Trikolora se ptá, já odpovídám.

A věru nerad. Odpovídat na údajná vyjádření nejmenovaných policistů, navíc podezřelých z toho, že se nikdy nenarodili (což více než omlouvá jejich mentální nedostatečnost), je mnohem snadnější.

V takovém případě na člověka ještě tolik nedoléhá ta tíže hlubokého rozčarování z úpadku, jenž se manifestuje ochotou nemalého množství osob veřejně činných a známých podílet se z ryze zištných a hanebných pohnutek na rozdělování společnosti, jejím uváděním v omyly a strašením chimérami uměle vytvořenými  a nabývajícími parametrů poplašných zpráv. 

Nebylo mi tedy nijak zvlášť za těžko dne 4. 3. 2024  vyjádřit svůj názor na trojici policistů, kteří údajně redakci PrahaIN vyznali svá roztrpčení nad zcela srozumitelným a ničím znepokojivým textem, v němž ve své čímsi zjitřené fantazii spatřovali zlověstné příznaky ohrožení demokracie, ne-li jejího skonu. 

Protože se hnutí Trikolora připojilo k oněm vyjančeným policistům a ptá se, kdy policejní prezident odvolá ředitele KŘP Jihomoravského kraje, dovolím si odpovědět za něho:

Mohlo by se to stát, pokud by policejní prezident  onemocněl a jednal pod vlivem včas nerozpoznané paranoidní poruchy, jež by umožňovala chápat smysl psaného textu podobným způsobem, jak jej veřejnosti vyložila Trikolora: 

 

Osobní odpovědnost za tuto politickou nehoráznost, jež je zcela v rozporu s ústavním pořádkem naší země, nese ředitel Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje brig. gen. Ing. Leoš Tržil, MBA.

A tak se ptáme: Kdy policejní prezident Leoše Tržila odvolá?

Podceňovat nelze ani vliv Michala Haška, jenž zdá se být výmluvným přemostěním mezi koalicí a opozicí na cestě ke spokojenějšímu životu těch našich spoluobčanů, které oslovilo inovované heslo hnutí ANO "Zase bude líp".

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Herda | pondělí 11.3.2024 20:24 | karma článku: 15,68 | přečteno: 577x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39