Svrhne Martin Přikryl Vladimíra Putina?

… pokud Putin skutečně přijede, něco uděláme. Nevím, jestli budu organizátor, ale pokud se nějaký protest proti Putinovi v Česku uskuteční, já tam asi budu.“ říká Martin Přikryl – organizátor demonstrace s červenými kartami a házením vajíček na prezidenta Miloše Zemana při vzpomínkovém projevu k událostem 17. listopadu 1939 a 1989.  
Naše média mají novou „posilu“ v „boji“ proti prezidentu Miloši Zemanovi. ČT1, ČT24 či iDnes se předhánějí v nenávistných útocích na prezidenta Zemana. Každý, kdo si jen trochu plivne na Miloše Zemana je jejich člověkem. Však se za odměnu Martin Přikryl dostal okamžitě na titulní stranu iDnes: Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/organizator-protestu-proti-zemanovi-martin-prikryl-putin-p4j-/domaci.aspx?c=A141118_205942_domaci_hro

Co na tom, že na ČT se nedá dívat pro tvrdou cenzuru a naprostou jednostrannost zpráv, kde dostávají prostor pouze protizemanovští, protiruští, protiputinovští fanatikové a "bojovníci za lidská práva" typu Pussy Riot? A pokud už do televize pozvou někoho s odlišnými názory, tak se příslušný moderátor postará, aby se diskutující nedostal k tomu, co chce říct... (viz případ Veselovský-Šarapatka, kdy se televizní diváci NESMĚLI dozvědět, jak probíhaly volby na Krymu!)

Prostě jako za starých časů před rokem 1989.

Pokud se chce náš občan dozvědět, co se ve světě děje, tak místo kdysi Svobodné Evropy či Hlasu Ameriky, musí nyní hledat zprávy v médiích, která nepodlédají Washingtonu a u nás straně TOP09.

Tohle sdělil Hlasu Ruska bývalý parlamentní poslanec Slovenské republiky a PSRE politolog Sergej Chelemendik:

Fenomén spočívá v tom, že na Slovensku můžeme mluvit nejen vůbec o cenzuře zpráv o ukrajinských událostech a návratu Krymu do RF. Televize je prakticky sterilní. Slovenští diváci nevidí hrůzy ukrajinské války. Nikdo neposkytuje pravdivý obraz, nejsou uváděna různá mínění a názory. Televize přináší komentáře jednoho nebo dvou odborníků ze Sorosových fondů, kteří vysvětlují, že Rusko je agresor. Diváci se v podstatě nacházejí v informační blokádě. Nemají úplný obraz, neslyší argumenty ruské strany. Avšak obrovský počet Slováků chce poznat pravdu o všem, co je spojené s Ukrajinou. Tito lidé čtou náš informační server, který pracuje on line, nechávají komentáře na fórech k příspěvkům na ukrajinské téma. Většina se jednoznačně vyslovuje ve prospěch Ruska, tedy, ruský postoj se zdá Slovákům spravedlivým.“
Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_11_14/Slovenska-televize-Krym-a-cenzura-7210/

Toto, ale v podstatně větší míře platí i pro naši ČT. Vedení ČT prezentuje pouze názory Washingtonu a TOP09 a jak je vidět, tak výplach mozků zvláště u některých našich mladších občanů opravdu zabírá.

Když jsem se díval na zfanatizovaný dav v Praze s červenými kartami, který pískal, křičel a házel vajíčky, tak jsem se zamyslel, čím se vlastně prezident Miloš Zeman tolik provinil, že dav takhle vyvádí?

1. Sprostých slov, která použil Miloš Zeman při hovorech z Lán bylo méně, než z „aristokratických“ úst Karla Schwarzenberga, který je idolem a vzorem těchto fanatiků. Ukázka aristokratických vulgárních výrazů, které přívrženci K. Sshwarzenberga tolik obdivují je ostatně zde: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/433828/Aristokraticky-slovnik-Karla-Schwarzenberga.html .

2. Čím se ještě Miloš Zeman provinil? Návštěvou Číny, kde uznal její územní celistvost včetně Tibetu? Ale vždyť toto už dávno před ním uznaly „demokratické“ vzory křiklounů s červenými kartami jako jsou David Cameron z Velké Británie či Angela Merkelová z Německa...

A co ještě se řvoucímu davu s červenými kartami na našem prezidentovi nelíbilo?

3. Že by jeho odmítání hospodářských sankcí proti Rusku, které EU nařídil Washington, jak se ostatně podřekl John Biden? Každému trochu soudnému člověku na základě dostupných informací je jasné, že Západ podstrkuje Putinovi a Rusku zločiny, které spáchal Západ sám. Musíme si uvědomit, že ne Rusko, ale Kyjev podporovaný západem poslal proti vlastnímu lidu vojska, která zabíjejí civilní obyvatelstvo. A kdo má jiný názor než pokleslé jednostranné médium jako je ČT, je rusofil, bolševik a Putinista...

Takže vzhůru s Martinem Přikrylem nejen proti Miloši Zemanovi, ale i proti Vladimíru Putinovi. Třeba se Vladimír Putin zalekne řvoucího davu s červenými kartami házející vajíčka natolik, že sám odstoupí.

A Martin Přikryl?

Možná bude odměněný uznáním od Luboše Palaty či Alexandra Mitrofanova , kteří jsou přestaviteli podobné rusofobní nenávistí jako řvoucí dav v Praze, házející vajíčky po prezidentech.

 

Autor: Jaromír Petřík | středa 19.11.2014 12:20 | karma článku: 39,56 | přečteno: 2882x