Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já už jsem se k těmto Europoslancům taky vyjádřil ve svém blogu.

Stranická linie TOP09 a KDU-ČSL je děsivá a plná falešné humanity. Ve skutečnosti valem ubývá toho, co by tyto strany mohly lidem pozitivního nabídnout.

Nakonec jim nezbyde vůbec nic, jen prázdné a nenávistné veřejné útoky proti politickým konkurentům za použití falešných zkratek, jako je údajný "boj proti fašizaci společnosti", apod.

9 1
možnosti
TN

Koukám, že se tady strhla mela kvůli pojmům fašismus - fašizace.

S tím je to u nás opravdu težké. Když se jako fašizace označí i nepříliš povedený happening.

0 0
možnosti
VK

Skupina europoslanců předvádí další díl komedie "Pokrytectví v praxi". Včera třetí výbor Valného shromáždění OSN přijal rezoluci o boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a jiných praktik, které přispívají k podněcování současných forem rasismu, rasové diskriminace, xenofobie a souvisejících netolerancí. Rezoluce vyjadřuje znepokojení nad nárůstem extremistických stran rasistické a xenofobní povahy v „řadách národních a místních parlamentů“, stejně jako rozšíření v mnoha částech světa různých extremistických politických stran, hnutí a skupin, včetně skupin neonacistů a skinheadů. Pro hlasovalo 126 státu. Proti hlasovali čtyři státy: Kanada, Palau, Spojené států a vedoucí demokracie Evropy - Ukrajina. Státy EU, včetně ČR se zdrželi hlasování...Zajímalo by mě proč europoslanci kteří tak hlasitě odsuzují prezidenta za domnělou podporu fašizujících hnutí, stejně statečně neodsuzují evropskou a českou diplomacii za tuto ostudnou pozici? Báli se tím dotknout novodobé nacisty na Ukrajině? Je to takový hnus až s toho mrazí.

6 0
možnosti
Foto

Je tam tedy pěkně nahnědle.

Ale bohužel u kritiků Miloše Zemana.

Proto pane Béreši vyhledáváte podobné stránky?

2 2
možnosti
MN

Pane Petříku, lžete třeba v tom, že "Jediný, kdo proti islámským teroristům v Sýrii účinně bojuje, je Rusko.". Proti islámskému státu tam bojuje kdekdo, včetně Kurdů a koalice, která provedla těch útoků na IS a jejich infrastrukturu mnohonásobně více než Rusové. Výsledkem útoků koalice je (kromě jiného) přes 20 tisíc zabitých islamistických bojovníků.

1 0
možnosti
Foto

S Kurdy máte pravdu, ale ti jsou přímo účastníky konfliktu.

Ale dosavadní západní koalice tam "bojuje" způsobem, že Islámský stát nebývale posílil.

2 1
možnosti
JV

J90i25r31i 90V33r35a16b22e30c

20. 11. 2015 14:53

Zeman se zařadil mezi populisty, legitimizuje šíření nenávisti .Takova osoba nesmi byt prezidentem .A to ani v Timbuktu v Africe

2 2
možnosti
LV

L73i31b46o52r 53V39a42n68ě51k

20. 11. 2015 14:58

To bude asi první z připravovaných globálních zákonů pravdy a lásky.

3 0
možnosti
JC

Páni arcibiskupové Duka a Graubner se vyjádřili naprosto jasně a politikové KDU-ČSL to nemohou nijak zvrátit, kdyby sebevíce plkali.

Křesťané nestojí proti ostatním občanům v jejich snaze ubránit zemi před islamisací!

1 0
možnosti
Foto

Křesťané velmi trpí v Sýrii, Iráku a všude tam, kde se dostali k moci radikální islamisté.

O to více je pro mne nepochopitelné, že představitelé křesťanských stran TO09 a KDU-ČSL se staví za muslimskou imigraci a tím i šíření islámu v naší republice.

3 0
možnosti
MD

Usmevne je, jak se trapne M. Zemanovi podsouva, ze rozdeluje spolecnost. Neni jednoduche mu priznat, ze nabizi alternativy pohledu a pristupu k vecem, coz znamena sbirat data a pracovat s nimi. Vytvaret si svuj nazor. 

Jen aby se nam obcan nenaucil samostatne myslet. Boze, nedej dopustit.

6 1
možnosti
MB

Ještě kkdybyste vy a vám podobní dokázali analyzovat projevy chování a vyvodit z nich ty správné závěry. Ale podobně jako autor a jeho parta zapšklých důchodců (včetně Zemana) o tom nemáte ani páru. Takhle jste skutečně jenom k smíchu.

2 5
možnosti
Foto

J25a48k75u59b 31R22o93t75h

20. 11. 2015 13:47

Jako obvykle zmatený článek a zcela mimo mísu. ;-€

3 8
možnosti
MD

Tez jsem nazoru, ze je mimo, minimalne 'unijni misu'.

6 1
možnosti
JV

J73i23r95i 48V48r92a42b58e81c

20. 11. 2015 13:46

Definice fašismu

 Fašismus spolu s komunismem byly dvě výrazné ideologie ovlivňující státy . Cílem fašistických organizací je totalitní diktatura a silný stát.

Pane Vanek ,to stoji taky v internetu !!

2 0
možnosti
Foto

Ale Pinocheta a Franka členové TOP09 a hlavně KDU-ČSL mají za svoje vzory a ti přesně splňují uvedenou definici.

5 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik