Teroristé z Kyjeva napadli "teroristy" na východě Ukrajiny

Tak jsme se dočkali toho, že když dva dělají totéž, tak to není totéž.Dobře pamatujeme, jakým způsobem se dostala k moci současná Ukrajinská "vláda"v Kyjevě, kdy násilně svrhla legální Janukovyčovu vládu. To všechno za vydatné podpory EU a USA. Současné "vedení" Ukrajiny, tedy tzv. "prezidenta" Turčinova i tzv. "premiéra" Jaceňuka do jejích funkcí jmenovali současní západní politikové.

Bez podpory Západu by v Kyjevě žádný převrat a svržení legálně zvoleného prezidenta a legálně zvolené vlády nenastal. Jen se jim nepodařilo legálně zvoleného prezidenta Janukovyče zabít a tak je tento politik stále jediným legálním prezidentem Ukrajiny a Turčinov pouze samozvanec dosazený Západem.
A Jaceňukova současná "vláda" vznikla za podpory "parlamentu", kdy poslanci hlasovali při ohrožení svého života a část jich odstoupila.
Tedy násilný převrat podle všech pravidel, kdy nejvíce obětí bylo v řadách policistů, kteří velmi umírněně bránili ukrajinské právo, právní stát a legálně zvolenou vládu i prezidenta Janukovyče.
Aby si nový Jaceňukův režim dodal na "vážnosti a legitimitě", tak samozřejmě všechny oběti přišil Janukovyčovi, třebaže se nejvíce střílelo ze střechy budovy, kterou měla obsazená opozice, kde byli lidé současného "ministra vnitra" Arsena Avakova. Západní média a celý současný mainstream
samozřejmě přišel s tím, že za všechno může Ruský prezident Putin, že tam nepokoje podněcoval on a Janukovyčovi poskytl azyl.
Samozřejmě, že toto se nelíbí ruské části obyvatelstva, která žije na východě Ukrajiny. Vzhledem k tomu, že nová kyjevská "vláda" vydala okamžitě zákaz ruského jazyka, tak Rusům na východě došlo, jak s nimi bude v budoucnosti zacházeno.

Kyjev v neděli ráno oznámil začátek "protiteroristické operace" ve východoukrajinském městě Slavjansk. Tam "separatisté" od soboty okupují úřední budovy. V objektech se měli zmocnit zbraní, které začali rozdávat obyvatelstvu. Do akce jsou podle ministra vnitra Arsena Avakova zapojeny všechny bezpečnostní složky Ukrajiny.
Začala "protiteroristická operace" v Slavjnasku. Vedená "protiteroristickým střediskem" tajné služby Ukrajiny SBU. Přisunuty byly síly ze všech bojových útvarů v zemi.

Bůh s námi,” oznámil ministr na facebookovovém profilu. „Informací je zatím málo, ale podle svědků nad městem od rána krouží vrtulníky, je slyšet střelba a výbuchy," napsal server newsru.com.
Na stanici se "teroristé" zmocnili stovek zbraní, které údajně rozdali svým příznivcům, a nad radnicí vztyčili ruskou vlajku. Zřídili také své hlídky na silnicích vedoucích do Slavjanska.
Podle starostky šlo o příslušníky proruské Doněcké milice. Starostka se postavila na jejich stranu a oznámila uspořádání referenda, protože město je silně napojené na Rusko.
Musíme si uvědomit jednu zásadní věc.

Legitimita současné Jaceňukovy "vlády" v Kyjevě je stejná jako legitimita "teroristů" ve Slavjansku, kteří se zmocnili zbraní a jejichž starostka chce vyhlásit referendum.

Jenže podle našich médií je demokrat a hrdina ten, kdo chce do EU a odmítá spolupráci s Ruskem. Kdo je naopak pro spolupráci s Ruskem, či připojení části Ukrajiny k Rusku, ten je terorista a zločinec.
Myslím si, že trapnější již Západ ve svojí licoměrnosti být nemůže.

K tomu slouží média jako Reuters, BBC a jiná, u nás mediální žoldáci jako Luboš Palata, Karel Steigerwald, Josef Pazderka, nebo Jack Rupnik a další, kteří prezentují názory svých chlebodárců a místo zpravodajství šíří pouze protiputinovskou a protiruskou propagandu.

Ostatně ohledně novinářů vyjádřil svůj názor velmi dobře v diskusi Jiří Pokorný, Brno
Neděle, 13. dubna 2014, 12:34:24. "Naše média jsou jen hlásnou troubou EU a USA. V této hře vůbec nejde o lid Ukrajiny, ale je to tvrdý boj o sféru vlivu. A v této hře Rusko řeklo DOST agresivní politice USA a EU. To možná naši "médiodemokrati" ještě ví. Možná toho ví i více, ba dokonce možná, ví, kde je v daném případě pravda.
Jenže novinařina je branže vskutku nevděčná. Z podstaty fungování novináři nemohou sdělovat své skutečně vlastní názory, pokud náhodou nějaké mají. Každé médium někdo vlastní a platí novináře. Těžko je bude platit za jejich názory.
Proto novináři a všichni z médií jsou jen PRESSTITUTKY. Oni novináři vědí, co musí psát. Autocenzura pracuje zcela spolehlivě. Oni vědí, že když budou psát jinak, než se očekává, tak skončí. A co by dělali ? Vždyť vlastně nic neumí. Jen žvanit, jak se požaduje. Za peníze, které by nikde jinde nedostali. Přesně v duchu hesla : "Koho chleba, toho píseň zpíváš".
Politici i mediokracie, kteří se bez sebe neobejdou, se tak dostali do stejné role jako ti za bolševika."
 
A hlásnými troubami EU a USA v případě zastánců vojenského napadení Ruska se stali i naši politikové Zaorálek, Rouček či Fulle.
K nim se kupodivu přidal i náš prezident Miloš Zeman, což je pro mne velké překvapení, že si jednou bude notovat s lidmi jako Karel Schwarzenberg či Miroslav Kalousek.

Závěr našich politiků a médií je takový: Není terorista jako terorista. Pokud terorista zabíjí ty správné lidi (např. NATO v Srbsku, Iráku, Lybii), tak není teroristou. Teroristou je ten, kdo  zabíjí bez posvěcení NATO, EU a USA.
Zdroj: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/333340-ukrajina-si-uz-nebere-servitky-zautocila-proti-proruskym-silam-hlaseni-prvni-mrtvi.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaromír Petřík | neděle 13.4.2014 13:36 | karma článku: 36,45 | přečteno: 1977x