Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ano, prezident Zeman je hulvát nad hulváty, protože to, co použil v rozhlasovém pořadu Hovory z Lán nikoli jako soukromá osoba, ale jako hlava státu, to byl vrchol všeho ..... že se občas takto mezi sebou častují poslanci je sice smutné a stejně zavrženíhodné, ale obvykle se tak častují v nějakých emocionálně vypjatých debatách. Tento případ, pravidelného pořadu typu rozhovoru s novinářem o předem připravených otázkách, však ze svého principu takovouto emocionálně vypjatou rovinu vylučuje.

Klaus kradl pera, Zeman mluví jako kanál .... kam až podobně egocentričtí a pomstychtiví dědkové chtějí ještě úřad hlavy státu potopit? ;-(

2 2
možnosti
Foto

Bere si příklad z křesťanů Kalouska a Schwarzenberga.

2 1
možnosti
Foto

Ještě doplním údaje o Janu Němcovi:

Pokud to vážení diskutující nevíte, byl to kdysi manžel Marty Kubišové a už tehdy to byl psychopat, protože v r. 1969 proslul tím, že ze žárlivosti střílel Kubišové z pušky do okna (není mi jasné, proč jej už tehdy komunisté nezavřeli).

Němec je hysterik jak vyšitý, po kterém už deset let neštěkl pes, a tak se potřeboval zviditelnit. Nyní si užije týden své slávy, než se nad ním, tentokrát už definitivně, zavře voda.

2 3
možnosti
VS

Já to vím. A taky mi došlo, že Zemanův medailonek bude pro Vás zřejmě onačejším kusem kusem než Démanty noci, Perličky na dně nebo O slavnosti a hostech...

4 1
možnosti
AS

A91d71a97m 65S37t47a92v38a

31. 10. 2014 18:35

Je to tu všechno moc smutný: S autorem nesouhlasím ani náhodou, ale v tomto má pravdu! Když sleduju naše média, připadám si jak v hlubokém brežněvovském bolševizmu. Jednostranné oblbování občanů!

1 0
možnosti
VS

Když tak sleduji blog pana Petříka a jeho tažení proti všem, kdo odmítají jeho propagandu, že za všechno zlo na světě můžou USA a EU (a samozřejmě v neposlední řadě katolíci), tak nevím, zda se smát či naštvat. Ale spíš je to k smíchu.

5 2
možnosti
VS

Dobře, že jste tady. Sice to nesouvisí s panem Petříkem, ale o to více s Vaším dalším oblíbencem, panem Olšerem. V jedné diskuzi jste napsal:

J71a96n 26C16h12r62á56s90t91e79k 76864217926"Jan Chrástek 76123 Opisovat umíte. Bez udání zdroje.

Výňatek z redakčního článku k diskuzím: ... seznam hlavních důvodů, proč obvykle příspěvky mažeme:

10. Opisovali jste. Váš příspěvek jste ve skutečnosti okopírovali odjinud bez udání zdroje, takže vzbuzuje dojem, že jste ho napsali sami. Krást se nemá!

Dočkáme se od Vás podobného upozornění i na adresu pana Olšera?

2 1
možnosti
ZM

Hm, a že nikdo neprotestoval a neobhajoval Tibet a lidská práva, když velké společnosti přesouvaly výrobní kapacity do Číny? 

Přesun výroby a následný masívní dovoz z Číny znamenal likvidaci sta tisíců pracovních míst a likvidaci celých průmyslových oborů v Evropě.

I když kdo ví, třeba za to může taky Zeman a Putin.

6 0
možnosti
Foto

Když dva dělají totéž, tak to není totéž.

Když něco dělá Putin a Zeman, tak je to špatně, když to samé dělá Západ, tak je to dobře.

3 2
možnosti
Foto

Jedna poznámka a jeden dotaz:

Nejprve ta poznámka - fascinuje mne, jak člověk, který pravidelně, opakovaně a systematicky šíří nenávist a urážky k celé jedné skupině obyvatel (jeho útoky na křesťanství a křesťany jsou již "pověstné" i mimo subkulturu idnesáckých blogů) a současně popírá genocidu uznanou mezinárodním trestním tribunálem zřizeným OSN, si osobuje právo moralizovat a určovat, kdo je a kdo není morálnější, než jiní.

A nyní dotaz:

Dovolil bych se autora, který se rád prezentuje jako znalec, zeptat, jak máme vnímat slova Miloše Zemana v čínské televizi, že se chce od Pekingu učit, jak stabilizovat společnost. Co si asi pod tím máme představit?

Děkuji za případnou odpověď.

1 3
možnosti
ZM

To znamená, že ve velmi blízké budoucnosti budou podobní rejpálkové a chytrolínci jako vy, těžit uran.

Uran svůj v potu tváře dobývati budeš. Amen.

3 1
možnosti
JC

Máte. bohužel, pravdu. To, co předvádí ČT24, je už festival hysterie a trapnosti. Mělo by se to řešit v Radě a i v Parlamentu. Všichni ti "demokraté", kteří nevydejchali prohru "knížete", přec nemohou tak strašně přeřvávat většinu.

8 3
možnosti
BM

Nechápu pro sem pořád motáte pana Schwarzenberga, to je už dávno passé. Zde jde o to jak se chová a jedná současný pan prezident. Dokonce jsem s ním na příklad v případě je protiislámských postojů souhlasil. Pro objektivitu věci.

Avšak co provedl nyní, tak mám k němu silné výhrady.....

3 2
možnosti
KD

Presne a vystizne. Jen se divim, ze situaci v Ceske televizi se nezabyva snemovni vyvor pro sdelovaci prostredky. At Ceskou televizi zprivatizuji, pak at si dal vysila svou propagandu, ale ne za koncesionarske poplatky.

8 0
možnosti
BM

K tomu abych si udělal obrázek o panu prezidentovi Zemanovi nepotřebuji žádná media...

6 6
možnosti
KD

Vam staci co vam reknou na schuzi ulicni organizace Schwarzenbergovych pohrobku !

7 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik