Revoluce na Ukrajině a teď Revoluce v ČR

Květen 2014. Lidé jsou nespokojeni s jednáním vlády České Republiky, je milion nezaměstnaných, vysoká kriminalita, podhodnocená pracovní síla, nekvalitní výrobky, minimální ochrana spotřebitele, dvojí metr, zvýhodňování privilegovaných, díky korupci ve státní správě a extrémně velké korupce v politice. Tato chobotnice vyhnala desetitisíce lidí z domovů. Už týden demonstrují v Praze na Václasvkém náměstí, přilehlých ulicích a před budovami ministerstev a vlády.

 Vláda po třech měsících nepokojů se nechce vzdát svých koryt. Přivolává desetitisíce policistů na pomoc, přes velkou neochotu platí policistům 5000,- na den i s přirážkou za riziko. Policie vytlačuje demonstranty, oni se však vracejí a jejich neústupnost se začíná projevovat na ekonomice vlády. Nemohou dodělat blanku, kde se ještě pár miliard dá vytunelovat a dovolená vypadá, že je na spadnutí.

 Davy se nenechávají vytlačit už tak snadno a zaujímají startegicky výhodné pozice. Násilí se stupňuje. Jsou plné věznice a zatčených i demonstrujících přibývá.

 Vláda využívá nepřehledné situace a díky vysláním speciálních agentů vyjdou první výstřely do davu. Dav se ozbrojuje. Střelba policie do demonstrujících se tím tedy legitimizuje.

 Demonstranti obsadili sídlo vlády. Prozatímní vláda vyhlašuje předčasné volby.

 Polsko využívá nepokojů a obsazuje Slezsko. Vyhlašuje rychlé referendum, při kterém se může dát plná autonomie Polským radním a druhou možností je připojení k Polsku. Volit mohou i Poláci.

 ČR se vzpamatovává z nepokojů a nestíhá reagovat. Slováci a Poláci vyvolávají nepokoje na Moravě a ve svých médiích svádí tuto vinu na DSSS, která prý stojí za nepokoji v Praze. EU reaguje sankcemi. USA reaguje sankcemi...

 

 

 

 

Revoluci ospravedlňuje nespravedlnost v zemi.

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jarda Novák | pondělí 5.5.2014 9:30 | karma článku: 13,57 | přečteno: 1057x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46