Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KLS

Dneska prý nějak špatně funguje.

0 0
možnosti
KLS

Smutné doby jsme se to dočkali...Grebeníček vykládá o tom, že Jan Palach se neupálil na protest proti KSČ, naopak, že to byl reformní komunista, Semelová zas o tom, že invaze vojsk Varšavské smlouvy nebyla žádná okupace, Petřík nazývá STB humanitární organizací a další komouš tady na blogu o tom, že Milada Horáková vypovídala zcela klidně a vůbec to nevypadalo, že pod nátlakem...A to vše beztrestně... S komunistama se asi nemělo zacházet v rukavičkách...

11 0
možnosti
OK

Jsou lidé, kteří nemají opravdové hodnoty. Někteří, ale ne všichni z takových lidí inklinují ke komunismu. Tedy ne ke komunismu jako cíli, ale k rozvratným metodám, které se komunismus naučil používat, aby vymýtil skutečné tradiční lidské hodnoty a nahradil je zvrácenými pseudohodnotami.

Takoví lidé nikdy nemohou Palachův čin pochopit. Stejně jako nepochopí, proč je problém v tom, že ve věznici umřel farář, který hýbal křížkem v kostele. Že jím ve skutečnosti prokazatelně nehýbal, to už je úplně mimo dosah pochopení.

Jsou to lidé, kteří umí nenávidět, závidět, ohýbat hřbet, ale milovat a ctít nedokáží.

5 0
možnosti
KLS

Fuj. To je na trestní oznámení.

6 1
možnosti
Foto

Myslíte za ty vraždy spáchané CIA?

Měla byste odvahu žalovat tuto organizaci?

1 6
možnosti
Foto

Kdo je spisovatel Egmont. R. Koch ? Napsal skutečně pravdivou knihu ? Pokud je to kniha pravdivá, proč je jediný na světě, který o takových věcí píše. Ani komunisté nikdy nepoužili tvrzení, že CIA mučila ve Vietnamu. Dnes vychází spousta pitomostí a a záleží jenom čtenáři s rozhledem a se znalostmi, aby uměl tyto pitomosti poznat a vyhodnotit a rozlišit hloupost od pravdy. S knihami je to stejné jak s novinovým bulvárem. Pan Petřík s oblibou a radostí na takový bulvár naskakuje a vydává je za svatou pravdu.

6 1
možnosti
Foto

Na Internetu je spousta informací o programu CIA Phoenix.

Wikipedie dokonce uvádí více zavražděných ze strany CIA než E.R. Koch.

Odkaz je v diskusi pod Vaším příspěvkem, ale protože jste jej ignoroval, tak Vám jej natahuji znovu: https://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_Program

1 5
možnosti
Foto

Tak se dívám, jak zastánci západní "demokracie" neunesli zveřejnění zločinů, které spáchala americká "demokratická" tajná služba CIA.

Já osobně nerozlišuji mezi zločiny spáchané komunistickými režimy, nebo západní demokracií.

Je smutné, že zastánci západní "demokracie" toto rozlišují. Tím se chovají stejně jako radikální bolševici, nebo islámští či křesťanští radikálové.

1 9
možnosti
Foto

Kedy a aké zločiny CIA zverejnila? :-)

Skôr bloger neuniesol kritiku. ;-)

8 1
možnosti
LN

...klasická petříkovina...článek o STB..ale operuje se tady vietnamem...:-)

11 1
možnosti
Foto

Tak ve Vietnamu spáchala CIA nejvíce vražd.

A článek je o CIA a STB.

1 6
možnosti
Foto

;-D

Československá ľudová armáda bola oproti US army humanitárnou organizáciou. Dokonca aj oproti RKKA SSSR (tí boli krvilačnejší, ako obe dohromady).

Obľúbená taktika... vytvorenie rovnice o niekoľkých neznámych, kde si autor premenné dosadí, ako chce. :-)

Ak by bola ŠTB účastníkom takého konfliktu, koľko zabitých Vietnamcov by pripadalo na jedného eštébáka? Viac ako u CIA, alebo menej? A koľko zachránených životov vlastných občanov (vojakov)?

8 0
možnosti
VV

Tak ta cisla prosim dodejte a nesirte zde podivne famy.

2 1
možnosti
JL

Zasloužil byste pozvání čsl. politických vězňů na seminář. Oni by vám jistě rádi vysvětlili, jak to bylo s tou humanitární StB. Že vám není hanba.

14 0
možnosti
Foto

Škoda, že Vám něco podobného nemohou říct Vietnamci, kteří se dostali do spárů CIA.

Z nich téměř nikdo nepřežil.

A pokud jste četl dobře, těch zavražděných Vietnamců je pravděpodobně kolem 40.000.

0 7
možnosti
MK

Petříku, ještě je v živé paměti, kdy jsi kritizoval vysokoškolské učitele a hodnotil jsi úroveň vysokých škol.

Takže, knihu jsem nečetl, stejně jako ty. Já jí nečetl a číst nebudu z toho důvodu, že podobných knih, které se tváří jako rádoby historické studie jsou mraky.

Že se CIA namočila i v ne zcela košer událostech je zcela jasné a dávno známé a také za mnohé svoje akce dostala po právu za uši. Protože CIA není všemocná organizace, ale organizace, která je pod kontrolou amerického parlamentu a byly desítky případů, kdy americký parlament vytvořil komisi na vyšetřování činnosti CIA v některých událostech. Prostě bez vůle parlamentu by se mnohá špína nedostala ani na veřejnost. Tak to prostě v demokracii funguje. O všech těchto případech se jde dočíst na stránkách americké vlády a amerických úřadů. To, co se vyšetřovalo a nikdy se na veřejnost nedostalo, bylo z důvodů, že se jedná o věci nejen týkající se bezpečnosti USA, ale také o bezpečnost amerických spojenců.

A abych se vrátil k tvojí kritice úrovně našich vysokých škol.......každý vysokoškolák studující jiné než gender obory ví a umí pracovat s informacemi. To je přesně to, co ty neumíš a jsi schopen nekriticky převzít vše, jen když to lahodí tvému uchu.

Celý tvůj článek je v duchu...jedna paní povídala a odkazy na wiki......prostě, to se vezme kilo mouky, kilo klihu a když se to bude dlouho míchat, tak možná něco vznikne, co ty jsi schopen vydávat za recept na roastbeef :)

19 1
možnosti
Foto

Příliš osobní. A zbytečně.

3 8
možnosti
Foto

Já pod Vaše blogy kázat "svou pravdu" obvykle nechodím, ovšem tady ostře nabíráte směr Kašuka.... Vůbec nechci zlehčovat to co se Vietnamu dělo, ale váš článek jen pokřivujem už pokřivené...

16 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik