Trefa do Unie

....trefovat se do unie je IN. To chápu, neboť vím jak se Ruská federace snaží spolu s USA i Velkou Británií zesekat Unii zpět. Jen aby tu nevznikla super velmoc.


Nevěříte..? Vezměte si čísla ekonomik členských států Ruska, USA nebo i Číny, sami o sobě slabé státy, jako celek... Velmoci. A teď si vezměte státy Evropy a přepočítejte to na celek jako je EU. Vyjde vám supervelmoc. A to po všech stránkách, ve všech oborech. Rozložte EU a uvidíte kolik energie Evropa ztratí jen tzv. konkurenčním bojem na poli politiky.
 
 
Jak si vůbec My Češi můžeme dovolit kritizovat ?! Když za první republiky Tomáše G. Masaryka jsme byli 7. nejvyspělejší země. Země ekonomicky precizní. Po první světové a po nadvládě Rakousko-Uherské říše to šlo. Půjde to i teď. 
 
Rozdíl mezi první republikou a dnešním státem je ten, že za první Republiky se lidé nevymlouvali furt dokola a vždy na něco nového.
Brečím a směji se, když slyším chudáky, jak křičí, že jim přejmenovali pomazánkové máslo, jen aby to nezavádělo cizince v jiný produkt. Mě osobně by vadilo si koupit v Holandsku uzený a zjistit, že to je výrobek ze soji. Malichernost. Ale co jako malichernost neberu, že pobíráme dva a půl krát více peněz, než do unie strčíme. My jsme jako ty socky na které furt nadáváte. Vychvalujete miliardáře co podnikají, platí stamilionové daně, ale sami pobírají miliardové dotace. Tak pardon, ale takhle umím podnikat taky. Pokud mi někdo zaplatí měsíčně "dotačku" 100 000,- tak na konci roku tu desítku klidně odvedu. Nadáváte na to, že vás okrádají nepřizpůsobiví a kriminálníci, ale už zapomínáte, že jakmile odeberete člověku tři chody, veškerá kulturní vyspělost, civilizace a morálka mizí. Jednou hubou říkáte, jak vás šíleně odírají politici, že byste je vyházeli z oken a druhým dechem už řvete na ty co to skutečně udělali. Chytáte se polopravd, jak tonoucí stébla, ale tonoucímu nikdy stéblo nepomohlo. Říkáte jak nevěříte systému, přitom koruna je silná měna, měna založená na důvěře, ničím nepodložená. Řvete jak se vám křivdí, ale jakmile přijde křivda k někomu jinému, je to jeho blbost. Čekáte na závěr článku, kde autor řekne, jak to má být, ale když už přestane kritizovat a najde konstruktivní řešení, tak ještě s nedočteným řádkem plivete mu do obličeje...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jarda Novák | neděle 13.4.2014 7:00 | karma článku: 11,72 | přečteno: 545x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46