Pouliční "kultura" našich uprchlíků na ulici a za bílého dne.

Dnešní průměrný Německý občan by se před deseti lety nenadál, s čím se bude muset setkávat každým dnem ve svém okolí. Nelegální migranti, kterým sluníčkáři říkají uprchlíci, mají svoji kulturu "nastavenou JINAK".

Málokdy vidíte na ulici krádež. Není to zvykem v Německu, není to zvykem ani u nás doma. Násilí na ulici je ještě ojedinělejší. Nepatří to k naší kultuře. A někoho lynčovat na ulici, to v naší kultuře bylo naposledy tak asi před 200 lety. Jak to chodí v reálném, nynějším čase, v Afrických zemích odkud si k nám naši "noví sousedé" přivážejí svoji kulturu se můžete přesvědčit na přiloženém videu. A nyní stojí zato se zamyslet, zda zde chceme je a zda zde chceme jejich kulturu.

Video přiložené k linku ukazuje mladou ženu podezřelou z trestného činu. Bez policie bez soudu. Byla sražena z malého motocyklu tak surovým způsobem, že jí krom zranění obličeje byl způsoben také otřes mozku a dezorientace. Byla dále bita a poté usmrcena a dav jejích sousedů si to natáčel na mobily. Video je natočeno před 10 měsíci. Je jenom škoda, že do videa někdo přidal modlitbu která k původnímu zvuku nepatří. To co ale shlédnout můžete, jsou tváře v davu lidí, kteří přihlížejí. Nejsou to arabi, ale afričani. Ty tváře jsou tak trochu shodné s našimi uprchlíky a jejich chováním. Není týden aby nebyl v Německu na veřejnosti někdo za podobných okolností ubodán "uprchlíky". Není týdne, aby se něco podobného neopakovalo a když to nebude v Chemnitzu, bude to v jiném městě. Opravdu tady chceme tyhle lidi jejich zvyky, obyčeje a kulturu?

Video ZDE

https://vimeo.com/245945860

 

X+

Autor: Jan Zíma | pátek 14.9.2018 19:45 | karma článku: 37,36 | přečteno: 1993x