Popová babička Helena Vondráčková vstane z rakve a bude řádit !!

    Ti z Vás, kdo si myslí že přeháním by teď měli pozorně číst. Aby nevěřili tomu co čtou. Co zde píšu, se odteď za 10 týdnů opravdu stane. A bude to stát zato. Sám bych to nevěděl, nepozvat mně bývalí sousedi.

Nemylte se prosím v tom, že bych neměl Helenu Vondráčkovou v lásce. Právě naopak. S jejím bývalým manželem nás spojovala láska k létání a smysl pro nejdrsnější černý humor a jsem si jistý, že by se jí takové fráze nikdy nedotkly. Helena Vondráčková má ten samý smysl pro humor.

To o čem dnes píšu je série koncertů "K sedmdesátinám Hanse Jürgena Beyera," jednoho z nejlepších německých zpěváků a rockera, který dlouhá léta konkuroval i Karlovi Gottovi.

A tak se domluvila stará parta zpěváků a od počátku května pojedou Německem koncertní šňůru, které minulý týden dali němečtí novináři vtipem název "Řádění rockových stařečků".

Já sám jsem na koncertě v podobné sestavě byl před pár lety a můžu vás ujistit, že některým zpěváckým seniorům bych, přitom co vyváděli na jevišti, tipl tak věk jejich dětí. A nezapomínám na fakt že jde o nejlepší zpěváky dnešní staré školy.

Koncert na který vás chci upozornit a na nějž naše Zpívající kometa na svém koštěti (protože je na plakátech, kterými je oblepené celé město), určitě dorazí, je koncert 16.května.2019 v 18 h. v městské hale v Chotěbuzi. Pro Vás co by to neznali tak je to z Prahy 3 hodiny a jmenuje se to Cottbus. Vlakem - se slevou 400 kč.

Víc najdete za pár dní na nahttps://hans-juergenbeyer.de/. Spolu s Beyerem budou na tomhle koncertě Qaster, De Randfichten, Irina, Thomas "Monster" Schoppe, Regina Thoss, Christiáni Lais a Anders a Helena Vondráčková a Pavel Trávníček.

Víte co mě zaráží. Na stánkách našich médií se dočtu kdejakou hloupost. Zejména o tom, který hokejový hňup háže právníkama po svojí bývalé a jejich dvou dětech a o tom, která modelka si vrzla a jak moc mizerně, ale takovouhle událost ne. A už vůbec ne o tom, proč nová garda v Českém Rozhlase zkrátila výplatu Jiřímu Černému a pak zrušila jeho Klub osamělých srdcí seržanta Pepře, tedy nejúspěšnější pořad ČRo2.

Tak snad si někteří z Vás najdou cestu.

Parafrází slovy Helmuta Sickla který je autorem písně Čas je proti nám:

Čarodějnice budou řádit, možná přijde i kouzelník a prvním kosmonautem je ten, kdo uhoří při startu jako kdysi Jan Hus !

Jestli nevěříte tomu, že to tihle stařečci umějí rozjet, přijeďte se podívat. Do Chotěbuzi není daleko.

Jan Zíma

 

 

Foto 25.2.19.  J.Z.

 

 

Autor: Jan Zíma | pondělí 25.2.2019 22:26 | karma článku: 15,15 | přečteno: 904x