Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86i57ř93í 23R56o81d

14. 5. 2014 18:52

No, myslím si, že kdyby se Hitler nespojil a nedohodl se Stalinem(uzavřel s ním pakt o vzájemném neútočení), tak by žádnou válečnou zteč na Východ možná ani nezahájil. To je ale jen můj názor.

0 0
možnosti
Foto

Toto je skutečně pouhopouhá spekulace, protože konflikt mezi Hitlerem a Stalinem byl nevyhnutelný.

Bohužel to byl Hitler, který všechny dohody porušil, napadl SSSR stejně jako ostatní jiné státy, takže těžko můžeme dávat SSSR spoluvinu za rozpoutání II. světové války i přes uzavřeno smlouvu s hitlerovským Německem.

1 1
možnosti
ZM

Naše současná "mediální scéna" se vyznačuje jednak až poníženou servilitou a druhak nekompromisním honem na čarodějnice. To je špatné. A že do tohoto "úspěšně" zapadá i ČT, to je ještě horší.

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Bohužel...

0 0
možnosti
BT

Petřík , tohle je hloupé i na jejich už tak mizernou úroveň

4 2
možnosti
Foto

Karma vypovídá o něčem jiném.

2 3
možnosti
KB

Tak se přece můžeme zbavit TV přijímače a TV odhlásit z důvodů porušování zákona o objektivnosti a nestrannosti vysílání veřejnoprávní ČT. Ušetříme peníze. Navíc zákon i koncesionářských poplatcích v případě nejen TV, ale hlavně rádia, je nesmyslně postavený,  což je další důvod pro definitivní odstřižení.

Měli by to lidé udělat hromadně, vedení TV stále nestoudně tvrdí, že zákon neporušuje.

0 0
možnosti
PU

P98e93t26r 73U79h78e84r

10. 5. 2014 9:59

tak se ho zbavte a TV odhlašte, v čem je problém?

0 0
možnosti
RJ

Jaromíre, to není cenzura, to je vnitřní přesvědčení... Česká televize i Český rozhlas jsou prostě baštou pravdoláskařů. Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je to jediné, co s tím můžete zatím dělat. Vyčkejte až se Babiš, Křetínský, Keller a Tykač zmocní kompletně celého privátního mediálního sektoru a s jeho pomocí politické nadvlády. Pak začne veřejnoprávním médiím zvonit umíráček...

2 2
možnosti
Foto

Myslíte, že celé vedení ČT a Českého rozhlasu má protiruskou a protiputinovskou propagandou takto totálně vymyté mozky a normálně uvažujícího člověka mezi sebe nepustí?

Mne totiž velmi překvapují Slováci.

Včera na TA3 byl kompletní záznam oslav dne vítězství na Rudém náměstí. U nás jen několik málo záběrů s patřičným protiputinovským komentářem.

Ale hodně mne zklamal prezident Zeman, kterého jsem si vážil pro jeho vlastní názor a nyní se přidal k těm štěkajícím Zaorálkům a Roučkům. A to chce ještě dělat mediátora mezi Ruskem, Ukrajinou a EU. Jako kdyby pozbyl rozumu. Též jsem o tom napsal blog.

Václav Klaus, tak jak jsem jej příliš nemusel, dává veřejně najevo odpor proti tomuto protiruskému a protiputinovskému fanatismu.

1 2
možnosti
PB

..... netřeba komentovat R^

4 1
možnosti

Nevím, proč si vymýšlíte. Zřejmě proto, že je vám to vlastní. Stejně tak, jako se neustále navážíte do kroupologů a jako kolovrátek opakujete zveličené nesmysly, tak tady je to s vaším článkem stejné. Já jsem například televizi sledoval minimálně, přesto jsem zaregistroval reportáže z Hrabyňského památníku  o Ostravsko-Opavské operaci. Vy jste si jen prostě potřeboval postěžovat na ČT. :-P

6 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik