Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Svrhnou řvoucí hysterikové v ulicích Babišovu vládu jako na Slovensku či Ukrajině?

Babišova vláda po dlouhé době získala důvěru ve Sněmovně za podpory komunistů, z čehož se komunistobijci, jak ve Sněmovně, tak v ulicích Prahy, ale i zde na blogu mohou pominout, soudě podle jejich hysterických projevů.  

Je obdivuhodné, proč si nepřiznají, že za Babišovu vládu s podporou komunistů mohou sami. Cožpak Babiš nenabízel koaliční spolupráci ODS a KDU-ČSL?

Jenže z celého „Demokratického bloku“ (ODS, KDU-ČSL, TOP09, STAN) neslyšíme nic jiného než, že s trestně stíhaným premiérem do vlády nepůjdou.

Zajímavé, že si tito „zabejčení“ fanatikové nepoložili otázku, proč téměř 30% našich voličů nevadí trestní stihání Andreje Babiše.

Odpověď je totiž zcela jednoduchá: Náš průměrně vzdělaný občan ví, že v každém režimu lze trestní oznámení podávat účelově, aniž dotyčný cokoliv spáchal.

Vzpomínáte si, vážení čtenáři na případ policejního prezidenta Petra Lessyho, který se některým mocným nehodil do karet?

V tu ránu na něj bylo podané trestní oznámení, Petr Lessy musel z funkce policejního prezidenta odejít a když se prokázala jeho nevina, tak se již do funkce policejního prezidenta nevrátil, ale byl „uklizený“ na Slovensko. https://zpravy.idnes.cz/zlinsti-policiste-podali-trestni-oznameni-na-policejniho-sefa-lessyho-134-/krimi.aspx?c=A110913_073037_krimi_cen

https://www.novinky.cz/krimi/302122-soud-zprostil-obzaloby-byvaleho-policejniho-prezidenta-petra-lessyho.html

Jaký bude další osud Petra Lessyho nikdo neví, když nedávno byl odvolaný ze Slovenska zpět: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/petr-lessy-konci-jako-policejni-pridelenec-na-slovensku/1611558 . Je téměř jisté, že policejním prezidentem se již nikdy nestane.

Na této ukázce je vidět, že pokud by Andrej Babiš odstoupil a předal vládu Kalouskově Demokratickému bloku (i když už M. Kalousek není předsedou TOP09, je zcela jasným mluvčím ODS, TOP09, KDU-ČSL, STAN), tak se po zproštění obžaloby již do politiky nenavrátí.

A toto vědí i voliči Andreje Babiše.

Zajímavé ovšem je, že „Kalouskova čtyřka“, která se nejvíce zaklíná demokracií, svým jednáním ve skutečnosti odmítá uznat výsledky svobodných voleb a svojí hysterií (jinak se vystoupení politiků M. Kalouska, M. Němcové a dalších nazvat nedá) vyvolává dokonce protizákonné demonstrace: https://www.novinky.cz/domaci/477571-demonstrovat-pred-snemovnou-zakazuje-zakon-policie-byla-v-noci-pripravena-zasahnout.html

A jaké jsou reakce čtenářů?

Miloslav Podhorský, Český Krumlov: „Tak předpokládám, že naše slavná opozice bude nyní Policii tvrdě kritizovat, že nebyli schopni zajistit dodržení a prosazení zákona. V opačném případě se prokáže, jakými že jsou zmínění opozičníci pokrytci. Vzpomínáte na kritiky v případě návštěvy čínského prezidenta? :-)“

A blogeři Idnesu?

