Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ano, prezident Zeman je hulvát nad hulváty, protože to, co použil v rozhlasovém pořadu Hovory z Lán nikoli jako soukromá osoba, ale jako hlava státu, to byl vrchol všeho ..... že se občas takto mezi sebou častují poslanci je sice smutné a stejně zavrženíhodné, ale obvykle se tak častují v nějakých emocionálně vypjatých debatách. Tento případ, pravidelného pořadu typu rozhovoru s novinářem o předem připravených otázkách, však ze svého principu takovouto emocionálně vypjatou rovinu vylučuje.

Klaus kradl pera, Zeman mluví jako kanál .... kam až podobně egocentričtí a pomstychtiví dědkové chtějí ještě úřad hlavy státu potopit? ;-(

2 2
možnosti
Foto

Bere si příklad z křesťanů Kalouska a Schwarzenberga.

2 1
možnosti
Foto

Ještě doplním údaje o Janu Němcovi:

Pokud to vážení diskutující nevíte, byl to kdysi manžel Marty Kubišové a už tehdy to byl psychopat, protože v r. 1969 proslul tím, že ze žárlivosti střílel Kubišové z pušky do okna (není mi jasné, proč jej už tehdy komunisté nezavřeli).

Němec je hysterik jak vyšitý, po kterém už deset let neštěkl pes, a tak se potřeboval zviditelnit. Nyní si užije týden své slávy, než se nad ním, tentokrát už definitivně, zavře voda.

2 3
možnosti
VS

Já to vím. A taky mi došlo, že Zemanův medailonek bude pro Vás zřejmě onačejším kusem kusem než Démanty noci, Perličky na dně nebo O slavnosti a hostech...

4 1
možnosti
AS

A29d17a45m 10S68t27a51v65a

31. 10. 2014 18:35

Je to tu všechno moc smutný: S autorem nesouhlasím ani náhodou, ale v tomto má pravdu! Když sleduju naše média, připadám si jak v hlubokém brežněvovském bolševizmu. Jednostranné oblbování občanů!

1 0
možnosti
VS

Když tak sleduji blog pana Petříka a jeho tažení proti všem, kdo odmítají jeho propagandu, že za všechno zlo na světě můžou USA a EU (a samozřejmě v neposlední řadě katolíci), tak nevím, zda se smát či naštvat. Ale spíš je to k smíchu.

5 2
možnosti
VS

Dobře, že jste tady. Sice to nesouvisí s panem Petříkem, ale o to více s Vaším dalším oblíbencem, panem Olšerem. V jedné diskuzi jste napsal:

J71a96n 26C16h12r62á56s90t91e79k 76864217926"Jan Chrástek 76123 Opisovat umíte. Bez udání zdroje.

Výňatek z redakčního článku k diskuzím: ... seznam hlavních důvodů, proč obvykle příspěvky mažeme:

10. Opisovali jste. Váš příspěvek jste ve skutečnosti okopírovali odjinud bez udání zdroje, takže vzbuzuje dojem, že jste ho napsali sami. Krást se nemá!

Dočkáme se od Vás podobného upozornění i na adresu pana Olšera?

2 1
možnosti
ZM

Hm, a že nikdo neprotestoval a neobhajoval Tibet a lidská práva, když velké společnosti přesouvaly výrobní kapacity do Číny? 

Přesun výroby a následný masívní dovoz z Číny znamenal likvidaci sta tisíců pracovních míst a likvidaci celých průmyslových oborů v Evropě.

I když kdo ví, třeba za to může taky Zeman a Putin.

6 0
možnosti
Foto

Když dva dělají totéž, tak to není totéž.

Když něco dělá Putin a Zeman, tak je to špatně, když to samé dělá Západ, tak je to dobře.

3 2
možnosti
Foto

Jedna poznámka a jeden dotaz:

Nejprve ta poznámka - fascinuje mne, jak člověk, který pravidelně, opakovaně a systematicky šíří nenávist a urážky k celé jedné skupině obyvatel (jeho útoky na křesťanství a křesťany jsou již "pověstné" i mimo subkulturu idnesáckých blogů) a současně popírá genocidu uznanou mezinárodním trestním tribunálem zřizeným OSN, si osobuje právo moralizovat a určovat, kdo je a kdo není morálnější, než jiní.

A nyní dotaz:

Dovolil bych se autora, který se rád prezentuje jako znalec, zeptat, jak máme vnímat slova Miloše Zemana v čínské televizi, že se chce od Pekingu učit, jak stabilizovat společnost. Co si asi pod tím máme představit?

Děkuji za případnou odpověď.

1 3
možnosti
ZM

To znamená, že ve velmi blízké budoucnosti budou podobní rejpálkové a chytrolínci jako vy, těžit uran.

Uran svůj v potu tváře dobývati budeš. Amen.

3 1
možnosti
JC

Máte. bohužel, pravdu. To, co předvádí ČT24, je už festival hysterie a trapnosti. Mělo by se to řešit v Radě a i v Parlamentu. Všichni ti "demokraté", kteří nevydejchali prohru "knížete", přec nemohou tak strašně přeřvávat většinu.

8 3
možnosti
BM

Nechápu pro sem pořád motáte pana Schwarzenberga, to je už dávno passé. Zde jde o to jak se chová a jedná současný pan prezident. Dokonce jsem s ním na příklad v případě je protiislámských postojů souhlasil. Pro objektivitu věci.

Avšak co provedl nyní, tak mám k němu silné výhrady.....

3 2
možnosti
KD

Presne a vystizne. Jen se divim, ze situaci v Ceske televizi se nezabyva snemovni vyvor pro sdelovaci prostredky. At Ceskou televizi zprivatizuji, pak at si dal vysila svou propagandu, ale ne za koncesionarske poplatky.

8 0
možnosti
BM

K tomu abych si udělal obrázek o panu prezidentovi Zemanovi nepotřebuji žádná media...

6 6
možnosti
KD

Vam staci co vam reknou na schuzi ulicni organizace Schwarzenbergovych pohrobku !

7 1
možnosti