TOP09 a KDU-ČSL za islamizaci České republiky

Europoslanci TOP09 a KDU-ČSL se pustili do našeho prezidenta Miloše Zemana. Vadí jim veřejná podpora "fašizujícího hnutí" Blok proti islámu.  

Dopis podepsali Michaela Šojdrová a Pavel Svoboda za lidovce a europoslanci zvolení za TOP 09 a Starosty Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák a Jaromír Štětina. S textem dopisu souhlasí i europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/europoslanci-proti-zemanovi-podporuje-fasizujici-hnuti-segre/r~9e6fa7e08f0211e58f750025900fea04/

Vystoupení prezidenta Miloše Zemana na Albertově u příležitosti výročí 17. listopadu se podle pětice europoslanců vzdaluje demokratickým hodnotám. Hlavě státu v dopise vyčítají mimo jiné veřejnou podporu fašizujícímu hnutí, jak označují Blok proti islámu, jehož zástupci se úterní akce také účastnili.

Nevím, nechápu tyto Europoslance.

Pokud označili hnutí, které na našem území nechce islám za fašizující, prosazují vlastně postupnou islamizaci naší země, jaká nastala v Belgii, Holandsku, Francii a nyní v Německu.

Dá se jistě souhlasit, že ne všichni muslimští uprchlíci jsou teroristé, že jsou to převážně ekonomičtí migranti hledající snadný život v Evropě (ti skutečně postižení válkou nemají tisíce eur na zaplacení cesty pašerákům), ale určitě je mezi nimi řada potencionálních teroristů, kteří se stanou skutečnými teroristy, až budou silně frustrováni z toho, kdy zjistí, že v Evropě nejsou vítáni.

Jak uvádí řada politologů, jsou to muslimové nezařaditelní, bez pracovních návyků, kteří budou jen pobírači sociálních dávek zatímco evropští bezdomovci budou umírat zimou pod mostem (ne všichni bezdomovci si bezdomovectví zvolili dobrovolně).

Po teroristických útocích v Paříži jsem očekával, že Evropa začne přijímat opatření proti muslimským teroristům a bude proti nim skutečně bojovat. Místo toho evropští politikové a zvláště europoslanci mlátí stále dokola prázdnou slámu a ve skutečnosti podpořili masovou imigraci muslimů do Evropy.

Toho, kdo se proti ní postaví, potom označí za „fašistu“.

Jediný, kdo proti islámským teroristům v Sýrii účinně bojuje, je Rusko. Jenže Rusko je hlavně pro USA větším nepřítelem než Islámský stát a americký satelit EU proto ve skutečnosti musí bojovat proti Rusku a ne proti islámským teroristům.

Proti prezidentovi Zemanovi spustila povyk naše média v čele s ČT. Kromě podpory fašizujících hnutí mu přišili, že zakázal studentům uctít 17. listopad, což je hlavní náplní momentálního protizemanovského tažení ČT: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1620399-studenti-nesmi-k-pametni-desce-na-albertove-kam-prijede-prezident-zeman

Toto však již dostatečně vysvětlil prezidentův mluvčí Ovčáček.

"Zdá se, že zmíněným europoslancům by se velmi líbilo, kdyby akci na Albertově narušili lidé z Pražského Majdanu, kteří se tak rádi svlékají do půli těla, jako na tiskové konferenci vlády. Je bezesporu prokázáno, že aktivista blízký této skupině byl mezi studenty," uvedl v reakci na dopis hradní mluvčí. "Celý dopis navíc diskvalifikuje pan europoslanec Jaromír Štětina, známý podporovatel neonacistického praporu Azov," poznamenal také Ovčáček.

Dále cituji z rozhovoru s mluvčím prezidenta Ovčáčkem:
Bohužel, agresivita skupiny odpůrců pana prezidenta má vzestupnou tendenci. Jeden ze zpravodajských serverů volá po sesazení pana prezidenta,na Facebooku se jménem aktivisty Tomasze Peszynského už rovnou píše, cituji: „zasrany fasisticky hovado milos zeman az chipne strasne se ozeru“. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-mluvci-ovcacek-zeman-prezident-albertov-fs3-/domaci.aspx?c=A151119_115813_domaci_jw

Takže, pryč s prezidentem Zemanem a společně s našimi médii a europoslanci TOP09 a KDU-ČSL za islamizaci naší země!

Autor: Jaromír Petřík | pátek 20.11.2015 12:19 | karma článku: 39,39 | přečteno: 1640x