Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...tohle je solidní názor....R^

3 0
možnosti
MS

Až na to, že ten kluk se nejmenoval Tomáš, ale Patrik.

0 0
možnosti
AT

Problém je že se paterčata narodila v Romské rodině. Lidé mají velmi špatné zkušenosti s tímto etnikem, tak reagují všelijak...

2 0
možnosti
TH

Takze preci jenom vysvetleni, ze tu neco nestimuje....i kdyz blog tvrdi opak.

0 0
možnosti
Foto

Mně se tedy líbí Vaše formulace, která zní asi takto: Nepatří k obvyklému průměru příjemců sociálních dávek, i když v nejbližší době asi budou na sociálních dávkách zcela závislí.

To zní jako něco, co jsem před asi 35 lety četl v americkém časopisu TIME. Přeložím: "V Číně nejsou prostitutky, i když je pravda, že tam jsou ženy, které dělají lásku za peníze"

A v případě paterčat? Ta mohou být úmyslná pouze u umělého oplodnění, takže podezírat tu rodinu, že si "udělala paterčata kvůli penězům" je nesmysl.

Ale je nesmyslnou moje otázka, zda náhodou nevyrůstá další generace příjemců dávek? Rád bych se mýlil, ale šanci vidím jako velmi malou.

Je to snad rasismus nebo spíše realismus?

3 0
možnosti
LN

..otázka možnosti růstu další generace příjemců dávek...je spíše celospoplečenská...než rodinná....tedy ve vztahu k této rodině.....ale jinak souhlas....

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články