Má Babišova sprostota vůbec nějaké hranice?

Zneužívat něčí smrt pro politickou kampaň je naprosto nechutné. Způsob, jakým to předseda ANO udělal, je navíc otřesně primitivní. 

My jsme vám vyjednali v Evropě 55 miliard pro české zdravotnictví z evropských peněz, 15 miliard bylo na národní boj proti rakovině. Stále lidi na rakovinu umírají. Ano, i ta mladá zpěvačka. Ano, bohužel mladí lidé. Stále něco. Každý den nějaká rakovina. A měli jste 15 miliard na boj proti rakovině. A chtěl jsem vám postavit tady krásnou, nejmodernější onkologickou nemocnici v Evropě, Pražáci,“

Další kolo obstrukcí, další odporná exhibice nemocného člověka, nepochopitelné úplně ve všech konotacích. Manžel Patricie Janečkové se pochopitelně ohradil a navíc lékařům, kteří se starali o jeho zesnulou manželku, poděkoval za jejich snahu jí vyléčit. Nemá smysl dále konkretizovat okolnosti a následné dění kolem této události. Bohatě stačí výše uvedená citace. 

Opravdu musí Babiš zabít své dítě v přímém přenosu, aby se konečně definitivně znemožnil? To jako vláda může za smrt mladé zpěvačky? Babiš akorát nedostal čas k definitivnímu vítězství nad rakovinou, jež by dokázal postavením onkologického centra? Tenhle superman by dokázal zastavit umírání mladých lidí na rakovinu? To někteří lidé jen ze samotné citace nejsou schopni vidět totálního primitiva? Bytost, která nemá absolutně žádnou empatii a na empatického člověka si jen hraje? Predátora, který se prostě nezastaví před ničím. Aha, pardon, já zapomněl, my také bijeme černochy. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Červenka | sobota 21.10.2023 8:51 | karma článku: 34,50 | přečteno: 1338x