Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za mě jste borec. Sledovali jsme Vás, když jste byl několikrát v pořadu Prostor X nebo Face 2 face a je vidět, že tomu rozumíte. Škoda, že vás plno lidí neposlouchá.

1 2
možnosti

Pane profesore, to chce prednasku, nejlepe s kolegou prof. Slavickem. Predem diky :)

0 0
možnosti

Tak jsme se pochválili a je nám líp.

Akorát mi není jasné, proč tento samožerský článek pořád straší ve výběru blogů.

15 2
možnosti

Asi administrace chce všechny pochybovače přesvědčit, že Cena redakce je ve správných rukou. :-)

0 0
možnosti

Nebýt této zvrácené doby a naprosté dekadence společnosti, neměl byste žádnou šanci dostat se se svými trestuhodnými opakovanými poplašnými zprávami do médií. Nikdo by o vás nevěděl.

Jste názornou ukázkou této, donedávna ještě zcela nepředstavitelné absurdity, zhovadilosti a abnormality.Rv!!

11 8
možnosti

Nebýt této zvrácené doby a naprosté dekadence společnosti, neměl byste žádnou šanci dostat se do médií. Nikdo by o vás nevěděl.

Jste názornou ukázkou této, donedávna ještě zcela nepředstavitelné absurdity, zhovadilosti a abnormality.Rv!!

Stejne jako ja, kdyz na to upozornuji.

3 0
možnosti

Mediální Ornella Štiková vědecké komunity a alarmistický šašek, který doufám brzy zmizí z veřejného prostoru.

13 4
možnosti

Patrně si vás v médiích vydržují, jako přírodní úkaz, jinak nelze popřít, že jste inteligentní člověk. Nicméně děsit obyvatele spolu s kubkem např. v diskusním pořadu na Primě se sosáky na obličeji a skoro hysterickými projevy kvůli viru "chcípáčku", jak jste jej nazval ve své nejnebezpečnější variantě alfa - to je nejen neprofesionální, ale hlavně komické...

11 2
možnosti

Pane profesore, proč jste nepodal ruku MUDr. Hnízdilovi? Od roku 1990 zde razíme, že každý má právo na svůj názor a pokud tohle neunesete, měl byste svůj titul odevzdat. Stejně jako lékař který onemocní, jak řekl Hippokrates.

7 3
možnosti

Pane, to je u všech těchto lidí stejné. Jsou to sebestřední narcisové, kteří nejsou ochotni diskutovat a po argumentech přijmout jiný názor, než je ten jejich.

Mám stejnou zkušenost s Janem Kulveitem (MeSES). Občas jsem kouknul na jeho FB stránky, připomínající doupě sekty. Všechny jeho názory jsou pouze se souhlasnými komentáři a emotikony "palec nahoru". Nechápal jsem, jak je to možné. Teď už to vím: komentovat jeho výplody není možné (až na pár jeho vyvolených obdivovatelů). Tak jsem si dovolil dát na jeden jeho příspěvek nesouhlasný emotikon a na jeden polemizující diskuzní příspěvek souhlasný emotikon. Okamžitě si mě Kulveit zablokoval a jeho stránku už nevidím.

Takže asi takto k morálce těchto lidí. Rv

8 2
možnosti

Vzhledem ke svému skepticismu jsem ani nepředpokládal, že se všechny Vaše předpovědi naplní. Navíc některé byly spíše podmíněnými varováními. Takže za sebe díky za Vaše vstupy do covidové situace. A teď už si dávejte pozor na příliš expresivní vyjádření, abyste své kladné body nestratil.

2 6
možnosti

To je tezkej bizar

4 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik