Rusko lže, krade a okupuje

Rusové si myslí, že se Ukrajina bude dělit, tak spěchají urvat svůj kus koláče. Je otázkou času, než lidé začnou z okupačních míst odcházet do Evropy. 

Není to poprvé co se Rusko pouští do Okupace. OSN tomu musí zabránit. Ať si na Krymu vyhlásí referendum a je to vyřešeno jedna, dvě... V referendu se rozhodnou, jestli zůstat s Ukrajinou, osamostatnit se a nebo jak tvrdí Ruská propaganda, že většina chce připojit k Rusku. Pokud tomu tak je, není problém v referendu. 

Jak to vzniklo a obsah věci.

Janukovyč utekl do Ruska, léta už kolaboroval s Ruskou vládou stejně, jako celá Azarova vláda. Ve strachu se skrýval a nebylo o něm vidu ani slechu. Najednou ruská tajná služba přišla s několika kličkami, jak obejít mezinárodní smlouvy a zatlačit s armádou, obsadit Krym, prý kvůli ochraně. Na krymu se ale nic nedělo. To je jako by byli demonstrace v Bratislavě proti zlodějské vládě a Rusové vtrhli k nám kvůli ochraně českého národa.

Je to absurdní situace. Žádná země nemůže vstupovat do vnitřního dění. Ovšem Ukrajinské politiky by čekaly soudy za jejich zločiny a to nemluvím jen o krádežích státního majetku a jeho vyvádění. Takže Janukovyč pokouřil Putinovi, slíbil mu modré z nebe, když diktátor pomůže. Najednou se začal angažovat mediálně a zase mu narostli křídla. Znovu se cítí na koni a že je neomezený vládce co může sedřít lid z kůže, vraždit oponenty a nikdo na světě ho už nepotrestá. Horšího lidského červa média dlouho nepředstavili. Vina je Azarova vláda, ale na situaci se snaží vydělat Rusko, platit budou občané Ukrajiny. Takže i my, protože kam půjdou, když ve své zemi nenajdou klid?

politická situace na Ukrajině

pokračování

Je smutné, že mnozí zapomínají na zločiny Ruské vlády, přestože se dozvídáme neustále o nových. 

 

Koncentrační tábory Německo zrušilo, Rusko je má dodnes.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jarda Novák | sobota 1.3.2014 15:55 | karma článku: 20,17 | přečteno: 1095x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46