Agrofert v letech 2017 až 2021 dostal na dotacích přes 5 miliard, co ještě chcete?

Nepochybně není sám, novodobí "kulaci" si to tam moc hezky přihrávali výměnou za to, že jimi vlastněná média nepůjdou tvrdě proti hodnému strýčku Babišovi. A že bude voda obecně tichá, už asi začíná bublat. 

Stát jako dokonale dojný skot. Vždyť to jsou jen drobné, že? Při našem soudním systému se vymáhání neoprávněných dotací potáhne léta. Ale snad se to aspoň bude dít. Naprosto zločinná anarchie v nejvyšších sférách by měla skončit, už je tak trochu čas. Andrej Babiš je dokonalým pohrobkem Václava Klause, který ani nesnil o takhle rozsáhlém tunelování rozpočtu této země. Vykrádání, jež se navíc tváří legálně. Náš Adonis se ve svém institutu musí kroutit jako žížala, když to vidí. 

Bezohledný mafián, bez jakýchkoli skrupulí, nemilosrdný ve svých zájmech, tančí pravidelně s babičkami a podepisuje se každému bláznu, jenž v něm vidí hodného strýčka. Novodobý Ježíš, vztahující ve falešné dobrotě své ruce, žehnajíc svým ledovým srdcem. A ovečky plesají v extázi při jeho jediném pohledu. Prázdné a symptomatické náboženství konzumu a bezohlednosti. Vždyť je přeci náš. Závistí by pomalu mohl začít blednout i Miloš Zeman. Tolik lásky neměl ani ve své největší formě.

Koalice není svatá, je jasné, že ne. A ani nikdy nebude, ale pochopitelně v lásce nevidíme rozdíly (tohle raději upozorňuji, že je velká ironie) a přes dluh, který opravdu hrozí stát se kritickým, bude Andrej slibovat modré z nebe. Fuj, ten Fiala, studený profesor bez kouska empatie a lidovosti. Se mnou by si určitě nezatančil, můj skvělý guru ano. 

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-agrofert-ma-dalsi-dotacni-miliardu-patou-za-pet-let-207917#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Autor: Jaroslav Červenka | pondělí 4.7.2022 7:46 | karma článku: 31,02 | přečteno: 1201x