Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obecně nejsem přívržencem konspiračních teorií. Akce teroristů na redakci Charlie Hebdo a pak jejich útěk, při němž ztratili - prý své - doklady, včetně dokladů jednoho hocha, který s touto akcí nejspíš neměl nic společného - prý prokazatelně při akci být nemohl být, byl ve škole daleko od Paříže, pak se o něm už nepsalo - se mi zdála být od začátku plná neobjasněných záhad  a stále se mi nezdá být dostatečně objasněna. O tom jsem stručně něco napsal 8. ledna, den de po této teroristické akci, zde:

http://chudacek.blog.idnes.cz/c/442770/Charlie-Hebdo-kdo-to-udelal.html

Poději se ukázalo, že jeden z hlavních vyšetřovatelů tohoto zločinu náhle zemřel, o čemž zde Vy píšete. To dle mne jen zvětšuje možné spekulace o tom, co přesně, jak a proč se stalo. ?

1 0
možnosti
KT

Já také nevěřím, že to byla sebevražda.

2 0
možnosti
Foto

Mne napadlo, že náhodou objevil komplice teroristů v řadách policie (vždyť byli známí jako recidivisté), tak se musel zasebevraždit.

Jako u nás,  jako u nás....

2 0
možnosti
JD

UrčItě jsi se dočetl i to, jaká byla jeho role v případu a co konkrétně měl na starost. Pro jsi to sem nenapsal?

0 0
možnosti
JN

Vyšetřování svědků, ale co víme. Je to ten samý zdroj co říká, že to byla sebevražda. Já ale nepoukazuji na souvislost mezi Útokem v Hebdo a jeho smrtí, ta je možná, ale né nutná. Já spíš upozornuji na opakovanou "sebevraždu" dvou kolegů. Něco tu nesedí. A vyšetřování příbuzných to podle mě nebude...

4 0
možnosti
MR

inteligence ani proverka nezabrani sebevrazde.

1 0
možnosti
Foto

Ano, zejména, když ji někdo pomůže. Viz zasebevražděný Jan Masaryk.

7 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik