Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ukrajinský poslanec Geraščenko už i útoky v Paříži pišil Putinovi a Rusům: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajinsky-objev-za-utoky-v-parizi-jsou-stopy-kremlu/

A tohle EU podporuje a na Rusko vyhlašuje sankce!

2 0
možnosti
VR

Myslí si to nejen on....:-)

1 2
možnosti
JP

Překvapil jste mne - ten nadpis je naprosto pravdivý. A kdoví, jak to všechno je. Ty poslední atentáty potřeboval Asad (a Putin) jako sůl. Ale odmítám konspirativní teorie, takže své pochybnosti sám nevěřím, to už by bylo moc za hranou.

1 0
možnosti
MK

Petříku prosím tě, už přestaň fantazírovat a číst komunistické konspirační weby. Zastav se, zhluboka se nadýchni, podívej se do zrcadla, abys konečně uviděl totálně zmagořeného komunistu a pak se zeptej sám sebe, jestli chceš dopadnout jako ten, kterého vidíš v zrcadle. :)

7 3
možnosti
Foto

Nesuďte mne podle sebe, nevychovanče.

2 5
možnosti
Foto

Tady jsou přímé odkazy na ukrajinský web o zveřejňování jmen ruských pilotů bojujících v Sýrii proti muslimským teroristům a potvrzující pravdivost mého článku: https://informnapalm.org/cz/valka-v-syrii-diky-ruskym-zvlastnim-zpravodajum-byly-zjisteny-udaje-o-pilotech/

https://informnapalm.org/cz/valka-v-syrii-rusti-zvlastni-zpravodajove-pokracuji-v-odhalovani-jmen-pilotu-zabijaku/

Hodilo by se to dát přímo do blogu, jenže nevím, zda bych neporušil kodex blogera.

4 1
možnosti
JR

J29a29r37a 44R41a80n60k

17. 11. 2015 4:49

No nazdar, to skutecne neco takoveho existuje, dalsi aeronet?

0 1
možnosti
Foto

Nevím, kdo na východní Ukrajině kam kdo chce, ale přece jenom bych byl velmi opatrný v interpretaci too , kam chtějí obyvatelé Donbasu. Psal jsem teď blogy, věnované pádu MH17, tak jsem se při té příležitosti díval na národnostní složení jednotlivých sídel, většina se hlásila alespoň dle Wikipedie k ukrajinské národnosti.

0 0
možnosti
Foto

Ono by bylo zajímavé zveřejnit výsledek voleb na Ukrajině. Byly už tuším před 3 týdny a zveřejněno není nikde nic. Nebo jsem alespoň v mainstreamu na nic nenarazil.

Zajímavé je, že v řadě měst tyto tolby ukrajinská vláda zrušila. Samozřejmě to svedla na prorusky smýšlející obyvatelstvo, ale myslím si, že pučisté měli takový strach, že by volby prohráli, že tam raději žádné volby nepřipustili.

A ještě je zajímavé, jak minulý týden byla na iDnes anketa o průzkumu volby příštího prezidenta ČR, ale doposud není též nic zveřejněno.

3 3
možnosti
Foto

Ten nadpis je pravdivý na 100%. :-P

8 1
možnosti
PK

P68a72v98e89l 60K59r36á28l

16. 11. 2015 12:44

první zprávy?Proruský propagandistický plátek?Bude dělat z Ukrajiny pomocníka teroristů,proboha,takovou debilitu jsem dlouho neviděl,ale zcela odpovídá zmatku v hlavě autora.Hlavně když Putin říká,že je potřeba se spojit proti terorismu,a začal bych hned na té ukrajině,proruští teroristé za podpory vojáků a speciálních sil zaútočili na východ Ukrajiny,tento bezprecedentní útok stojí zhruba za 7056 životy(číslo jsem opsal ze zdrojů OBSE)S teroristy se nevyjednává,ať jsou placeni kýmkoli

6 1
možnosti
MD

No ovsem, andele z Ukrajiny za podpory andelskych fanfar u EUSA v boji proti zle 'Rusi'.

3 2
možnosti
MD

Nic noveho pod 'sluncem'.

2 2
možnosti
Foto

Ano, nevyhlášená válka Západu proti Rusku pokračuje všemožnými způsoby.

3 8
možnosti
Foto

Doufejme, že tak jak půjde čas budou stupidní a zdegenerované politické elity nahrazeny racionálními politiky. Nic jiného nezbývá. Pokud se tak nestane, Evropa tak jak ji známe končí Rv

9 6
možnosti
Foto

J35i54ř34í 87K57i96n18d78l

16. 11. 2015 11:22

Mezinárodní společenství uznává, že Rusko pomáhá řešit problém Asada a udržet jej u moci. Teroristé Islámského státu, jsou pro Rusko vedlejší.

10 5
možnosti
JC

To ale vůbec není pravda.

7 11
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik