Úhlavním nepřítelem EU nejsou islámští teroristé, ale Putinovo Rusko

Ukrajinský poslanec Anton Geraščenko vyzval, aby na jeho stránky "Mirotvůrce" veřejnost zasílala údaje o ruských vojácích bojujících v Sýrii, aby se pomohlo teroristům z IS a jejich „bratřím" v Rusku, pomstít se.

Vyzývám všechny, kteří mají informace o ruských občanech, kteří se účastní nevyhlášené války Ruska proti syrskému lidu, hlásit všechny známé údaje na internetových stránkách „Mírotvůrce ", kde bude zřízen samostatný oddíl „Zločiny Putina v Sýrii a na Blízkém východě," napsal.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-uplatnit-pomstu-saria-na-ruske-vojaky-v-syrii/

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/silene-ukrajina-dava-v-plen-osobni-data-ruskych-pilotu-teroristum/

Zveřejnil informaci o devíti ruských vojácích, v hodnosti poručíka až po generálmajora. Informační útok je podpořen dalšími ukrajinskými zdroji. Například 8. října portál InformNapal publikoval článek o čtyřech ruských pilotech bojujících s IS na žádost syrské vlády. Celý článek byl přeložen do arabštiny.

Zveřejnění osobních údajů ruských pilotů v Sýrii je naprosto nepřijatelné.

Je to jako kdyby Kyjev začal zveřejňovat jména a bydliště amerických pilotů, a tím vystavil  jejich rodiny teroristické hrozbě,“ zdůraznil tisk. Nicméně pesimisticky dodal, že dvojí metr brání odsouzení Ukrajiny na mezinárodní úrovni.

Západ ignoruje co se stalo, a nebude podporovat Rusko, aby se nezpronevěřil Ukrajině.
Ukrajina na straně teroristů Islámského státu?

Logicky, v případě, že mezinárodní společenství uznává, že Rusko pomáhá řešit problém teroristického Islámského státu, musí také přijmout opatření proti Ukrajině, aby se zabránilo takovému útoku.

Jenže současný ukrajinský protiruský režim západu velmi vyhovuje a tak bude západ podporovat raději islámské teroristy než boj proti nim.
Po atentátech islámských teroristů v Paříži se zatím nezměnilo vůbec nic, dosud přijatá „opatření“ jsou pouze mlácením prázdné slámy.

Momentálně mají západní politikové typu Hollanda a Merkelové největší strach ze vzrůstu popularity Mariny Le Pen, která jako jediná politička ve Francii navrhuje proti islámskému terorismu opravdu účinná opatření, ale hlavně je pro spolupráci s ruským prezidentem Putinem.

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-politologem-mackem-po-utocich-v-parizi-fsz-/zahranicni.aspx?c=A151115_170337_domaci_pku

Jenže pro současné mocné na Západě je Marine Le Pen a Putin větším nebezpečím než islámští teroristé, protože by mohli být voláni ke skutečné odpovědnosti nejen politikové jako Hollande a Merkelová, ale i celý bruselský Europarlament.

O ztrátě vlivu USA v Evropě ani nemluvě.

Proto jsou západní politikové ve skutečnosti na straně islámských teroristů, protože ti jejich pohodlí a bohatství ohrožují méně než Marine Le Pen a Putin.

Že má západ větší strach z Marine Le Pen, než z muslimských teroristů dokázal v televizní diskusi hned první den mainstreamový komentátor Zdeněk Velíšek a žádné mainstreamové médium si nedovolilo citovat plné znění prohlášení této političky:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zavrit-hranice-vyzbrojit-Francii-zavirat-mesity-Vystoupila-Marine-Le-Penova-Mame-to-cele-cesky-408251

Výsledkem „protiteroristických opatření“ od politiků typu Hollanda, Merkelové a Europarlamentu bude, že se počet muslimských migrantů do Evropy ještě zvýší a riziko terorismu v Evropě též.

Autor: Jaromír Petřík | pondělí 16.11.2015 11:01 | karma článku: 33,24 | přečteno: 1164x