Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já už jsem se k těmto Europoslancům taky vyjádřil ve svém blogu.

Stranická linie TOP09 a KDU-ČSL je děsivá a plná falešné humanity. Ve skutečnosti valem ubývá toho, co by tyto strany mohly lidem pozitivního nabídnout.

Nakonec jim nezbyde vůbec nic, jen prázdné a nenávistné veřejné útoky proti politickým konkurentům za použití falešných zkratek, jako je údajný "boj proti fašizaci společnosti", apod.

9 1
možnosti
TN

Koukám, že se tady strhla mela kvůli pojmům fašismus - fašizace.

S tím je to u nás opravdu težké. Když se jako fašizace označí i nepříliš povedený happening.

0 0
možnosti
VK

Skupina europoslanců předvádí další díl komedie "Pokrytectví v praxi". Včera třetí výbor Valného shromáždění OSN přijal rezoluci o boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a jiných praktik, které přispívají k podněcování současných forem rasismu, rasové diskriminace, xenofobie a souvisejících netolerancí. Rezoluce vyjadřuje znepokojení nad nárůstem extremistických stran rasistické a xenofobní povahy v „řadách národních a místních parlamentů“, stejně jako rozšíření v mnoha částech světa různých extremistických politických stran, hnutí a skupin, včetně skupin neonacistů a skinheadů. Pro hlasovalo 126 státu. Proti hlasovali čtyři státy: Kanada, Palau, Spojené států a vedoucí demokracie Evropy - Ukrajina. Státy EU, včetně ČR se zdrželi hlasování...Zajímalo by mě proč europoslanci kteří tak hlasitě odsuzují prezidenta za domnělou podporu fašizujících hnutí, stejně statečně neodsuzují evropskou a českou diplomacii za tuto ostudnou pozici? Báli se tím dotknout novodobé nacisty na Ukrajině? Je to takový hnus až s toho mrazí.

6 0
možnosti
Foto

Je tam tedy pěkně nahnědle.

Ale bohužel u kritiků Miloše Zemana.

Proto pane Béreši vyhledáváte podobné stránky?

2 2
možnosti
MN

Pane Petříku, lžete třeba v tom, že "Jediný, kdo proti islámským teroristům v Sýrii účinně bojuje, je Rusko.". Proti islámskému státu tam bojuje kdekdo, včetně Kurdů a koalice, která provedla těch útoků na IS a jejich infrastrukturu mnohonásobně více než Rusové. Výsledkem útoků koalice je (kromě jiného) přes 20 tisíc zabitých islamistických bojovníků.

1 0
možnosti
Foto

S Kurdy máte pravdu, ale ti jsou přímo účastníky konfliktu.

Ale dosavadní západní koalice tam "bojuje" způsobem, že Islámský stát nebývale posílil.

2 1
možnosti
JV

J33i27r14i 30V90r30a40b51e54c

20. 11. 2015 14:53

Zeman se zařadil mezi populisty, legitimizuje šíření nenávisti .Takova osoba nesmi byt prezidentem .A to ani v Timbuktu v Africe

2 2
možnosti
LV

L79i11b54o66r 36V92a32n24ě50k

20. 11. 2015 14:58

To bude asi první z připravovaných globálních zákonů pravdy a lásky.

3 0
možnosti
JC

Páni arcibiskupové Duka a Graubner se vyjádřili naprosto jasně a politikové KDU-ČSL to nemohou nijak zvrátit, kdyby sebevíce plkali.

Křesťané nestojí proti ostatním občanům v jejich snaze ubránit zemi před islamisací!

1 0
možnosti
Foto

Křesťané velmi trpí v Sýrii, Iráku a všude tam, kde se dostali k moci radikální islamisté.

O to více je pro mne nepochopitelné, že představitelé křesťanských stran TO09 a KDU-ČSL se staví za muslimskou imigraci a tím i šíření islámu v naší republice.

3 0
možnosti
MD

Usmevne je, jak se trapne M. Zemanovi podsouva, ze rozdeluje spolecnost. Neni jednoduche mu priznat, ze nabizi alternativy pohledu a pristupu k vecem, coz znamena sbirat data a pracovat s nimi. Vytvaret si svuj nazor. 

Jen aby se nam obcan nenaucil samostatne myslet. Boze, nedej dopustit.

6 1
možnosti
MB

Ještě kkdybyste vy a vám podobní dokázali analyzovat projevy chování a vyvodit z nich ty správné závěry. Ale podobně jako autor a jeho parta zapšklých důchodců (včetně Zemana) o tom nemáte ani páru. Takhle jste skutečně jenom k smíchu.

2 5
možnosti
Foto

J81a24k52u78b 54R43o93t56h

20. 11. 2015 13:47

Jako obvykle zmatený článek a zcela mimo mísu. ;-€

3 8
možnosti
MD

Tez jsem nazoru, ze je mimo, minimalne 'unijni misu'.

6 1
možnosti
JV

J26i82r69i 65V47r80a29b76e25c

20. 11. 2015 13:46

Definice fašismu

 Fašismus spolu s komunismem byly dvě výrazné ideologie ovlivňující státy . Cílem fašistických organizací je totalitní diktatura a silný stát.

Pane Vanek ,to stoji taky v internetu !!

2 0
možnosti
Foto

Ale Pinocheta a Franka členové TOP09 a hlavně KDU-ČSL mají za svoje vzory a ti přesně splňují uvedenou definici.

5 0
možnosti