Ukrajina odmítá diktát zlodějů !

Nesmyslnost, jakým se prezentuje Ukrajinská revoluce jako demonstrace za připojení do EU, mě zaráží. Je to jen v ČR a nebo i někde jinde? Francouzské deníky to říkají jasně: „Je to začátek revoluce, nebo konec vlády zlodějů! Ukrajinci nechtějí rozprodat svou zemi pro blaho několika jedinců."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Požadavky Ukrajinského lidu protestujícího v Kyjevě, není požadavek členství v EU. Ale přesně od vůdců revoluce zní: „Janukovyči, my ti dáváme 48 hodin. Pokud nebude Zacharčenko (ministr vnitra) zavřen a vláda Azarova nebude obměněna a nebudou propuštěni političtí vězni, táhneme na Měžigir (sídlo prezidenta).“

 Jevhenija Tymošenková: „Nevzdávejte se, neustupujte, neusedejte k jednacímu stolu s mocí, která má na rukou krev,” četla dál. „Nyní máme na výběr mezi zkorumpovanou diktaturou a návratem domů, do Evropy. Nebezpečí našeho návratu do středověké diktatury je mnohem větší. Janukovyč asociační dohodu s Evropskou unií nikdy nepodepíše, rozhodl se připojit ke klubu diktátorů."

 Opozice dále požaduje, aby byli brzy potrestáni ti, kteří odpovídají za policejní násilí a propuštění osob vzatých do vazby pro "nepokoje", které považuje za nevinné. 

 Dostávám se k tomu hlavnímu pro nás Čechy, proč média mlží. Pokud vezmu dvoje noviny různých vydavatelů, mám pocit, že jsou dvě Ukrajiny a dva Kyjevy. U nás velmi silně lobují Ruské firmy i Ruská vláda, ale i USA firmy a jejich vláda. Jejich cíl je jasný, infiltrace a rozložení EU, případně bližší spolupráci, než-li třetí velmoc. Ucelená EU představuje konkurenceschopnou ekonomiku oproti ostatním velmocím. A čeho se bojí a co zároveň chce každá konkurence? Monopol.

 

 

 

pokračovat...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jarda Novák | neděle 8.12.2013 18:20 | karma článku: 15,33 | přečteno: 1463x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46