Držte se, ťapeme s kopce!

Ještě před několika dny to byl takový frmol, že jsme zvažovali, zda vám nedoporučit, abyste si drželi i klobouky.

 

 Ale BIS, ruku v ruce s hyenami, zatáhla za záchrannou brzdu, tak musíme zase trochu zvolnit tempo.  Ale neopouštíme vás. Jsme tu pro vás. S vámi to zvládneme, slibujeme. Nemusíte už dělat vůbec nic, jen se držet. Buďte bezstarostní jako malé děti. Jako když jdou jesle na procházku. Zvesela a bezpečně. Stačí se jenom držet švihadla. A držet se stranou od mezinárodně organizovaných spiknutí a nenechat se jimi zmást. Jedno z nich právě vrcholí, jak jistě víte. Je to spiknutí Evropské unie a jejích pomahačů v České republice proti našemu premiérovi. Další spiknutí je namířeno proti Ruské federaci. Její dva občany pojilo tak pevné přátelství, že spolu jezdili i na dovolené po Evropě. Dokonce byli za ten krásný vzájemný vztah Vladimirem Vladimirovičem Putinem vyznamenáni. Nepřátelé rodícího se nového řádu jim však nasadili medvědí hlavy.

Jistě jste si všimli, že nelelkujeme se založenýma rukama a nečekáme, až se všechno to, co pro vás chystáme, stane samo. Není to očekávaný volný pád ex machina. Je to řízené klouzavé přistání do času, v němž vaše starosti a pocity nejistoty převezmeme my. Naložíme si je na svá bedra a ponecháme vám jen ten váš vytoužený klid na práci.

Vaší pozornosti nemohla uniknout opatření, jež připravili naši špičkoví personalisté. Námi ozdravená a normalizovaná Rada ČT už jasným, čistým a znělým hlasem upozornila agenty Bruselu, že dveře z naší ČT jim mohou být kdykoli otevřeny dokořán. 

Poznámka:

Po listopadu 89 nastal příliv informací, které do té doby byly tabu. I těch, které byly utajovány. Mnoho mladých lidí se pak ptalo starší generace: „Jak jste to mohli dopustit?“ Dávno už Leonid Ilijič Brežněv nikoho nestraší ani svým černým obočím, ani svými polibky, ani tanky. A přece..

 

https://www.youtube.com/watch?v=E_I1wl9x5ZQ

Autor: Jaroslav Herda | úterý 27.4.2021 13:02 | karma článku: 6,62 | přečteno: 196x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Co se nestalo

18.5.2024 v 8:54 | Karma: 8,41

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39