Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Petřík,

žádná manipulace a cenzura.

Jen těm našim redaktorům řekneme, o čem dnes, či zítra mají psát, či informovat a vysvětlíme jim, kde je pravda. Dělalo se to tak i v minulosti. Oni pak zcela svobodně, bez jakékoliv cenzury, se snaží tu pravdu podpořit a předat našim čtenářům. Někdo to musí usměrňovat a řídit, aby posluchači i čtenáři z toho neměli zmatek.

Karma pro vás za zhodnocení výsledku!;-)

2 0
možnosti
Foto

R^;-D  Vejci házeti po prezidentech, jak jsme doznali teď v pondělí, jest dovoleno. Na Putina nechť shánějí pštrosí. Dobrý článek, včera mi ušel, ale aspoň jsem se vyhnula diskuzi, s Jirkou či Petrem asi není o co stát, viďte!

2 1
možnosti
Foto

Dívala jste se včera na ČT24 na hlavního hrdinu ČT24 Martina Mejstříka?

Ten řekl, že vejce a rajčata proti prezidentovi jsou málo.

Zřejmě by chtěl Majdan po vzoru Kyjeva a občanskou válku.

1 0
možnosti
Foto

No, Ladislave, je to špatné ..... Jaromírek to zase všechno odhalil a my imperialističtí agenti a já ještě agent Vatikánu, jsme prostě zase na druhé koleji ....

Ono to ale bylo názorně ukazováno už v budovatelských a špionážních filmech před rokem 89, jací jsme tupci a jak nás odhalí kdejaká Máňa z kravína, natož pak Jaromírek ;-( A my jsme nepoučitelní a nepoučitelní a proti jediné správné pravdě přicházející, jako vždy za posledních 70 let výhradně z Moskvy, nemáme my, imperialističtí agenti nejmenší šanci ....

Nehodíme už do ringu ručník? Nebo aspoň na blázna hadr? ;-)

1 1
možnosti
Foto

Komentář jak vystřižený z Rudého Práva. Jasně, zfanatizovaný dav. Autor tam byl, že to může tak perfektně tvrdit?

Kdyby tady byla tak přísná cenzura, jak autor tvrdí, weby, jako Hlas Ruska či Chelemendik by byly blokovány, přesně, jako jsou blokovány prozápadní weby v Rusku! Kdyby tady byla tak přísná cenzura, autor by si už déle než rok nemohl zveřejnit článek jinak, než tím, že si jej bude muset napsat doma na stroji a nakopírovat a šířit jej stejně, jako šířili oddpůrci autorem milovaných zločinců (čti komunistů), tedy tajně a bude vystaven trvalé perzekuci ze strany státní moci.

Má ještě něco autor tohoto naprosto odporného článku na srdi?

0 1
možnosti
Foto

Tak ten dav dav jsem viděl v televizi.

Cenzura je dvojího druhu. Jedna ta, kterou popisujete a druhá je tzv. skrytá cenzura, kdy média pouští pouze ty údaje, které nejsou v rozporu s propagandou majitelů těchto médií, nebo v případě ČT, kdy její vedení slouží pouze jedné politické straně.

Co se týká komunistů, tak vzhledem k tomu, že je neopomenete zmínit v žádném ze svých příspěvků, tak tím sám přiznáváte svoje sympatie k nim. Jen se to stydíte před ostatními přiznat.

2 1
možnosti
Foto

Už mi došlo, proč komunističtí pohrobci tak šílí z těch rudých karet. Oni jsou vzteklí, že jim je odpůrci MZ vyfoukli. Rudá je přeci JEJICH barva...:-)

3 1
možnosti
DR

D75u37š45a44n 74R31a92p37k90o

19. 11. 2014 16:23

Myslím si, že teď jste na to kápnul! Teda, Vy se nezdáte.;-)

3 2
možnosti
DR

D45u47š56a78n 76R17a70p97k52o

19. 11. 2014 16:55

Proč? Já si to nemyslím.

0 2
možnosti
MS

Bude lepší, když se ve svých zálibách soustředíte pouze na filatelii. Politiku dejte k ledu.

4 1
možnosti
JH

Kdo to je Martin Přikryl?Rv Aby to nebyl někdo takový, jako je Kohout. To byl taky rebel a VŮDCE !!!

4 1
možnosti
PBR

taky tu mám jeden odkaz na bezva pravdivý a podložený článek, kde jste působil vyloženě skoro jako vědma.....

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/427879/Janouskuv-pad-na-zadel-Co-Vas-nema.html

0 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik