Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Vynikající karma a obrovská čtenost.

:-)R^

2 3
možnosti
Foto

R^karma a souhlas-nemáme demokracii ale kocourkov

4 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že už naše "demokracie" Kocourkov překonala R^

3 1
možnosti
AK

Nevím jestli má pan generál a autor blogu pravdu, ale ke stabilitě politické situace to jistě nepřispělo.

Určitě to zhoršilo šance na sestavení a vyslovení důvěry vládě.

Nevím, co tím "demokratické síly", které se s výsledky demokratických voleb nehodlají smířit, sledují.

Pokud jim jde o předčasné volby, tak si myslím, že jim to nas.aní voliči, kteří museli znovu k volbám, spočítají a že se někteří z nich už ani do sněmovny nemusejí dostat.

3 0
možnosti
AL

Jsem rád, pane Petříku že píšete.

Rád čtu ty hysterické a primitivní reakce některých, kterým svým tématem prohrábnete jejich ledví.

Pak se rozutečou a nechají svého (sou) druha osamoceného a ztraceného. Prosím, pište, je to příjemné osvěžení v tomto blogerském rybníčku, kdy si většina na sebe dobrovolně oblékla opelichaný kabát mediálně substanční závislosti.

:-)R^

3 7
možnosti
Foto

první, kdo z diskuze utekl, byl autor blogu.

7 0
možnosti
MK

Petříku, opakovaně o mně lživě tvrdíte, že si přeji něčí smrt. Nic takového jsem nikdy neřekl a už jednou jsem vás upozornil, že porušujete zákon. Moje tvrzení si každý může ověřit po rozkliknutí vámi uvedeného odkazu.

Vy následně reagujete tak, že své lživé tvrzení opakujete v samostatném blogu a pokračujete tak v porušování zákona. Upozorňuji vás, že zvažuji podání trestního oznámení za pomluvu včetně požadavku na odškodnění.

7 2
možnosti
Foto

Ono je samosebou otázkou, zda působení na nízké půdy jak píšete, neovlivnilo poslední volby jak do parlamentu, tak prezidentské... , ale na to asi jako nečlen demokratické žumpy nemáte stejný názor jako já...

1 0
možnosti
AL

Předseda SPD Tomio Okamura přečkal pokus o odvolání z funkce místopředsedy Sněmovny. Poslanci o něm hlasovat nebudou. Dolní komora program mimořádné schůze svolané na dnešek k tomuto bodu ve dvojím hlasování neschválila. Schůze se tak neuskutečnila. Opoziční politici to kritizují.

.

Nedá se nic dělat, uděláme pár článku a pak je zase pošleme do ulic demonstrovat.

;-D

1 3
možnosti
MV

dulezite sdeleni pro Vas: nikdo nikoho v pondeli do ulic neposilal. lide sli z vlastni vule

7 1
možnosti
VS

Podobnost čistě náhodná...

Věra Žižková, členka ÚV KSČM: „Rozdmýchávají se tu emoce, jitří city. Blíží se jaro a již dlouho jsme tu neměli žádnou barevnou revoluci. Jaká barva to bude tentokrát? Scénáře sametových či různě barevných revolucí se nám již poněkolikáté opakují. Nepohodlné vlády a neposlušní politici vymykající se kontrole se musí odstranit a dosadit takoví, kteří budou plnit úkoly mocných zadavatelů... Všude tam, kde by mohla posílit státní moc a postavit se nadnárodnímu kapitálu, tam všude se musí zasáhnout. Nic a nikdo nesmí stát v cestě rozpínavému a vše zničujícímu globalismu. Všechny prostředky jsou dobré. Hysterické reakce na výsledky volby prezidenta, hysterie kolem výroků Okamury či při zvolení poslance Ondráčka do čela parlamentní komise jsou toho důkazem.“

0 0
možnosti
MV

pani Žižková by nemela hulit machorku, to je vzdycky na draka

6 2
možnosti
AL

Máte naprosto pravdu, vážený pane autore. Slova Generálmajora Hynka Blaška do kamene tesat.

Např. „To co jsem viděl za expozé našich ‚ochránců‘ demokracie Kalouska, Bělobrádka, Stanjury a dalších, mě jen utvrdilo v tom, že tito lidé nemají žádný morální kredit někoho odsuzovat."

:-)R^

3 1
možnosti
MV

kucí, ze vy dva (Lička a Petřík) s nami vsemi jen tak laskujete, co?, vy kujoni...

6 1
možnosti