Dostává se panu premiérovi Babišovi dostatečné ochrany a péče?

Z mnohých vyjadření  příznivců pana premiéra a zastánců "české cesty" k demokracii by se mohlo zdát, že právě tito lidé by si měli přát, aby byl pan premiér zavřený, a to ve vlastním i našem zájmu.

Ne dnes, zítra nebo za rok. Mnohem dříve. Včas. Na hermeticky uzavřeném oddělení. Nikoli však blázineckém, ale v péči týmu lékařů bez hranic všedních dnů. Třeba i v domácím vězení.

Objevují se stále vážné obavy z katastrofických důsledků jeho možného odstoupení - krveprolití, občanská válka........Pokud je pan Babiš tak významnou silou, takovým klenovým kamenem stability jinak krvelačné a šílené společnosti, neměl by dostat ani obyčejnou rýmu. Nemělo by se stát, aby se do něho zahryzl byť jediný z milionů komárů a brundibárů, protože i jediný by ho mohl nakazit boreliózou, nemluvě o možném útoku klíšťáka, jenž co neužitečný idiot by mohl pana premiéra zcela vyřadit ze hry, v níž je, dle názoru mnohých,  zatím pilířem......... tady toho všeho. Ani by mu v parku neměl nějaký čokl počůrat nohavice, neboť, jak víme díky Divadlu Járy Cimrmana,  v takové situaci může člověk snadno podlehnout iluzi, že mu teče do bot, ztráci pak sebedůvěru, což jej významě oslabuje a mohlo by se stát ohrožením ...... také tady toho všeho.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Herda | sobota 15.6.2019 9:20 | karma článku: 12,85 | přečteno: 480x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39