Třeseme se strachy? Ne! Ale proč? (legální únosy dětí?)

Protože se hřejeme v tom našem vychvalovaném umolousaném bezpečí a s dlaněmi urputně přitisknutými na obě oči dupeme jako  malé děti před otevřenými dveřmi do temného sklepa, v němž tušíce temná zákoutí s pavučinami a bytostmi s ostrými chelicerami a se znameními kříže,  křičíme: „Néééééééé!!!  

A přestože to, co jsme tak neradi zahlédli mezi rozechvělými prsty na nás zakřičelo: „Ano!!!“,  bylo to tak nekřesťansky neevropské, že naše mysl uchvátila spatřené obrazy, ponořila, utopila je a odvrátila se. Teprve pak je možné pomalu otevřít oči, dlaně nechat klesnout na hruď, kde ještě cítíme zrychlený tlukot srdce. Co s tím? Co s tím srdcem? Bušit do něho. Jako naši příbuzní - orangutani. Bít se v prsa! Vítězně ze srdce vymlátit člověka a být hrdí! A honem se porozhlédnout po nějakém boji! Neohrožuje tu někdo tu naši topkulturu? To naše vyciselované, jemné empatií produchovnělé lidství?

John Hemming – britský poslanec: „Mám informace o tom, že každý rok je od vlastních rodičů (ve Velké Británii) odebráno (a předáno k adopci) 1000 dětí, a to navzdory skutečnosti, že v rodině neutrpěly žádnou škodu... To, co se nyní děje, je selhání demokracie... Jedná se tu o týrání rodiny, tedy o týrání dětí i dospělých...“

Nikdo! Nenajde se nikdo, kdo by měl odvahu zeptat se Ivany Boorové nebo Evy Michalákové, jestli se necítí ohrožené nějakými dvěma muslimskými šátky! Co by měli obdržet politikové za barbarskou ignoranci, nečinnost, přezírání? Za ten mrazivý chlad? Červenou kartu? Vagón karet barvy antracitu vysypaný na jejich hlavy. Záplavu černých znamení, z níž by se měli vlastníma rukama vyhrabat a pokleknout v prosbách o odpuštění.

Toto je můj pozdrav a vyjádření podpory a soucitu všem, které jsou oběťmi těchto zločinů proti lidskosti v našich mírových časech.

 

http://konzervativnilisty.cz/index.php/texty/civilisace-a-spolenost/35-kauza-juvenilni-justice

http://www.petice24.com/ivana_boorova-_bez_deti_neodidem

http://www.novinky.cz/domaci/352514-demonstranti-podporili-ceskou-matku-ktere-v-norsku-socialka-odebrala-deti.html

http://www.petice24.com/forum/72334/start/100

Autor: Jaroslav Herda | pátek 28.11.2014 13:04 | karma článku: 11,00 | přečteno: 551x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,37