STB byla proti CIA humanitární organizací

20.587 Vietnamců padlo v letech 1968- 1971 za oběť programu Phoenix realizovaným CIA pro jihovýchodní Asii. Dnes existují domněnky, že toto číslo bylo ve skutečnosti dvojnásobné...  

Tato strašlivá čísla se dočteme v knize „Povolení zabíjet“ od Edmonta R. Kocha: https://de.wikipedia.org/wiki/Egmont_R._Koch .

Jeden z amerických „vojenských poradců“ Barton Osborne vypověděl před parlamentním grémiem:

Tisíce vietnamských civilistů, kteří se ocitli v podezření, že pomáhají komunistickým guerillám, nebo se prostě zdržovali v nesprávnou dobu na nesprávném místě, byly mučeny a zabíjeny jen proto, aby se naplnily kvóty. Nevím o žádném vězni, který by výslech přežil. Zemřeli všichni! Většinou byli umučení k smrti nebo svrženi z vrtulníků.“

Osborne nazval Phoenix „sterilním neosobním vražedným programem“, který je srovnatelný s hrůzami nacistů.

Churchův výbor, jenž se v roce 1975 znovu zabýval rolí CIA v rámci operace Phoenix, dospěl k závěru, že od začátku roku 1968 do května 1971, padlo za oběť 20.587 Vietnamců. Dnes už dokonce existují opěrné body pro domněnku, že počet obětí byl až dvojnásobný, tedy 40.000.

Tolik o řádění CIA pouze ve Vietnamu.

Autor knihy totiž zmiňuje i novodobé vraždění lidí ze strany CIA podezřelých z terorismu pomocí dronů. Na konci knihy jsou dokonce data a místa útoků s počtem obětí.

Americký prezident Obama vyhlásil koncem května 2013 „moratorium“ po masivních protestech a narůstajícím odporu i v řadách jeho stoupenců, kdy vražedná komanda CIA a Pentagonu zabila minimálně 2.500 lidí. Přesné číslo je pochopitelně tajné.

Tyto údaje se normálně myslícímu člověku zdají být neuvěřitelné.

Zastánci americké „demokracie“, kteří jsou většinou největšími komunistobijci a rusofoby, neustále operují zločiny spáchanými příslušníky STB.

Nevím, kolik měla STB na svědomí lidských životů. Osobně předpokládám, že desítky, snad stovky.

A co proslulý „katyňský masakr“, který je neustále přípomínán jako jeden z největších zločinů Stalina a jeho tajné služby NKVD?

Údaje dle Wikipedia kolísají mezi 15 – 28.000 obětí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Katy%C5%88sk%C3%BD_masakr .

Pokud vezmeme v úvahu počet všech obětí ze strany CIA, tak je zřejmě podstatně vyšší než počet všech obětí spojovaných s Katyňským masakrem.

A to jsou USA vzorem naší demokracie.

Pokud bychom porovnali počet obětí CIA a STB, tak nám vychází, že STB je proti CIA doslova humanitární organizací a komunistický režim v bývalém Československu vzorem ctnosti.

Nebo si snad ty desítky tisíc lidí zavražděných CIA bez soudu, svoji smrt skutečně zasloužily?

Cituji z rozsudku, jejž Spolkový soudní dvůr 19. října 1962 vynesl nad vrahem Bogdanem Stašinským, pracujícím ve službách KGB:

„Každé státní společenství je oprávněno a povinno požadovat, aby se každý člověk bezpodmínečně vyvaroval páchání zločinů, a to i když je nařídil stát zenužívající svých pravomocí. Neboť opak by zrušil veškerý řád a otevřel brány politickým zločinům.“

https://en.wikipedia.org/wiki/Bohdan_Stashynsky

Zajímavé prohlášení tohoto západního soudu, když západní tajné služby smějí neomezeně vraždit, kdežto ruské tajné služby vraždit nesmějí...

Zdroje: Egmont R. Koch: Povolení zabíjet

Wikipedia

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Petřík | pondělí 18.1.2016 14:09 | karma článku: 35,82 | přečteno: 925x