Dotazy z Parlamentních listů

          ......................................Dotazy z Parlamentních listů...........................................

Pane Sobotko, nominace Milana Chovance má být výstrahou?

Je to něco jako zastrašování?
Doufal jsem, že vzhledem k okolnostem pojmenovaným přesně a přesvědčivě panem Zaorálkem, projevíte pozitivní vůli dát občanům jinou zprávu. O naději na jiné vnitro, jinou policii. Ministr vnitra nevěrohodný a zpochybnitelný byl záměr? Pokud ano, pak temný záměr.

 

Učitelé z Prahy

Pane Sobotko, plivete záměrně lidem do obličeje nominací tzv. plzeňské rychlokvašky, p.Chovance, na ministra (jakéhokoliv) ?

 

Čí má být nový ministr vnitra?

Vážený pane premiére,
nepochybuji o tom, že jste velmi zaneprázdněn a že možná ani nevíte o dotazech zde v Parlamentních listech týkajících se nominovaného Milana Chovance na ministra vnitra. Víte, že přibývá voličů, kteří vnímají tuto nominaci jako Vaši slabost? Dokonce jako negativní krok zpochybňující vůli po očistě moci od podvazujících a roky vytvářených propojení mezi politiky a takzvanými kmotry? Slovy Vašeho kolegy Lubomíra Zaorálka: propojení organizovaného zločinu s institucemi státu. Neměl byste být zaneprázdněn právě touto otázkou, abyste občanům této země projevil alespoň povinnou úctu? Děkuji předem za Vaši upřímnou odpověď.

 

Jaroslav Herda

 

Bude silové ministersvo silné?

Vážený pane Zaorálku,
přestože osobně proti Milanu Chovancovi nic nemám, chápu každého, komu připadá jeho nominace na ministra vnitra nešťasným, dokonce podezřelým krokem. I proto, že jeho studium na Západočeské universitě zavdává příčinu k otázkám, mohl-li si v té době neuvědomovat, jak služeb této služebné školy využili už jiní před ním. Vy osobně jste s touto nominací spokojen? V čase, kdy lidé stále častěji vnímají část politické scény jako paralelní netransparentní strukturu?

Děkuji předem za odpověď

Jaroslav Herda

 

Autor: Jaroslav Herda | pondělí 20.1.2014 14:38 | karma článku: 0 | přečteno: 40x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,37