Nebozí Palestinci, nepřátelé všude, samospráva nestíhá

Takže je nutné brát spravedlnost do vlastních rukou. S nepřítelem je třeba se vypořádat stůj co stůj. A příliš nekoukat nalevo napravo. 

Aby zachránil nevinné civilisty ze spárů fanatických zločinců, vyměňuje Tel Aviv jejich životy za životy teroristů, kteří budou pokračovat ve Svaté válce proti Šajtánovi jménem Izrael. Ale židovský stát je ten špatný. Izrael reaguje na dlouhodobou teroristickou činnost Hamásu, která nikdy neustává. Ale Izrael je ten špatný. Před 7. říjnem zlikvidovaly IDF za rok 2023 172 teroristů  a při jejich útocích zemřelo 23 izraelských civilistů. Jenže o tom se nepíše, to je už takový izraelsko-palestinský folklór. Ale Izrael reaguje neadekvátně na desetiletí trvající terorismus lidí, jejichž jediným cílem je zničit jedinou demokracii na Blízkém východě. 

Chudáci Palestinci, tento vzdělaný nenárod, vytrvale pronásledovaný primitivními Židy, se musí bránit i vnitřnímu nepříteli. Přetížené bezpečnostní složky Palestinské samosprávy nestíhají a tak tito mírumilovní lidé musí brát spravedlnost do vlastních rukou. Dnes chytili dva zrádce, spravedlivý boží soud za pokřiku Alláhu Akbar je jasně a spravedlivě označil za židovské agenty, zlynčoval, pověsil hlavou dolů a zavraždil. Následně jejich těla dav hodil do kontejnerů s odpadem. Nikam jinam zrádci nepatří. Policie nikde, nebožáci, mají tolik práce s IDF i za příměří, že doposud na místo činu nedorazili. 

Na to by se ti nevěřící židovští psi nikdy nezmohli. Je nikdy nemůže vést Bůh. Jsou to zločinci a spravedlnost přenechávají soudům a právu. No fuj. Palestinští Arabové nepotřebují vzdělání, rozhled a moudrost. Jim stačí Súry a víra v jediného Boha. A hned vědí, kdo je zlý a kdo dobrý. Každý rozumný Evropan už se nemůže dočkat, až se tato vysoce vyspělá kultura dostane až sem a prosadí zde obyčejnou víru. Bude to úžasné. Do pekla s Izraelem a jeho demokracií. Dvakrát hurá OSN, španělskému premiérovi a jen Alláh ví komu ještě. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Červenka | sobota 25.11.2023 18:54 | karma článku: 34,41 | přečteno: 831x