Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Vynikající karma a obrovská čtenost.

:-)R^

2 3
možnosti
Foto

R^karma a souhlas-nemáme demokracii ale kocourkov

4 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že už naše "demokracie" Kocourkov překonala R^

3 1
možnosti
AK

Nevím jestli má pan generál a autor blogu pravdu, ale ke stabilitě politické situace to jistě nepřispělo.

Určitě to zhoršilo šance na sestavení a vyslovení důvěry vládě.

Nevím, co tím "demokratické síly", které se s výsledky demokratických voleb nehodlají smířit, sledují.

Pokud jim jde o předčasné volby, tak si myslím, že jim to nas.aní voliči, kteří museli znovu k volbám, spočítají a že se někteří z nich už ani do sněmovny nemusejí dostat.

3 0
možnosti
AL

Jsem rád, pane Petříku že píšete.

Rád čtu ty hysterické a primitivní reakce některých, kterým svým tématem prohrábnete jejich ledví.

Pak se rozutečou a nechají svého (sou) druha osamoceného a ztraceného. Prosím, pište, je to příjemné osvěžení v tomto blogerském rybníčku, kdy si většina na sebe dobrovolně oblékla opelichaný kabát mediálně substanční závislosti.

:-)R^

3 7
možnosti
Foto

první, kdo z diskuze utekl, byl autor blogu.

7 0
možnosti
MK

Petříku, opakovaně o mně lživě tvrdíte, že si přeji něčí smrt. Nic takového jsem nikdy neřekl a už jednou jsem vás upozornil, že porušujete zákon. Moje tvrzení si každý může ověřit po rozkliknutí vámi uvedeného odkazu.

Vy následně reagujete tak, že své lživé tvrzení opakujete v samostatném blogu a pokračujete tak v porušování zákona. Upozorňuji vás, že zvažuji podání trestního oznámení za pomluvu včetně požadavku na odškodnění.

7 2
možnosti
Foto

Ono je samosebou otázkou, zda působení na nízké půdy jak píšete, neovlivnilo poslední volby jak do parlamentu, tak prezidentské... , ale na to asi jako nečlen demokratické žumpy nemáte stejný názor jako já...

1 0
možnosti
AL

Předseda SPD Tomio Okamura přečkal pokus o odvolání z funkce místopředsedy Sněmovny. Poslanci o něm hlasovat nebudou. Dolní komora program mimořádné schůze svolané na dnešek k tomuto bodu ve dvojím hlasování neschválila. Schůze se tak neuskutečnila. Opoziční politici to kritizují.

.

Nedá se nic dělat, uděláme pár článku a pak je zase pošleme do ulic demonstrovat.

;-D

1 3
možnosti
MV

dulezite sdeleni pro Vas: nikdo nikoho v pondeli do ulic neposilal. lide sli z vlastni vule

7 1
možnosti
VS

Podobnost čistě náhodná...

Věra Žižková, členka ÚV KSČM: „Rozdmýchávají se tu emoce, jitří city. Blíží se jaro a již dlouho jsme tu neměli žádnou barevnou revoluci. Jaká barva to bude tentokrát? Scénáře sametových či různě barevných revolucí se nám již poněkolikáté opakují. Nepohodlné vlády a neposlušní politici vymykající se kontrole se musí odstranit a dosadit takoví, kteří budou plnit úkoly mocných zadavatelů... Všude tam, kde by mohla posílit státní moc a postavit se nadnárodnímu kapitálu, tam všude se musí zasáhnout. Nic a nikdo nesmí stát v cestě rozpínavému a vše zničujícímu globalismu. Všechny prostředky jsou dobré. Hysterické reakce na výsledky volby prezidenta, hysterie kolem výroků Okamury či při zvolení poslance Ondráčka do čela parlamentní komise jsou toho důkazem.“

0 0
možnosti
MV

pani Žižková by nemela hulit machorku, to je vzdycky na draka

6 2
možnosti
AL

Máte naprosto pravdu, vážený pane autore. Slova Generálmajora Hynka Blaška do kamene tesat.

Např. „To co jsem viděl za expozé našich ‚ochránců‘ demokracie Kalouska, Bělobrádka, Stanjury a dalších, mě jen utvrdilo v tom, že tito lidé nemají žádný morální kredit někoho odsuzovat."

:-)R^

3 1
možnosti
MV

kucí, ze vy dva (Lička a Petřík) s nami vsemi jen tak laskujete, co?, vy kujoni...

6 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik