Vše nejlepší k narozeninám pane prezidente

Pane prezidente, přestože Vás nemám rád a nevolil jsem Vás, přeji Vám k narozeninám vše nejlepší a ať ve zdraví dokončíte Vaše druhé volební období.

Úspěch prezidenta Zemana měla být pro někoho výzva. Dokonce se podařil i druhý pokus o zvolení a mnozí stále nepochopili a stále proti němu bojují způsobem, který nemá v současném rozpoložení sil šanci na úspěch. Někteří se v zoufalství obrací na přírodu a nějaké vyšší moci.

Zeman a Babiš jsou výzva a porazit je mimo politické kolbiště je od zastánců demokracie skoro až nedemokratické. Je to stejné jako kdyby trenér fotbalového mužstva přišel do kabiny a řekl hráčům, že dnešní zápas, ať budou hrát jakkoliv, dopadne díky podplaceným rozhodčím přesně podle plánu. Koho by takové vítězství těšilo? Mě ne.

Jak porazit čestně prezidenta? Je možné, že by včas odešel sám? Co by se stalo, kdyby?

Pro méně chápavé - zbavíme se prezidenta a co potom? Budou vypsány nové prezidentské volby a koho si vybereme? Najdeme mezi současnými politiky osobnost, která by mávnutím kouzelného proutku napravila všechna provinění toho současného? Byl by lepším prezidentem Fiala, Hamáček, Okamura, Soukup nebo Ovčáček? Když si jdu kupovat auto, a to staré ještě jezdí, tak si nejdřív koupím nové a potom se můžu s klidem zbavit toho starého. Dokud se mám čím vozit, mám čas si vybírat. Pokud bych to udělal naopak, skočím po prvním, které bude stát alespoň trošku za zkoušku.

Máme stále čas hledat nového a lepšího prezidenta. Už jsme promarnili 6,5 roku a pokud někdo neporučí přírodě, máme s naším prezidentem dalších "pěkných" 3,5 roků. Stále máme čas najít si lepší auto. A když to bude pořádnej bourák, možná i nějaké hlasování v parlamentu projde. 

 Nechci žádnou rychlokvašku, proto pane prezidente, vše nejlepší ...

 

Autor: Jaroslav Haluza | sobota 28.9.2019 1:00 | karma článku: 20,92 | přečteno: 744x