsal prorok G. I. Gurdieff:

Pozn.: Výraz "stroj" zde chápejte jako "člověk zkažený peněžními hodnotami / politickými systémy" nebo "člověk s nezájmem o dění v okolním světě".
"Co očekáváte? Lidé jsou stroje. Stroje musí být slepé a nevědomé; nemůžou být jiné, a všechny jejich činy musí odpovídat jejich povaze. Všechno se stane. Nikdo nic nedělá. "Pokrok" a "civilizace", v pravém smyslu těch slov, se mohou objevit pouze jako výsledek vědomého úsilí. Nemohou se objevit jako výsledek nevědomých mechanických činů. A jaké vědomé úsilí je možno očekávat od strojů? A jestliže jeden stroj je nevědomý, potom i sto strojů je nevědomých, a tak je to i s tisící stroji a statisíci a s milionem. A nevědomá činnost milionu strojů musí nutně vyústit v ničení a hubení. Všechny zlé lži spočívají právě v nevědomých a nedobrovolných projevech. Vy přesto nechápete důsledky toho zla. Nedokážete si to představit. Ale přijde čas, kdy pochopíte."

Chápete, co tím chtěl básník říci? Proč se dobrovolně ponižujeme na úroveň nevědomých strojů? Vždyť jsme tu na nejvyšším evolučním stupni, ale co ze sebe děláme? Stádo obyčejných ovcí.

My si to všechno zlo ve skutečnosti děláme sami, protože nejsme lidi, ale zvířata nebo stroje (jak chcete), které si nechávají všechno líbit. Dokud se skutečně neprobudíme z tohohle iluzorního světa a budeme se pořád tvářit, že nás nic neohrožuje, vše se bude jenom zhoršovat, až jednou (brzy) přijde den, kdy všechno vyvrcholí a bude s námi konec. Proč? Protože velké množství lidí si hraje na idioty a nechce se bránit proti vlastnímu nebezpečí a pořád se nesmyslně rozděluje. A ne a ne se změnit. Jednoduché a prosté, není v tom nic jiného. Kdyby už tenkrát po Hirošimě a Nagasaki lidi masově nesouhlasili s vývojem jaderných zbraní, nemusely dnes vůbec být a svět by byl bezpečnější.

Všechno ve skutečnosti závisí na nás a pokud se skutečně začneme ozývat proti tomu, že celý svět je závislý na krvavých válkách a pod stálou hrozbou nukleární apokalypsy, může se mnohé změnit. Nebo se vám snad v takovém světě líbí? Či chcete tvrdit, že by tu ta naděje obratu nebyla? Pořád si stěžujeme na špatný svět, ale nejsme schopni proti tomu něco udělat. Přitzom nemáme tušení, do jaké finální zkázy se tím můžeme dovést - dobrovolně.

Souvislost s rokem 2012?

Podle mě není jen tak nějaká náhoda, že varující proroctví "listopad 2010", která kolovala internetem už celé měsíce až léta, se na sobě tak podivně shodují a současně i v reálném světě probíhá nebezpečná událost.

Řeknu to na rovinu - během tohohle roku jsme už byli ve světě svědky tolika podivností v celém světě, že po tom, co i ten listopad v podstatě vyšel, můžeme říct jediné: buď ze sebe teď a tady přestaneme dělat ovce bez vlastního myšlení a začneme se hromadně ozývat proti těm idiotům, kteří mají pod zadkem tisíce jaderných pum a dalších ničivých nesmyslů, nebo nebude trvat dlouho a hezky si zařveme! Podle proroctví, kterým už po letošním roce nemůžu nevěřit, máme naposledy na výběr - před tím než těm nahoře z mocenských choutek a touze po bohatství skutečně a doslova jebne. Jsme na společném rozcestí, ne před záhubou, jak se v souvislosti s rokem 2012 rádo říká. Tím, jak žijeme dnes, vyvíjíme zítřek. To platí vždycky. Když se nezměníme, tak si hrůzy sami přivoláme. Všechno závisí na nás. A jak se k sobě chováme a jak nás zajímají světové problémy?

Podle mayského kalendáře začne poslední fáze těch nejintenzivnějšéch změn v únoru 2011. I Time Wave Zero se nezávisle na mayském kalendáři shoduje, že tehdy se události opět hodně nahustí. Tohle období tedy bude další rizikové a osobně si myslím, že to bude ta doba, kdy se naprosto vyhrotí už úplně všechno.

Jenže je tu ten jeden háček - lidi rozhodují svým chováním a jednáním sami, jaký bude zítřek. Jak už jsem psal, my si ve skutečnosti společně určujeme, co se později stane. Tím chci říci, že ani proroctví o III. světové válce se naplnit nemusí ani zítra ani za tři měsíce ani za deset let, pokud ze sebe přestaneme dělat nevědomé idioty, kterým je všechno jedno.

