Vědecko technická revoluce s SPD - Vivat!

Zač jsou placeni naši vědci, když jsme se až s SPD ocitli na prahu nové éry lidstva, v níž bude jednou pro vždy skoncováno s bídou světa? Rozhodně alespoň po materiální stránce. Konec hladu ve všech koutech naší modré planety!

Možná pan Radek Koten pouze předstíral svůj názor, že mikrovlnky jsou zabijácké stroje. Možná jen proto, abychom byli o to více překvapeni novými a převratnými poznatky, až přijde ten pravý čas. Je-li to tak, nemějme mu za zlé ani to, že jako člověk, který studoval elektrotechniku, potřeboval ujištění  pokusem "jednoho technika", že mikrovlné záření živé tkáni vložené do mikrovlnky neprospívá. Však víme, jací jsou všeteční novináři. Jak dokáží člověka naprosto zdeptat. Člověk jejich vlezlé investigaci může snadno podlehnout a  úplně ztumpachovět a nechat se vyvést s dobré míry. Třeba i natolik, že zapomene, co se před mnoha lety přihodilo jedné dámě, když se pokusila v mikrovlnce usušit svou kočku. Ten tajemný technik-experimentátor zřejmě neexistuje,  musel by to být běženec (v tomto případě určitě nemuslimský)  přeběhnuvší z ústavní léčby ke svému speciálnímu fantasmagorickému bádání.

R. Koten: ".......je to moje parketa, protože někdy od roku 1979 jsem studoval elektrotechniku -vím, co dokáže mikrovlna s živým organismem. Vím, že jeden technik, když zkoušel mikrovlnku, tak tam nechal několik vteřin ruku a posléze to nebylo úplně ono."

Zkusme odpustit panu Kotenovi jeho poněkud roztržité zastírací manévry a soustřďme se na předpokládanou pozitivní událost - objevení bezedného zdroje potravy, který jedna čtenářka (možná příznivkyně SPD) bez povšimnutí poodhalila, když se pod kritickým příspěvkem pana Romana Mácy k problematice mikrovln vyjádřila. Napsala, že vitamíny i stopové prvky jsou tímto zářením zničeny. Kalorickou hodnotu takto prohřátých potravin však nijak nezpochybnila! Áaááá - ha!  A tu to máme!

Co se tedy děje s těmi všemi minerály vystavenými mikrovlnám? Transmutace snad? Na radioaktivní uran, plutonium nebo dokonce na vysoce toxické stroncium? Ach nikoli. To už bychom to měli dávno za sebou. I sama SPD, předpokládám. Nejmenovaná čtenářka něco nesměle naznačila, není-liž pravda? Dle zákona o zachování energie minerály zmizet nemohly, ale pokud dochází k transmutaci, pak se dá předpokládat, že nutriční hodnota ozářených potravin, je ještě vyšší, neboť není-li upravená potravina toxická a nic nového v ní nepřekáží, minerály se transmutují například na glukózu, škroby atd. atp. Z toho by mělo vyplývat, že když si z procházky přineseme domů kyblík jakékoli horniny a vložíme ji do té "zabijácké" mikrovlnky, měli bychom tak zdarma získat potravu, kterou je třeba už jen ochutit a doplnit minerály a vitamíny. Doufám, že tento objev už SPD svěřila patentovému úřadu.

Ale pokud se mýlím, šlo jen o slaboduché šíření poplašné zprávy hodné zvýšené pozornosti.

 

 

Autor: Jaroslav Herda | pondělí 27.11.2017 12:12 | karma článku: 17,15 | přečteno: 602x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,38