Na sítích koluje nefalšovaný produkt blbce

Zatímco zde na blogu se od pana Hornera dočítáme, že nekonformní názory jsou v zájmu protiruské vládní kampaně veřejně dehonestovány jako produkty dezolátů, na soc. sítích je jejich pověst bojovníků za svobodu dále podlamována.

A to skutečnými šmejdy. Vysoká míra jejich společenské nebezpečnosti spočívá v tom, že jejich mrzké chlístance jsou na první i druhý pohled od podnětných "nekonformních názorů režimem pronásledovaných bojovníků za svobodu" k nerozeznání.

Můj známý mi přeposlal kýmsi ofocenou stránku z webu konkrétní firmy nabízející práci. Nabídka byla v češtině i ukrajinštině a byl na ní  červeně zdůrazněn rozdíl v nabízeném platovém ohodnocení. Plat pro Ukrajince byl o 3000 vyšší. Obrázek byl na PC nadepsán: Stejná práce, jiný plat.

U takových a podobných produktů by mělo být vždy podezřelé, že si někdo dal práci s webovou stránkou dál pracovat, když mohl jednoduše poslat odkaz.

I zadal jsem Googlovi název firmy, kliknul na její web, a co čert jistě nechtěl? Abych zjistil hned, že ten fejk, ač mnohým vyhoví, vyrobil šmejd, jehož se v okamžení odhalit zdařilo Googlovi. Pak odkaz na ten web jsem hned poslal zpět, aby nad slunce jasné bylo, že:  Stejný plat a stejný flek. A také pro vědomí, že to není žádná selanka, když po sítích se prohání ta množící se rozjívená dezolátní sebranka, které se daří do svých pastí lapat důvěřivé adepty na práci v dezolátním podsvětí. Tak trochu jako za Henleina, byť je to modernější lajna.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Herda | neděle 14.1.2024 9:01 | karma článku: 29,30 | přečteno: 870x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39