Prezident vůbec nepije - a teď jinou pohádku.

Členové lékařského konzilia pana prezidenta, jak se zdá, mezi sebou vedou válku o to, kdo řekne o zdraví hradního virotika větší hloupost


Poslední perlou, jenž jsme se mohli dočíst včera, bylo vyvracení údajných fám o tom jak ke zranění menisku a k pozdějšímu příjezdu do nemocnice došlo.


1. Miloš Zeman nepije - tuhle hloupost nemá smysl komentovat.

2. Miloš Zeman má zdravá játra!   Každá studentka medicíny v prvním semestru vám vysvětlí jak vznikly jaterní skvrny v obličeji pana prezidenta. Způsob je jen jeden.

3. Pan prezident si zranění způsobil tak, že zavadil kolenem o roh zdi. Každý ortoped vám vysvětlí, že urazit si meniskus, na to to musí být opravdu velká rána a neustále popíraný pád na zem by už to zranění
způsobit mohl.

4. Pan prezident nebyl přivezen do nemocnice v bezvědomí!   Přiznám se, že jsem tuhle informaci nikde nenašel. Spíš se tímhle vyvrací diskutovaná otázka o tvrzení že hlava státu ji při příjezdu do nemocnice měla jak z praku, neorientujíc se ani v čase ani v prostoru.


Proč hloupě lhát.

Už i vrabci někde na Islandu si šťebetají o tom, že se náš hradní šéf ve své funkci snaží ze všech sil upít k smrti. Tak proč mu bránit. Je to jeho právo. Na rozdíl od těch nesmyslů co provádí v politice, je to jeho soukromá věc a jeho zdraví. A jeho játra.

Je hloupé to medicínsky okecávat. A je to rozhodnutí, na které má Miloš Zeman právo.


Takže na zdraví pane prezidente.

 

 

 

Jan Zíma

 

 

Autor: Jan Zíma | sobota 9.11.2013 16:03 | karma článku: 27,41 | přečteno: 1069x