Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Dobrá, pane Dušane Matoušku, je vidět, že máte ve všem jasno, jenom mi prosím sdělte, koho doporučujete na první místo Mirka Dušína? Kalousek? Rakušan? Pekarová Richterová Adamová? Jurečka? Fiala? Křivohubý Klaus? Kanimůra? Filip? Dredař? Nebo dokonce Ferjenčík? (ježkovy voči, to snad opravdu ne...), Minář Milionchvilek? Možná současné politice nerozumím, tak si rád od Vás nechám poradit, koho zvolit v podzimních volbách, díky za informaci.

0 0
možnosti
BP

Pane Dušane Matoušku, tak bych Vám doporučil přihlásit se do nějakého alespoň základního kurzu češtiny a psaní na stroji, pokud chcete mít aspoň nějakou základní úroveň, soryjako.

0 1
možnosti
DM

No tak komentář na idnesu nepovažuji za beletristické dílo,aby mi stálo za tu námahu se hnípat v interpunkci a překlepech,víme?

Tyhle pravopisné křižáky jeden musí milovat.

0 0
možnosti
BP

Dobrý den pane Dušane Matoušku, je škoda, že musíme Vaše projevy ANTIBABIŠISMU si překládat do češtiny. Vaše překlepy a gramatické chyby velmi devalvují vaše svaté nadšení pro ostouzení hodného pana premiéra Babiše. Tak bych Vám doporučil přihlásit se do nějakého alespoň základního kurzu če

0 1
možnosti
DM

Pan Přikryl by byl tak laskav a vysvětlil, kde jsem v předchozích příspěvcích očernil jeho guru či zmínil jeho jméno.

Já mu jeho milce neberu.

Dále nevím co je základní kurz če,bo če je užívaná hovorová zkrata pro Che Guevaru a do jeho kurzů bych fak nechtěl ,bo to byl terorista.

Ale chápu že je lepší trefovat se do překlepů než rozporovat gró příspěvku,protože to je něco čemu nerozumíte a je tam na vás asi moc sprostých=odborných slov.

Sorry jako,ale když je někoho neschopen oponovat odborně a jediné co umí vypotit je narážka na nedokonalost mlácení do klávesnice,tak ho nemůžu brát vážně.

Ano nejsem profesionální písařka,jsem procesní inženýr,ne sekretářka, ne ekonom,byť 2 semestry ekonomiky mám,ale troufnu si tvrdit že o ekonomii toho vím víc než vy +Schillerová dohoromady.

Zkuste něco k věci a vysvětlit mi, že dluh není dluh a účelová statistika není účelová statistika a že jsme se nezadlužovali rekordně a zejména na mandatorních výdajích hlavně zbytečně v době předcovidové.

Nechte už ten 2020 v klidu.

Ta katastrofa se táhne od doby co ANO= ministerstvo financí.

A ano Kalousek byl lepší ministr financí než Babiš a Schillerová dohromady.

1 0
možnosti
BP

Petr Veprek, souhlasím s Vámi, projev Ph.D. Hlavní Ekonomky byl politickým projevem opoziční političky, neměla vůbec úroveň znající čísla a parametry, mluví jen o tom, že budoucí ministr financí musí "obnovit důvěru", aniž by zdůvodnila, kdo tu důvěru nemá a vyžaduje, bylo to její osobní zadání, nebo od nějaké partaje, aby byla hlavně ANTIBABIŠ.

2 5
možnosti
ZZ

Nechápu, že Helena Horská může být zaměstnána u Reifky, jako analytička, když se ani na Schillerovou nepřipravila. To tam má nějaký politický flek ?

:-):-):-)

1 0
možnosti
PV

P45e58t86r 51V39e64p42r49e58k

19. 1. 2021 21:13

Díval jsem se na OVM. A. Schlillerová argumentačně převyšovala bankéřku o několik řádů. Nádhernou argumentační slaboduchostí (vizu (Horská, ale i opozice) kombinovanou s faulem je donekonečné omílání, že Schillerová nasekala největší státní dluh a že Kalousek byl oproti ní Bůh. Při rozklíčování státních výdajů pak vyšlo najevo, že jakákoliv jiná vláda by neměla prostor hospodařit jinak. Důchodcům by přece opozice přidala také, učitelům bezpochyby taky, pomoc podnikatelů měla být snad ještě větší, úlevy živnostníků a odměny zdravotníků také opozice schvalovala. Jediným sporným bodem bylo zrušení superhrubé mzdy, kterou ovšem prosazovala a schválila i ODS. A na argument, že jsme v Evropě téměř nejméně zadluženou zemí také nedokázala paní bankéřka, stejně jako celá opozice odpovědět. Paní bankéřka Horská nevystupovala ani tak jako ekonom, ale jako opoziční politik.

3 5
možnosti
DM

vlhký sen koblihy anebo jste viděl úplně jiný pořad

1 3
možnosti
BP

Dotaz: Dobrý den, Ing. Helena Horská, Ph.D., hlavní ekonomka RB ve včerejších Otázky Václava Moravce oslovila ministryni financí Schilerovou slovy: "Kúrovec také začíná na KÁ, ale není to KOVID!" Chtěl bych paní Ph.D. upozornit, že se to píše COVID.

1 1
možnosti
PV

P97e75t80r 29V24e76p18r11e45k

19. 1. 2021 21:39

Což dokazuje, že přišla blábolit.....ani tak ne věcně a odborně, ale s cílem ministryni shodit a zesměšnit.

1 1
možnosti
IP

Paní Schillerová hlavně bravurně ovládá všechny komunikační fauly typu: "jak jistě víte", "držte si úroveň" a podobně. Mně nejvíce zaujalo, že na vše odpovídá : "ale mi jsme s tím počítaly, ...máme to propočítané" a poté vystřelí, že predikci nemohla udělat, protože to nemohl nikdo odhadnout.

6 1
možnosti
PV

P78e38t25r 86V19e88p59r58e73k

19. 1. 2021 21:18

Ano, Moravec chtěl pořád slyšet nějaká přesná čísla, jakou očekává ministryně dluh, růst nákladů apod. Copak někdo dnes ví, kdy pandemie ustoupí a podnikatelů už nebudou potřebovat státní pomoc? Naopak, fauluje ten, kdo chce teď přesná čísla, aby příště mohl křičet, že ta čísla jsou jiná.

1 0
možnosti
EP

No vidíte a nechytili a tak se všichni tři snažili! Ono se to dobře všechno kritizuje když se sedí jen v dobře placených poradních židlích a není žádná zodpovědnost.;-D;-D;-D

5 7
možnosti
JK

Úplná chudinka se základní mzdou je ta naše tlustá účetní a čelí supům co přehazujou prachy vidlema.

Proč si všímat, že jim ministryně odborně nesahá ani po kotníky, na jejich fundované otázky nedokáže odpovědět a mele jen cosi připraveného mediálními poradci. Hoďme za hlavu, že tahle osoba rozhazuje nesmyslně naše peníze a soustřeďme se na to, kdo má jakou židli a kolik za co bere peněz, to je důležité, jasný.

2 2
možnosti
Foto

Zadejte si: pavel dvořák čína ,vyskočí na vás velmi poučná videa kde uvidíte jak se dá efektivně řídit stát, nemocnice ,obchody atd. Nejlepší na tom, je to bez politického balastu.

1 1
možnosti
DK

Přesné zhodnocení. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik