Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Za mě jste borec. Sledovali jsme Vás, když jste byl několikrát v pořadu Prostor X nebo Face 2 face a je vidět, že tomu rozumíte. Škoda, že vás plno lidí neposlouchá.

1 2
možnosti
MD

Pane profesore, to chce prednasku, nejlepe s kolegou prof. Slavickem. Predem diky :)

0 0
možnosti
MB

Tak jsme se pochválili a je nám líp.

Akorát mi není jasné, proč tento samožerský článek pořád straší ve výběru blogů.

15 2
možnosti
JN

Asi administrace chce všechny pochybovače přesvědčit, že Cena redakce je ve správných rukou. :-)

0 0
možnosti
PC

Nebýt této zvrácené doby a naprosté dekadence společnosti, neměl byste žádnou šanci dostat se se svými trestuhodnými opakovanými poplašnými zprávami do médií. Nikdo by o vás nevěděl.

Jste názornou ukázkou této, donedávna ještě zcela nepředstavitelné absurdity, zhovadilosti a abnormality.Rv!!

11 8
možnosti
MD

Nebýt této zvrácené doby a naprosté dekadence společnosti, neměl byste žádnou šanci dostat se do médií. Nikdo by o vás nevěděl.

Jste názornou ukázkou této, donedávna ještě zcela nepředstavitelné absurdity, zhovadilosti a abnormality.Rv!!

Stejne jako ja, kdyz na to upozornuji.

3 0
možnosti
DR

Mediální Ornella Štiková vědecké komunity a alarmistický šašek, který doufám brzy zmizí z veřejného prostoru.

13 4
možnosti
JN

Patrně si vás v médiích vydržují, jako přírodní úkaz, jinak nelze popřít, že jste inteligentní člověk. Nicméně děsit obyvatele spolu s kubkem např. v diskusním pořadu na Primě se sosáky na obličeji a skoro hysterickými projevy kvůli viru "chcípáčku", jak jste jej nazval ve své nejnebezpečnější variantě alfa - to je nejen neprofesionální, ale hlavně komické...

11 2
možnosti
PS

Pane profesore, proč jste nepodal ruku MUDr. Hnízdilovi? Od roku 1990 zde razíme, že každý má právo na svůj názor a pokud tohle neunesete, měl byste svůj titul odevzdat. Stejně jako lékař který onemocní, jak řekl Hippokrates.

7 3
možnosti
PK

Pane, to je u všech těchto lidí stejné. Jsou to sebestřední narcisové, kteří nejsou ochotni diskutovat a po argumentech přijmout jiný názor, než je ten jejich.

Mám stejnou zkušenost s Janem Kulveitem (MeSES). Občas jsem kouknul na jeho FB stránky, připomínající doupě sekty. Všechny jeho názory jsou pouze se souhlasnými komentáři a emotikony "palec nahoru". Nechápal jsem, jak je to možné. Teď už to vím: komentovat jeho výplody není možné (až na pár jeho vyvolených obdivovatelů). Tak jsem si dovolil dát na jeden jeho příspěvek nesouhlasný emotikon a na jeden polemizující diskuzní příspěvek souhlasný emotikon. Okamžitě si mě Kulveit zablokoval a jeho stránku už nevidím.

Takže asi takto k morálce těchto lidí. Rv

8 2
možnosti
MP

Vzhledem ke svému skepticismu jsem ani nepředpokládal, že se všechny Vaše předpovědi naplní. Navíc některé byly spíše podmíněnými varováními. Takže za sebe díky za Vaše vstupy do covidové situace. A teď už si dávejte pozor na příliš expresivní vyjádření, abyste své kladné body nestratil.

2 6
možnosti
KL

To je tezkej bizar

4 2
možnosti