Už i matematika je rasistická.

Dnes na Novinkách uveřejnili článek týkající se nových školních osnov v kanadském Ontariu. I s citacemi, je to úžasné čtení. 

Citace: „Dekolonizační a antirasistický přístup k výuce matematiky vykreslí její historické kořeny a sociální konstrukce. Dosud byla matematika využívána k obhajobě rasismu a marginalizaci jiného než evropského poznání,“. Obdobný proces prozatím pouze pozastavili v americké Kalifornii, kde řeší rasistický přístup ke vzdělání, kdy talent není důležitý a všichni by měli mít přístup k hodinám pokročilé matematiky. 

Je třeba si uvědomit, že změny prosazují zvolení politici, vzešlí ze svobodných voleb. Politici, kteří se svým progresivismem pochopitelně netají. Psychóza, kterou Amerika trpí, stále více nabírá na obrátkách. Bourání soch, odstraňování připomínek tak skvělých osobností jako byl Robert Edward Lee nebo Theodor Roosevelt. Asi je jen otázkou času kdy začnou likvidovat Otce zakladatele, George Washingtona nebo Thomase Jeffersona. Oba totiž měli velké plantáže se stovkami otroků. Zajímavé je, že hyperkorektní progresivisté třeba zapomínají primární původce otrockého utrpení. Byli to jejich bratři v barvě pleti, kdo chytal své soukmenovce a prodával je za korálky především portugalským otrokářům. Strhnout sochu generála Leeho a nahradit jí Georgem Floydem. Lee, který nebyl velkým zastáncem otrokářství a z občanské války byl nešťastný, člověk na vysoké morální úrovni nahrazen odsouzeným kriminálníkem. Výraz dokonalé dekadence USA. 

Použít dnes v některých částech USA zdravý rozum se téměř rovná trestnému činu. Snahu o progresivistické vyplachování dětských mozků lze přirovnat k protižidovské výuce v nacistických školách. A rodiče se často marně bouří. 

Děti bez nadání ke studiu budou nepochybně škytat blahem, až se budou trápit u kvadratických rovnic či kombinatoriky. Vůbec se nebudou trápit ani ony ani učitelé. A rasistická matematika? Že jim to nedošlo dřív. Zavrhněme symboly kolonialismu, špičkové evropské matematiky, dáme tam třeba superúžasnou Kamalu Harrisovou. Už zbývá jen zavést do školních osnov předmět Kdo jsem, kde se budou děti rozhodovat, zda jsou trans, homo nebo třeba polyamorní. 

Donald Trump byl kontroverzní, dá se mu vyčítat mnoho, ale ve srovnání s progresivisticko-servilním Bidenem to byl ještě státník. V porovnání s tím, ještě díky za náš malý, zasmrádlý píseček. Národ má rozum a drtivá většina politiků se tématu vyhýbá. Být bílý v USA za chvíli bude hendikep. Jsem bílý, mám rád ženy (já tedy spíše hlavně jednu ženu :-)) a jsem na to hrdý. Stupidní věta. Když se ovšem člověk podívá na novinové titulky, především v USA, zdá se, že menšiny se staly většinou. Období utiskování menšin dávno skončilo, progresivisté zařizují obrat o 180 stupňů. 

Proto opravdu nejsem zvědavý na potetovaného, propíchaného slaboducha v latexu na korbě auta v duhovém průvodu. Nejlépe tmavé pleti. Progresivistický ideál člověka. Mám pár známých v LGBT komunitě, do jednoho se za tyhle klauny stydí. Jsem vděčný, že Češi zůstávají u zdravého rozumu a doufám, že vyrůstající generace nebude touhle ideologií příliš ovlivněna. Nikdo asi nechce poklonkovat různým infantilním, duševně nemocným jedincům, kteří stále více ovládají některé západní státy. 

 

Autor: Jaroslav Červenka | pátek 16.7.2021 14:09 | karma článku: 36,06 | přečteno: 1819x