Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71i60ř64í 60R60o97d

14. 5. 2014 18:52

No, myslím si, že kdyby se Hitler nespojil a nedohodl se Stalinem(uzavřel s ním pakt o vzájemném neútočení), tak by žádnou válečnou zteč na Východ možná ani nezahájil. To je ale jen můj názor.

0 0
možnosti
Foto

Toto je skutečně pouhopouhá spekulace, protože konflikt mezi Hitlerem a Stalinem byl nevyhnutelný.

Bohužel to byl Hitler, který všechny dohody porušil, napadl SSSR stejně jako ostatní jiné státy, takže těžko můžeme dávat SSSR spoluvinu za rozpoutání II. světové války i přes uzavřeno smlouvu s hitlerovským Německem.

1 1
možnosti
ZM

Naše současná "mediální scéna" se vyznačuje jednak až poníženou servilitou a druhak nekompromisním honem na čarodějnice. To je špatné. A že do tohoto "úspěšně" zapadá i ČT, to je ještě horší.

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Bohužel...

0 0
možnosti
BT

Petřík , tohle je hloupé i na jejich už tak mizernou úroveň

4 2
možnosti
Foto

Karma vypovídá o něčem jiném.

2 3
možnosti
KB

Tak se přece můžeme zbavit TV přijímače a TV odhlásit z důvodů porušování zákona o objektivnosti a nestrannosti vysílání veřejnoprávní ČT. Ušetříme peníze. Navíc zákon i koncesionářských poplatcích v případě nejen TV, ale hlavně rádia, je nesmyslně postavený,  což je další důvod pro definitivní odstřižení.

Měli by to lidé udělat hromadně, vedení TV stále nestoudně tvrdí, že zákon neporušuje.

0 0
možnosti
PU

P17e15t82r 76U71h62e50r

10. 5. 2014 9:59

tak se ho zbavte a TV odhlašte, v čem je problém?

0 0
možnosti
RJ

Jaromíre, to není cenzura, to je vnitřní přesvědčení... Česká televize i Český rozhlas jsou prostě baštou pravdoláskařů. Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je to jediné, co s tím můžete zatím dělat. Vyčkejte až se Babiš, Křetínský, Keller a Tykač zmocní kompletně celého privátního mediálního sektoru a s jeho pomocí politické nadvlády. Pak začne veřejnoprávním médiím zvonit umíráček...

2 2
možnosti
Foto

Myslíte, že celé vedení ČT a Českého rozhlasu má protiruskou a protiputinovskou propagandou takto totálně vymyté mozky a normálně uvažujícího člověka mezi sebe nepustí?

Mne totiž velmi překvapují Slováci.

Včera na TA3 byl kompletní záznam oslav dne vítězství na Rudém náměstí. U nás jen několik málo záběrů s patřičným protiputinovským komentářem.

Ale hodně mne zklamal prezident Zeman, kterého jsem si vážil pro jeho vlastní názor a nyní se přidal k těm štěkajícím Zaorálkům a Roučkům. A to chce ještě dělat mediátora mezi Ruskem, Ukrajinou a EU. Jako kdyby pozbyl rozumu. Též jsem o tom napsal blog.

Václav Klaus, tak jak jsem jej příliš nemusel, dává veřejně najevo odpor proti tomuto protiruskému a protiputinovskému fanatismu.

1 2
možnosti
PB

..... netřeba komentovat R^

4 1
možnosti

Nevím, proč si vymýšlíte. Zřejmě proto, že je vám to vlastní. Stejně tak, jako se neustále navážíte do kroupologů a jako kolovrátek opakujete zveličené nesmysly, tak tady je to s vaším článkem stejné. Já jsem například televizi sledoval minimálně, přesto jsem zaregistroval reportáže z Hrabyňského památníku  o Ostravsko-Opavské operaci. Vy jste si jen prostě potřeboval postěžovat na ČT. :-P

6 1
možnosti