Pokud se, vážení čtenáři opravdu chcete pobavit učebnicovou ukázkou hysterie, tak si počtěte zde:https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670340 . Autor se zaklíná minulostí komunistů, ale zločiny spáchané současnou západní „demokracií“ naprosto ignoruje. Navíc zcela pomíjí, že současní komunisté jako jediní odsuzují zločiny západní „demokracie“ jako jsou vojenská napadení cizích států a vyvolávání krvavých „Majdanů.“

A tento blog snad ani nepotřebuje komentáře: https://zuzanazajicova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670383 , jen si dovolím citovat: „Nechci vládu komunistů, estébáků, všehoschopných kšeftařů a patolízalů. Protestuji. To je ale tak všechno co můžu udělat. Ta bezmoc mě velmi děsí.“

Abych pravdu řekl, mne spíše děsí, co jsou hysterikové schopni vyvolat v ulicích. Na Slovensku donutili k odstoupení premiéra Fica, ale na Ukrajině to skončilo násilím a občanskou válkou. A občanská válka, to již je opravdu bezmoc.

Takže, nejlepší bude, ignorovat tyto komunistobijecké hysteriky, ať se vyřvou v ulicích, ale nenechat se od nich vyprovokovat. Naštěstí, Andrej Babiš projevil tolik moudrosti, že schvalování vlády nechal na prázdniny, kdy má Karlova universita prázdniny. Jak jsme poznali v minulosti, právě studenti jsou nejvíce ovlivnitelní. Bohužel, ne vždy tím správným směrem.

Takže, nezbývá, než věřit, že většina našich občanů po žádném Majdanu netouží a bude tyto hysteriky ignorovat. Komunisté ze současné KSČM pro naši republiku nebezpeční opravdu nejsou. Ale antikomunističtí hysterikové, na rozdíl od nich, bohužel ano.

 

Autor: Jaromír Petřík | pátek 13.7.2018 14:43 | karma článku: 45,04 | přečteno: 4286x
  • Další články autora

Jaromír Petřík

Ministr Petříček ocenil M. Albright a J. Solanu za krveprolití v Srbsku

„Humanitární bombardování...“ Výraz, který se všeobecně vžil v souvislosti s vojenským napadením Srbska vojsky NATO. Na této agresi měli rozhodující podíl M. Albright a J. Solana, které ministr Petříček ocenil za „zásluhy...“

13.3.2019 v 14:51 | Karma: 41,03 | Přečteno: 1874x | Diskuse| Politika

Jaromír Petřík

Je současná rusofobní hysterie podobná henleinovské z roku 1938?

Josef Nožička napsal blog o rozhovoru s bývalou ukrajinskou poslankyní a nynější ředitelkou tamního Centra svobody slova Jelenou Bondarenkovou. Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704067

11.3.2019 v 14:34 | Karma: 40,34 | Přečteno: 1792x | Diskuse| Politika

Jaromír Petřík

Moje vzpomínky na filatelistu Ludvíka Pytlíčka

Ve věku 76 let zemřel náš neúspěšnější filatelista Ludvík Pytlíček . S touto informací přišla většina našich médií.

15.2.2019 v 14:30 | Karma: 26,79 | Přečteno: 2080x | Diskuse| Politika

Jaromír Petřík

Nahradí Piráti TOP09?

Piráti se bijí za odvolání Miloše Zemana z funkce prezidenta ČR a proti zdanění církevních restitucí jako lvi. Dá se říct, že jsou radikální stejně jako TOP09 a z komunistů a Miloše Zemana jsou doslova nepříčetní.

24.1.2019 v 9:57 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Jaromír Petřík

Miroslav Grebeníček „Ve znamení kříže,“ pravda, nebo lež?

Velký rozruch způsobila nedávno vydaná kniha „Ve znamení kříže“ od Miroslava Grebeníčka. Na webu se objevila řada „recenzí.“ Tito „recenzenti“ ovšem, jak sami přiznali, knihu nečetli.

12.1.2019 v 15:50 | Karma: 35,64 | Přečteno: 1961x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Tlaková níže přinese mírné ochlazení. O víkendu bude oblačno, přijdou i bouřky

2. května 2024  6:54

Přímý přenos Silný vítr a nebezpečí vzniku požáru na vybraných místech v Česku hrozí ještě ve čtvrtek, výstrahy...

USA uvalily nové sankce na stovky subjektů. V Rusku, Číně i na Slovensku

2. května 2024  6:49

Spojené státy americké uvalily nové sankce na stovky osob a právnických subjektů. Souvisejí hlavně...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik