Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co jiného vyjádřit k vašemu textu než souhlas.R^R^R^

Nechci nikterak bagatelizovat vaší dobrou víru v první větě, obávám se však, že sám VK sr. to tak nepojímá, neboť v duchu svého inverzního vnímání (podobného se Zemanem) čím lepší je on ve svých očích, tím horší jsou ostatní (všichni). A tak když se nedočkali halasného uznání svých kvalit v demokratické části světa, přiklonili se na stranu, která jim laská ego, neboť je to jejich životní potřeba (viz potřeba VK sr. mít titul profesor, byť získaný způsobem a za situace v demokracii zcela neobvyklém). Dále vezměte v potaz jeho sklon označovat nositele jiných názorů za nepřátele, v kontextu hesla nepřítel mého nepřítele takto nálepkuje podporu Ukrajině.

Snad ani nepřekvapuje, že osoba, která se sama definovala jako výsostný demokrat s osypkami při byť i jen zmínce o drobné regulaci trhu, inklinuje k režimu výsotně diktátorskému, potlačujícímu základní lidská práva. Nemám a od prvopočátku jeho působení na veřejné scéně, jsem nikdy neměl příliš dobré mínění o jeho nejen odborných, ale ani o morálních kvalitách, přesto takový vývoj osobnosti považuji za značně odchylný od poznatků z běžného lidského života, pokud ovšem nedošlo ke schizmatu, jako nejspíš u obou jmenovaných. Symptomatické je i jejich absence přijímání zpětné vazby, která u nich zřejmě jen potvrzuje správnost inverzního vnímaní ostatních.

Shrnuto: Měli jsme a máme tedy to, co jsme si zasloužili/zvolili, ale tolik jsme snad ani sami všichni nechtěli a doufám a věřím, že nedojde k nášupu.

P.S.: Myslím, že VK sr. označení Kikina silně zasáhlo, proto zvolil velmi trapné a nedůstojné extempore s letuškou, čímž v očích mnohých jen potvrdil správnost svého pojmenování.

2 1
možnosti