Současní Mayové jsou pobouřeni, protože moderní civilizace kvůli zisku (hlavně film "2012") zmanipulovala jejich proroctví tak, aby šířila jen strach. Tvrdí, že rok 2012 bude přelomem dvou věků, nikoliv koncem světa a jediné věci, které je děsí, jsou nezájem lidí o to, co je čeká a rozšiřování neopodstatněného strachu. Jinak se na rok 2012 dívají jako na bod, kdy se všechno může změnit - a pokud se lidé začnou chovat jako skuteční lidé, nastane po této změně zlatá éra bohatá na lásku a harmonii. To tvrdí potomci těch, kteří byli v historii vůbec nejpřesnější. Jenže zřejmě musí dojít ke zlomu ve společnosti. Tvrdí přesně to, že už teď si určujeme, jak se vše dál bude vyvíjet.

Dokonce i kvantoví fyzici prokázali, že naše myšlenky se mohou v noosféře vzájemně ovlivňovat a vytvářet nějaký celek, které se pak můžou promítnout v samotné realitě. Pouhé myšlenky! Položme si tedy otázku: Na co lidstvo většinou myslí? Není čas něco změnit? Svět, jak ukazují nejnovější poznatky kvantových fyziků, pravděpodobně funguje docela dost jinak než jak se zdá, ale my se pořád dokola staráme o stejné věci... Myslíme pořád na krev a násilí a mezitím se stupňují nebezpečné konflitky všude ve světě. To je nádherná cesta do společné záhuby... Hlavně že se jí bojíme.

Závěr

Důsledky světové jaderné války by byly opravdu velmi zlé, nepředstavitelné. Nikdo z nás by nezůstal neovlivněn tou hrůzou. Docela pěkné, co říkáte? Ale... Hrozí to, jen pokud zavčas nedostaneme skutečný rozum.
Kdo vynalezl zbraně? Lidé. Kdo pouští zbraně na ostatní? Lidé. Kdo způsobuje války? Lidé. Kdo může odvrátit válku? Lidé. Kdo je tu na nejvyšším evolučním stupni, a tudíž má největší moc změnit spoustu věcí? Lidé. Je dál co řešit?

Nejen na základě poměrně přesvědčivých teorií, které detailněji probírám na Fenoménu 2012, to osobně vidím tak, že máme před sebou posledních pár měsíců k vlastnímu rozhodnutí, jestli povstaneme a vytvoříme si alespoň nějakou šanci, že tu nejhorší událost v historii Země zvrátíme nebo nikoliv. A šance to nemusí být marná. Lidí, které by se mohly potenciálně spojit a probudit, jsou až miliardy a ti mocní, kteří si hrají na vládce světa a sedí na skutečných apokalyptických strojích, mají jen takovou moc, jakou my jim dovolíme. Pokud ze sebe ale dál chcete dělat ovečky a všechno bakatelizovat, někomu to možná taky vadit nebude... Jenom se musíme připravit na to, že vzhledem k tomu, že lidé u vlády jsou posedlí mocí a bohatstvím, jednou jim přeskočí a schytáme to my. S úsměvem asi ne (viz. obrázek).
Probuďme se, projevme svou skutečnou sílu, která se v nás skrývá, spojme se a zničme ty války a všudypřítomné zlo! Zní to možná dost ambiciózně, ale věřte, že my tu moc máme! Jsou nás přece dohromady celé miliardy a ke všemu nemáme většinou představu o své skutečné síle, kterou jsme utlačili svým "ovečkovským" pohledem na svět! Když budeme chtít změnit svět, dokážeme to bez závislosti na těch nelítostných šmejdech, kteří shora jenom kážou a plánovaně ničí naše životy! Jenom musíme chtít - a ta správná doba pro takové věci je právě zde.

Nevěříte, že nukleární apokalypsa může být brzy realita? Tak mám dvě perličky k zamyšlení:

  1. Během studené války se počítalo po určitou dobu s využitím jaderné síly až 7 overkill, přičemž 1 overkill stačí na vyhlazení lidstva...
  2. Sovětský svaz už na počátku 60. let 20. století provedl zkušební odpal jaderné bomby Tsar-bomba, která po výbuchu na ostrově Novaya Zemlyja vyvolala tlakovou vlnu, jež srovnala vše se zemí v okruhu 40 km, způsobila místní zemětřesení o síle 5 stupňů Richterovy škály a tlaková vlna byla měřitelná ještě při třetím oběhu kolem Země; Tsar-bomba mohla zničit oblast o průměru až 280 km! Dnes mám rok 2010 a pořád si myslíme, že jsme v bezpečí.

Takhle těm našim politickým vůdcům tenkrát jeblo. Jak jim jebne dnes nebo někdy za chvíli? Nebo jim to ani nedovolíme?

 

 

Fenoménem roku 2012 se zabývám již několik let, hledám souvislosti mezi proroctvími, aktuálním děním, vědou a duchovnem a na Internet také zveřejňuji články, které vydávám na svém webu http://fenomen2012.ic.cz. Dále pak spolupracuji se serverem http://gnosis9.net.

Autor: Jaroslav Krejčí | čtvrtek 25.11.2010 19:13 | karma článku: 15,47 | přečteno: 2753x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.